*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my jutro jedziemy w Bieszczady. Podobno ma padac, wiec kupilam starszemu peleryne na ciuchach za 2 zl, mlody do chusty i mam zamiar lazic 4 dni. Juz nie moge sie doczekac. Ludzi na pewno nie bedzie, wiec odpoczne
marrtka, Malenq, rastafanka, Ewelina88 lubią tę wiadomość
-
my dzis spacer do ogrodka i spowrotem, prawie 2 h, bo wykopywalam truskawki z chwastow, ok 15 ale bez slonca i silny wiatr i chyba mlodego troche za lekko ubralam, bo chlodny byl, na domowe polarkowy pajac, chustka i czapka bawelna, koc i przykrycie od wozka, ale w ktoryms momencie sie rozkopal z koca
-
Wygrałam 50zl w konkursie dada:) można było tez 5tysi ale już tyle wygrałam na pokoik:)
Kupiłam krem z filtrem dla Klary.Kurcze,te na zimę byly tanie,a tu filtr i od razu ponad 20zl.ania_29, MonikaJ, Malenq, jonka91, jonka91, Ag..., lwuska55592, Chanela, rastafanka, Ewelina88, Bogusiar80, szpilka, renia83 lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Wygrałam 50zl w konkursie dada:) można było tez 5tysi ale już tyle wygrałam na pokoik:)
Kupiłam krem z filtrem dla Klary.Kurcze,te na zimę byly tanie,a tu filtr i od razu ponad 20zl.
Marta, jaki krem kupiłaś? Ja ostatnio trochę czytałam i wyszło mi, że dla tak małych dzieci najlepsze są filtry mineralne. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 23:06
kasiakra, jonka91, blador, Paula44, ania_29, Anutka, Rybka1, Maud11, Docia, szpilka, lwuska55592, Chanela, rastafanka, Ewelina88, Agus89, slash, Bogusiar80, Viv78, MonikaJ, Becia81, Selene, M..., renia83, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
W temacie suszaka, pisze tu bo z fejsa czasem korzystamy wspolnego.
Mowie mezowi przynies biale rzeczy z kosza do automatu. no i przyniosl kilka. mowie a reszta? a no reszta to nie wiem bo nie jest biale, a tam tak:
recznik bialy z niebieska lamowka
bodziak z niebieskim autkiem
moje skarpetki z rozowym kwoatkiem itp
mowie no a to co? kazdy kolor osobno chcesz prac?
nie wiem jak on robil pranie jak ja w szpitalu lezalalam:Djonka91, Chanela, rastafanka, Malenq, Ewelina88, renia83, MonisiaK lubią tę wiadomość