Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Wyslac mozesz poczta tylko poleconym, a jak nie wierzysz pracodawcy to niestety za potwierdzeniem odbioru, bedzie drozej ale przyjdzie Ci zwrotka, ze otrzymali.Pilnuj tylko terminu by je wyslac do 7 dni od dnia nastepnego po dacie WYSTAWIENIA DRUKU NIE OD DNIA L-4. U mnie w pracy jeszcze niektorzy dzwonia do kadr i pytaja czy doszlo.

I nawet jak ZUS zacznie płacić świadczenia to zwolnienia wysyłać do pracodawcy?

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    I nawet jak ZUS zacznie płacić świadczenia to zwolnienia wysyłać do pracodawcy?
    tak, pracodawca tez musi odnotowac ze jestes na L4

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 18:34

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i skończyłam opróżnianie szafy. dwie półki puste, a walizka pełna. będzie co wywozić, ale okazało się, jak mało ubrań jest dla mnie dobrych, ups!

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    i skończyłam opróżnianie szafy. dwie półki puste, a walizka pełna. będzie co wywozić, ale okazało się, jak mało ubrań jest dla mnie dobrych, ups!

a tam ups... brzmi jak zakupy:D

marrtka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, renia83, Ewelina88 lubią tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas jest firma gdzie placimy do 33 dni z wlasnych srodkow pozniej rowniez placimy ale zus nam zwraca, w firmach ponizej 20 prac. Nie wiem jak to jest ale napewno musisz informowac tez pracodawce o ciaglosci zwolnienia.

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag... wrote:
    a tam ups... brzmi jak zakupy:D
    ha ha ha. zakupy, hm... wydałam część swoich oszczędności na ubranka dla malucha. resztę odłożyłam na pozostałą wyprawkę. Muszę chodzić w tym, co mam :) moje zakupy ubraniowe przełożyłam na jesień, wtedy się nie obejdzie...

• jonka91 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:

Gratuluję! U mnie po uporządkowaniu szafy miałam 4 wielkie torby ubrań za małych i innych wszelakich, których od dawna na sobie nie miałam.. Oddałam mamie, część sobie wzięła, część oddała dalej rodzinie. A tych dobrych i wyjściowych zostało mało.. teraz na wyprzedażach trochę się obkupiłam, więc na razie mam w czym wychodzić na miasto :p

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Wiki81 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w trasie się poryczlam po kłótni z mężem. Poczytalam Wasze poranne wpisy i tak pomyślałam..dawno my się kłóciliśmy... I masz !! Niespodzianka. Chyba To tak podświadomie.

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki moze tak oczyszczająco sie czasem przydaje. Aleee jedziecie na wakacje to napewno sie pogodzicie:P

Wiki81 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 14:23

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co wynalazłam sobie problem.Poczytałam różne fora i artykuły o porodach naturalnych po wcześniejszym cc i się teraz boję porodu mimo iż jeszcze trochę czasu zostało -- no ale czas leci szybko dopiero były testy a tu już czas no usg połówkowe. Czy któraś z was jest po cesarce?

• polaola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz co sie bac dotrwajmy do porodu mysle ze teraz to to najwazniejsze. To jest pewne urodzic musimy. Tylko w terminie.

relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Nie masz co sie bac dotrwajmy do porodu mysle ze teraz to to najwazniejsze. To jest pewne urodzic musimy. Tylko w terminie.
    haha no nie inaczej:D musimy:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co sadzicie o tych kompletach mysle ze sa w rozsadnej cenie http://www.maluszeksklep.pl/pl/posciel-klups-z-haftem--ptaszki--6-elementowa-1252.p.html

relgtv734oc66rli.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Gratulacje! Ja się zbieram od dawna, przy pierwszym podejściu odłożyłam dużą torbę do wyniesienia, ale wiem, że muszę zrobić kolejne podejście i pozbyć się złudzeń, że kiedykolwiek wcisnę się w big stary rozmiar 38 :) Ciążówki idą już w rozmiarze 42, nie wiem co musiałoby się w moim życiu stać, żebym wróciła do wczesnostudenckiego rozmiaru :)
    Pomarzyłam o rozmiarze 42. Nosiłam takie chyba na początku liceum. Teraz wchodzę w 44 lub 46, w zależności od firmy i modelu, a to i tak mniej niż przed ciążą :) Mowa o bluzkach, bo spodnie wchodzą w grę tylko ciążowe w tym rozmiarze, a jak wiadomo to trochę inne perspektywa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:10

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polalola myślę że to dużo za taki komplet, (mimo że jest prześliczny) ja upatrzyłam 5-częściowy za 185zł, w tym co pokazałaś jest 6cz za 269zł więc duża różnica cenowa... :)

http://ewozki.eu/pl/p/Posciel-komplet-5-elementow-Blanca/582 jakbyś chciała przejrzeć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:29

polaola lubi tę wiadomość

• isabelle Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polaola wrote:
    Dziewczyny co sadzicie o tych kompletach mysle ze sa w rozsadnej cenie http://www.maluszeksklep.pl/pl/posciel-klups-z-haftem--ptaszki--6-elementowa-1252.p.html

Ja też myślę, że drogo. Chyba, że to jakaś super jakość, ale tego nie ocenisz przez internet. Ładne wzory pościeli ma np. motherhood, 4-ro elementowy komplet kosztuje 169 zł http://motherhood.pl/sklep/posciel-4-elementowa-46

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:35

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie sie tylko rozgladam, ale juz chce wiedziec co i jak, dzieki za otrzezwienie co do ceny masz racje Kawa to troszke duzo.
    Maz sie smieje ze w grudniu wsadzi mnie w wozek i pojedziemy do smyka i kupi mi co chce. ;-)
    Jednak dzisiaj w nocy o 3 wymyslilam ze zaloze zeszyt i spisze co jest potrzebne od zaraz po urodzeniu, by moc odchaczac sobie co mamy.
    Jak pisalam wiele rzeczy mam dostac, ale tak bardzo sie boje ze wszystko pozbieram w listopadzie moze. ;-)
    Wiem mam byc pozytywna i prawie jestem.
    U nas dwie kuzynki wlasnie urodzily dzieci, wiec w;-)razie watpliwosci Maz pojedzie z nimi po zakupy, ale chcialabym sama wybrac posciel, kocyki, czy wozek. ;-)

relgtv734oc66rli.png
  • polaola Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki łoł ta blanca ma cudeńka http://blanca.com.pl/

relgtv734oc66rli.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola ja robię listę w Excelu z linkami do wybranych już ostatecznie rzeczy i też będę odchaczac. Idzie mi jak krew z nosa ale jak chcesz to napisz na priv wyśle ci wzor:) a ze smykiem fajny pomysł, mi maz też mówi zrób konkretną listę a później do sklepu się raz pojedzie i kupi wszystko na raz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:40

polaola lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
‹‹ 558 559 560 561 562 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ