*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
isabelle wrote:Dobrze pamiętam, że mały miał przepuklinę pępkową? Coś w tym kierunku robiłaś? U mojej Ali też była, ale lekarze nic nie kazali z tym robić, teraz już nic nie widać, pępek jest bardzo ładny.
U nas to troszkę dziwnie tak wyszło. W jednym tygodniu byliśmy w poradni neonatologicznej i Pani stwierdziła, że jest mała przepuklina, ale właśnie żeby nic nie robić, że powinna sama zniknąć. Tydzień później byliśmy w poradni chirurgii dziecięcej z inną sprawą, no i tam jak to zobaczyli, to zakleili brzuszek takimi plastrami na dwa tygodnie i kazali po odklejeniu przyjść do kontroli. I tak mieliśmy w sumie 3 razy. Teraz jak byliśmy to jeszcze mamy plasterek, ale już nie musimy przychodzić, chyba że coś by nas zaniepokoiło.
-
nick nieaktualny
-
Kochane Styczniówki!
Byłyśmy ze sobą w radościach i troskach i myślę, że ucieszy was pewna informacja (przynajmniej mi się miło zrobiło jak to zobaczyła)
Na początku była z nami taki Styczniówka Laura, dużo nie pisała, lecz nagle forum opuściła i usunęła swoje wpisy. Najprawdopodobniej coś się stało, bo suwaczek też zniknął.
Ostatnio spojrzałam i Laura ma nowy suwaczek - jest w 21 tygodniu ciąży
Była z nami również Aga_502 - tylko kilka tygodni, gdyż ciąża okazała się być pozamaciczna. Dziś Aga_502 jest w 11 tygodniu ciąży i mocno udziela się w wątku Listopadówki 2015
Pewnie dziewczyny nas już nie czytacie ale
WIELKIE GRATULACJE
Wiki81, jonka91, ania_29, Chanela, magdalenka, MartaKD, Bogusiar80, kasiakra, szpilka, MonikaDM, Anutka, Maud11, renia83, lwuska55592 lubią tę wiadomość
-
Witam
Nie uwierzycie, bo ja do teraz nie wierze ale Jaś przespał 10h !! spał od 20 do 6 rano. Pobawił się 40 minut i znowu usnął.
Żeby nie było że spał jak kamień to oczywiście przebudzał się w trakcie ale nie reagowałam, słyszałam tylko że się kręci ale bez marudzenia. Około 5 zaczął marudzić, dałam smoczek i pospał do 6 właśnie. Cuuudownie.
Dzisiaj robię golonkę w piwie dla małża pierwszy raz, mam nadzieję, że wyjdzie.
U nas dzisiaj wietrznie i zimno, ale połaziliśmy 2,5h kupiłam sobbie nawet buty, bo w starych odkleiły mi się podeszwy. Stwierdziłąm że to były moje ostatnie buty nie skórzane i od teraz tylko skórę kupuję bo w przeliczeniu na ilość sezonów o wiele bardziej się opłaca.
Chanela dzięki za opis, czyli kupuję NiveaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 15:09
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Dzis juz 17.zaraz pojawia sie styczniowki 2016... Az mi jakos nieswojo... Z jednej strony tak się cieszę,ze mam juz Klarcie,a z drugiej im zazdroszczę.Nawet tych wizyt u lekarza,tego wyczekiwania czy chłopak czy dziewczynka:) I tego,że nie musiałam w ciazy nic robić
ania_29, jonka91, Agus89, szpilka, Ewelina88, MonikaJ, olenka_30, renia83 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Selene przeglądasz inne wątki? Ja skupiam sie na nas raczej:)
Tak to juz jest z ciążami,sama to wiem,że czasami nie ma co się od razu cieszyć dlatego dopiero w lipcu dołączyłam.
Chciałam coś zobaczyć z początku naszego wątku i u jednej zobaczyłam suwaczek i zaraz niedługo była druga, żegnała się wtedy a suwaczek (aktualny) miała 21 tydz. więc tylko zobaczyła gdzie jeszcze pisze i tam było listopad 2015, więc dużo pracy nie miałam a pomyślałam, że fajnie by było napisać wam taką informację
-
Dziewczyny czy u was też pojawia się ciągle temat 2 dziecka? U nas na początku tak, potem nie, a teraz mąż coś zaczyna mruczeć, że w sumie jak w stajemy w nocy do małej i jest ona bardzo grzeczna od początku to nie chciałby się odzwyczaić od tego zmęczenia, znów się wysypiać żeby potem od nowa wstawanie, tylko w sumie pomęczyć się jeszcze raz z nowym dzieckiem i niech się już razem wychowują ;P
-
Ja nigdy bety nie robilam w ciazy. Raz w zyciu tylko bete mialam jak w zeszlym roku mialam co dwa tygodnie okres. Cykle mialam 15 dniowe. I juz myslalam, ze mam wczesna menopauze. Lekarz na bete mnie wyslal, zeby zobaczyc wynik. Jakby byl duzy to mialam do szpitala jechac.
U mnie w domu kroluje nivea nivea szampony, odzywki, balsamy, zele pod prysznic, kremy, kulki, i dzieciowe plyny, kremy do buzi. Normalnie chodzaca reklama marki nivea jestemolenka_30 lubi tę wiadomość