*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
I to jest wielki plus butelki. Niestety cyca mężczyzna nie zastąpi
Natka ma kolejnego liszaja, tym razem we włoskach. Już sama nie wiem z czym mamy do czynienia A u mnie takie głupie są zapisy do lekarza, że muszę dzwonić dzisiaj aby dostać się za tydzień -
isabelle wrote:Ja też lubię weekendy z tego samego powodu, chociaż się jeszcze nie zdarzyło, żeby tatuś był w nocy samowystarczalny. I tak muszę asystować.
A moj jest samowystarczalny, na dodatek o 6 jak wstanie ida do salonu zeby mnie nie budzic, jak wstaje czeka na mnie sniadanie, ale zeby nie bylo tak kolorowo to w tygodniu tylko kapie i chwila zabawy. Weekendami nadrabia, ogarnal sie po dzikiej awanturze jak 4 tygodnie byl chory, odseparowany od nas, odzwyczail sie jak to jest z dzieckiem i stwierdzil ze sobie siedze w domu mysle ze moj maz lubi miec jedze im wiecej od niego wymagam tym wiecej robi sam z siebie, a jak ja stawalam na rzesach i sama zajmowalam sie olkiem i domem jeszcze obiadki mu serwowalam to zle na niego podzialalo
-
Ale u mnie tez tak jest.im bardziej dbam o wszystko,tym bardziej mój mąż sie rozleniwia.co jakiś czas musi być zjebka:) niestety,ale w zyciu codziennym przydaje mi sie charakter typowej nauczycieli (tak naprawdę taka nie jestem) i wydawanie poleceń.prostych i bezpośrednich Nigdy mi nie powiedzial,ze siedzę i nic nie robię.dzis nawet z pracy napisal smsa: Jak będziesz miała czas to poszukasz mi te sztruksową marynarke w garderobie?
I suszarek nie przesuwa:) stoją w pokoju do którego on rzadko wchodzi
A okna i firanki mylam na Wielkanoc,a wcześniej 4 grudnia w swoje urodziny 30ste:) w 8 miesiącu -
Dzień dobry, my też zazwyczaj wstajemy w okolicach 6, ale ja się już przyzwyczaiłam. W sumie to wolę rano wstać, a mieć chociaż godzinkę wolnego wieczorem
Okien też nie mam umytych, ale mam malutkie mieszkanie więc ogarnę jak się trafi jakiś ładniejszy dzień no i jak Tomek będzie miał humor, bo w zasadzie jestem cały dzień z nim sama, łącznie z sobotą.
Byliśmy w środę u lekarza i na szczęście przepuklina "cofa się" więc jestem cała happy
Pozdrawiamy cieplutko Dzisiaj chyba ostatni dzień pogodny, więc trzeba korzystać. -
nick nieaktualny
-
Hej
Ewelina zanim wyslesz posta klikaj w zapisz/kopiuj bo jak zje posta to mozna wkleic i wyslac ponownie
moje okna tez czekaja na lepsze czasy czyli dobra pogode i gleboki sen
dzis noc calkiem calkiem wczoraj od 16 do prawie 23 Pawelek spal 10 min na cycu po kapieli, ale za to w nocy od 23 do 3 od 4 do 6 i od 6 prawie do 7, normalnie miedzy 5 a 6 juz zaczyna dzien i maz go bierze do kuchni (nawet jak pozno zasnie)Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Ale u mnie tez tak jest.im bardziej dbam o wszystko,tym bardziej mój mąż sie rozleniwia.co jakiś czas musi być zjebka:) niestety,ale w zyciu codziennym przydaje mi sie charakter typowej nauczycieli (tak naprawdę taka nie jestem) i wydawanie poleceń.prostych i bezpośrednich Nigdy mi nie powiedzial,ze siedzę i nic nie robię.dzis nawet z pracy napisal smsa: Jak będziesz miała czas to poszukasz mi te sztruksową marynarke w garderobie?
I suszarek nie przesuwa:) stoją w pokoju do którego on rzadko wchodzi
A okna i firanki mylam na Wielkanoc,a wcześniej 4 grudnia w swoje urodziny 30ste:) w 8 miesiącu
No właśnie z całym szacunkiem do naszych mężów, ale jestem miła, pogodna uprzejma przez miesiąc. Proszę ładnie o kupienie worków na śmieci, przycięcie płyty do kuchni czy wyrzucenie starych, nieużywanych koszul.
Po miesiącu dalej wrzucam śmieci do jednorazówek (mimo 5 ładnych przypomnień) i co? Jedna kosmiczna awantura i w ciągu godziny kupił worki, przyciął płyty i wyrzucił koszule.
A potem tymi oczami kota mówi, że nie lubi jak na niego krzyczę. Ale nie zaproponuje w zamian w jaki sposób go zmotywować, jak tak ładnie i grzecznie to mogę go prosić do końca życia -
Moj powiedzial ze siedze w domu to moglam cos tam zrobic, dostal zjebke, szypomial sobie co to znaczy byc w domu i tez dostaje smsy czy w wolnej chwili uwotuje mu ryz
Widocznie mezczyzni kochaja zolzy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:49
-
Ania gratulacje przespanej w kolysce nocy
Kawa specjalistko od pieluch dada czyli te rozmiar 3 z folii nie z domku i comfort fit i premium ekstra soft maja tak malo wkladu chlonnego z tylu czy tak jak w domku te extra premium soft maja prawie pod plecy? -
Ag... wrote:dziewczyny chce zrobic oklad z szalwii na ta opryszczke. pisze ze nie stosowac w ciazy i podczas KP- ale chyba chodzi o picie, nie?
bo niby jak mialby miejscowy oklad zaszkodzic?
Okłady możesz spokojnie robić.
Szałwia wywołuje odwrotny skutek do słodu jęczmiennego czyli zatrzymuje laktację, dlatego nie poleca się jej przy KP (innych negatywnych skutków chyba nie ma)Ag... lubi tę wiadomość