X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to jest wielki plus butelki. Niestety cyca mężczyzna nie zastąpi ;)

Natka ma kolejnego liszaja, tym razem we włoskach. Już sama nie wiem z czym mamy do czynienia :/ A u mnie takie głupie są zapisy do lekarza, że muszę dzwonić dzisiaj aby dostać się za tydzień :/

201501145565.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

a mnie dzisiaj głowa boli :/ muszę iść po paracetamol. Nie wiem czy to z niewyspania czy mnie może przewiało ostatnio na spacerze.

eNortjKzUjIytDA2M1CyBlwwFYEC0Q,,45.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Ja też lubię weekendy z tego samego powodu, chociaż się jeszcze nie zdarzyło, żeby tatuś był w nocy samowystarczalny. I tak muszę asystować.

A moj jest samowystarczalny, na dodatek o 6 jak wstanie ida do salonu zeby mnie nie budzic, jak wstaje czeka na mnie sniadanie, ale zeby nie bylo tak kolorowo to w tygodniu tylko kapie i chwila zabawy. Weekendami nadrabia, ogarnal sie po dzikiej awanturze jak 4 tygodnie byl chory, odseparowany od nas, odzwyczail sie jak to jest z dzieckiem i stwierdzil ze sobie siedze w domu ;) mysle ze moj maz lubi miec jedze ;) im wiecej od niego wymagam tym wiecej robi sam z siebie, a jak ja stawalam na rzesach i sama zajmowalam sie olkiem i domem jeszcze obiadki mu serwowalam to zle na niego podzialalo ;)

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

A do mnie dziś mama przyjeżdża i (nie bijcie mnie) może w końcu umyje okna!

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene daj spokoj, chcesz zeby padalo ? ;)

Selene lubi tę wiadomość

relgh3718o9n8rtv.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blador wrote:
    Selene daj spokoj, chcesz zeby padalo ? ;)

Hehe chce cokolwiek widzieć przez tą smugę sadzy :P

• Chanela Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 14:09

201501275365.png
    p19uk0s3zyd2g4e9.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja juz się obudzilam. Potomek ciągle śpi:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u mnie tez tak jest.im bardziej dbam o wszystko,tym bardziej mój mąż sie rozleniwia.co jakiś czas musi być zjebka:) niestety,ale w zyciu codziennym przydaje mi sie charakter typowej nauczycieli (tak naprawdę taka nie jestem) i wydawanie poleceń.prostych i bezpośrednich :) Nigdy mi nie powiedzial,ze siedzę i nic nie robię.dzis nawet z pracy napisal smsa: Jak będziesz miała czas to poszukasz mi te sztruksową marynarke w garderobie?
    I suszarek nie przesuwa:) stoją w pokoju do którego on rzadko wchodzi :)
    A okna i firanki mylam na Wielkanoc,a wcześniej 4 grudnia w swoje urodziny 30ste:) w 8 miesiącu :)

ug37df9hvpghw3yg.png
  • M... Koleżanka

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, my też zazwyczaj wstajemy w okolicach 6, ale ja się już przyzwyczaiłam. W sumie to wolę rano wstać, a mieć chociaż godzinkę wolnego wieczorem :)
    Okien też nie mam umytych, ale mam malutkie mieszkanie więc ogarnę jak się trafi jakiś ładniejszy dzień no i jak Tomek będzie miał humor, bo w zasadzie jestem cały dzień z nim sama, łącznie z sobotą.
    Byliśmy w środę u lekarza i na szczęście przepuklina "cofa się" więc jestem cała happy :)
    Pozdrawiamy cieplutko :) Dzisiaj chyba ostatni dzień pogodny, więc trzeba korzystać.

201412271856.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zwariuje. Upisałam się i post ssię nie dodał. Dostałam nowy. ttel i chyba go przez okno wyrzuce.

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • Rybka1 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selene wrote:
    Dzień dobry!

A do mnie dziś mama przyjeżdża i (nie bijcie mnie) może w końcu umyje okna!
    Ja też jeszcze nie umyłam jakoś nie po drodze :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) piję kawę, oglądam DDtvn a mała "krzyczy" do zabawek. Pogoda pod psem :/

która z Was ma cocer spaniela?? bo nie pamiętam, Paula??

• szpilka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Ewelina zanim wyslesz posta klikaj w zapisz/kopiuj bo jak zje posta to mozna wkleic i wyslac ponownie

moje okna tez czekaja na lepsze czasy czyli dobra pogode i gleboki sen

dzis noc calkiem calkiem wczoraj od 16 do prawie 23 Pawelek spal 10 min na cycu po kapieli, ale za to w nocy od 23 do 3 od 4 do 6 i od 6 prawie do 7, normalnie miedzy 5 a 6 juz zaczyna dzien i maz go bierze do kuchni (nawet jak pozno zasnie)

Ewelina88 lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKD wrote:
    Ale u mnie tez tak jest.im bardziej dbam o wszystko,tym bardziej mój mąż sie rozleniwia.co jakiś czas musi być zjebka:) niestety,ale w zyciu codziennym przydaje mi sie charakter typowej nauczycieli (tak naprawdę taka nie jestem) i wydawanie poleceń.prostych i bezpośrednich :) Nigdy mi nie powiedzial,ze siedzę i nic nie robię.dzis nawet z pracy napisal smsa: Jak będziesz miała czas to poszukasz mi te sztruksową marynarke w garderobie?
    I suszarek nie przesuwa:) stoją w pokoju do którego on rzadko wchodzi :)
    A okna i firanki mylam na Wielkanoc,a wcześniej 4 grudnia w swoje urodziny 30ste:) w 8 miesiącu :)

No właśnie z całym szacunkiem do naszych mężów, ale jestem miła, pogodna uprzejma przez miesiąc. Proszę ładnie o kupienie worków na śmieci, przycięcie płyty do kuchni czy wyrzucenie starych, nieużywanych koszul.

Po miesiącu dalej wrzucam śmieci do jednorazówek (mimo 5 ładnych przypomnień) i co? Jedna kosmiczna awantura i w ciągu godziny kupił worki, przyciął płyty i wyrzucił koszule.

A potem tymi oczami kota mówi, że nie lubi jak na niego krzyczę. Ale nie zaproponuje w zamian w jaki sposób go zmotywować, jak tak ładnie i grzecznie to mogę go prosić do końca życia ;)

• blador Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj powiedzial ze siedze w domu to moglam cos tam zrobic, dostal zjebke, szypomial sobie co to znaczy byc w domu i tez dostaje smsy czy w wolnej chwili uwotuje mu ryz :)
    Widocznie mezczyzni kochaja zolzy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:49

relgh3718o9n8rtv.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny chce zrobic oklad z szalwii na ta opryszczke. pisze ze nie stosowac w ciazy i podczas KP- ale chyba chodzi o picie, nie?
    bo niby jak mialby miejscowy oklad zaszkodzic?

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratulacje przespanej w kolysce nocy

Kawa specjalistko od pieluch dada czyli te rozmiar 3 z folii nie z domku i comfort fit i premium ekstra soft maja tak malo wkladu chlonnego z tylu czy tak jak w domku te extra premium soft maja prawie pod plecy?

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Selene Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    dziewczyny chce zrobic oklad z szalwii na ta opryszczke. pisze ze nie stosowac w ciazy i podczas KP- ale chyba chodzi o picie, nie?
    bo niby jak mialby miejscowy oklad zaszkodzic?

Okłady możesz spokojnie robić.

Szałwia wywołuje odwrotny skutek do słodu jęczmiennego czyli zatrzymuje laktację, dlatego nie poleca się jej przy KP (innych negatywnych skutków chyba nie ma)

Ag... lubi tę wiadomość

• Rybka1 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech skąd ja to znam Selene... Mój Mąż też musi dostać kopa w d... Zeby się ogarnąć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:57

‹‹ 2543 2544 2545 2546 2547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ