*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Chanela wrote:Marta filtry mineralne to:
tlenek cynku (zinc oxide)
dwutlenek tytanu (titanium dioxide)
chronią skórę przed promieniowaniem UVA i UVB. Możesz poznać że są, po tym, że jak posmarujesz skórę to tworzy się taka biała warstwa (w tych droższych kremach czasem nie ma tego efektu).Chanela, szpilka lubią tę wiadomość
-
MartaKD wrote:Wygrałam 50zl w konkursie dada:) można było tez 5tysi ale już tyle wygrałam na pokoik:)
Kupiłam krem z filtrem dla Klary.Kurcze,te na zimę byly tanie,a tu filtr i od razu ponad 20zl.
Ja kupiłam Pharmaceris baby 50+, kosztował 43zł w aptece, oczywiście w gemini 10zł taniej ale to 100% filtry mineralne. Tak jak napisała Chanela, tworzy białą warstwę przy smarowaniu, potem jej nie widać. Będę podbierać dziecku latem
Ps. dziękuję tej, która polecila mydełko odplamiające z rossmanna. Zasrane bodziaki uratowane! -
Czesc dziewczyny fajnie ze macie sile by pisac na forum dzieki Wam istniejemy jeszcze, a ja moge sobie podczytac od czasu do czasu.
Obecnie mala wrecz katuje dworem, lazimy ile sie da.
Ciemieniucha wyleczona prawie alantanem.
Ada rosnie jai na drozdzach, ostatnio jak mi sie wyciagnela to sie przerazilam bo do konca wozka jakies 10 cm, jak tak dalej pojdzie to w sierpniu spacerowka ( mamy bebetto luca). Kiedy Wy zamierzacie przeniesc dzieci do spacerowek?
Mala mi gigs i guga, jest przeslodka, slini sie jak cholera.
Mam do konca miesiaca mezamw domu wiec czuje sie jak na urlopie
Zadania : to PIT, karta nfz, dokumenty do becikowego i zaproszenie ostatniego goscia na chrzest w czerwcu.
Otworki leczecze sudokremem i obecnie czesto zmieniam pieluchy sik ma mega wielki potrafi po godzinie od przebrania dostac czkawki od ulania sie.
Jesc je ostatnio nawet co godzine ale zrobioa sobie ze mnie smoczek.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Co do pielich to uzywam baby dream oakowane po 42 szt. 2 waga Ady to 5600 g
Bylismy na bioderkach kuleczek nie ma, odwodzenie nozkami jest wiec wizyta w sierpniu.Chanela, szpilka, Agus89, renia83 lubią tę wiadomość
-
Heloł!
Dzisiejszą noc Natalka spędziła w swojej kołysce. Obudziła się już o 22:30, drugie karmienie było o 2:30 i spała do 6:30. Jak ją odkładałam to oczywiście był żal i protesty. Nie wiem kto pierwszy - pewnie ja zasnęłam i jej już nie słyszałam. W każdym razie ona też u siebie zasnęła zupełnie samodzielnie, bez kołysania. Mogłam w końcu swobodnie się przekręcać w łóżku, ale i tak przywitał mnie rano ból plecówChanela, szpilka, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Moj skowroneczek tez juz wstal tzn. o 6, spal od 20, z karmieniem na spiocha o 00.30 i 4.00 wiec nie bylo tak zle, ale najpiekniejsze jest to ze dzisiaj piatek,piateczek,piatunio i ze bedzie wstawal tatunio a matka ma 2 noce dla siebie
ania_29, isabelle, jonka91, Ewelina88, szpilka, Bogusiar80, renia83 lubią tę wiadomość