*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Może, któraś chce się wybrać na warsztaty " Będę mamą". Dzisiaj ruszyły zapisy!
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-rejestracja.html?submit=1#submitNoticeAg..., Paula44 lubią tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
belldandy wrote:Oby jednorazowa, bo jak boli, to miejsca sobie znaleźć nie mogę...
Co do picia, to staram się, ciężko mi idzie 1,5 litra wypić i często nie dochodzę do tylu..
mi zastosowali raz tzw uderzenie wodne- 3l w godzine i biegac po schodach zeby piasek wysikac:) masakra to byla.
to nie pij wody- pij herbate, sok, cokolwiek ale 1,5 to kazdy powinien a jak masz problemy z nerami to 1,5/2l powinno byc wyjsciowa iloscia.
Ja mam np duzy kubek 0,5l. 3 kubki herbaty i podstawa zaliczona:D
Bell mialam sie zapisac ale nie dalo sie przez tel- a teraz wzielam komp i zapisane:) dzieki za przypomnienie
Paula jedziesz do Kato??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 20:53
-
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:Chyba też powinnam mierzyć 2 razy dziennie, bo z tym moim pulsem to cyrki się dzieją. Mam znów TSH sprawdzić, bo to może być od tarczycy podobno.
Dostałam dziś na mail wyniki badania na konflikt płytkowy i wyszło dobrze, tzn. że konflikt nie wystąpiUlżyło.
gratuluje wyniku- ja ciagle czekam:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 21:16
olka25 lubi tę wiadomość
-
Ag... wrote:mi zastosowali raz tzw uderzenie wodne- 3l w godzine i biegac po schodach zeby piasek wysikac:) masakra to byla.
to nie pij wody- pij herbate, sok, cokolwiek ale 1,5 to kazdy powinien a jak masz problemy z nerami to 1,5/2l powinno byc wyjsciowa iloscia.
Ja mam np duzy kubek 0,5l. 3 kubki herbaty i podstawa zaliczona:D
Bell mialam sie zapisac ale nie dalo sie przez tel- a teraz wzielam komp i zapisane:) dzieki za przypomnienie
Paula jedziesz do Kato??
Ja zapisałam się na Warsztaty Mamo To Ja " będę mamą" oraz na warsztaty " świadoma mama "
http://www.swiadomamama.pl/events
Będą robić tam zdjęcia z brzuszkami;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 21:21
Ag... lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
A co do tego picia wody ile faktycznie jesteście w stanie wypić dziennie? Ja dziennie piję trochę ponad litr góra 1,5 l dziennie i wydaje mi się to mega wyzwaniem i wyczynem nigdy tyle nie piłam, staram się zwiększać porcje wody ale jakoś ciężko mi to idzie po prostu się zapominam.
-
kejti91 wrote:U mnie niestety biust stoi w miejscu
odnosnie L4, dziewczyny ktore chodza do lekarza prwatnie wystawia Wam on zwolnienie ? Bo jeszcze o tym nie mowilam, lekarz tez nie pytal a chyba na nastepnej wizycie juz poprosze.
tak,mi prywatnie wystawia l4,od wizyty do wizyty.pierwsze dwa miałam na 2 tygodnie,a teraz już mam drugie na miesiąc.kejti91 lubi tę wiadomość
-
Jestem juz po wizycie
Drugi lekarz potwierdził że będziemy mieli Córcie
Wszystko jest dobrze, Niunia waży ponad 200g i ma 13 cm długości
Jestem najszczęśliwsza na świecie że wszystko z nią dobrze.
lwuska55592, ania_29, MonikaDM, Izabelka88, zielarka, Agus89, Wiki81, szpilka, Paula44, olka25, isabelle, Kawa, jonka91, Maud11, Ewelina88, bluegirl89, neharika lubią tę wiadomość
-
Ja od urodzenia (mama mówiła) non stop coś piję.a teraz to już w ogóle,szczególnie latem.wodę w ogromnych ilościach, herbatkę, soki.I nie mam kolek ani twardego brzucha ani nic.W ogóle ciążę nosze bez bólów, chyba nagroda za dwa poronienia:)
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
córka wróciła od dziadków i jak to w 80% przypadków bywa, zwymiotowała wszystko czym ją napaśli. Teściowie nie rozumieją, że wmuszają w nią jedzenie, wciąż jęczą, że za mało je itp, a ona wraca od nich przeżarta i rzyga. Zarzygała całe łóżko biedaczka, a dziś dałam jej nową pościel. Jutro muszę wyprać materac i wszystko inne....
-
nick nieaktualny
-
belldandy wrote:Kochana zdradź skąd te body i półśpiochy. Butki poznaję bo sama się na nie czaje !
Zdjęcie nr 1 - bodziaki z C&A po 14,90 zł za sztukę
Zdjęcie nr 2 - lumpkowe zdobycze 11 zł
Zdjęcie nr 3 - bodziaki Mothercare z allegro
Zdjęcie nr 4 - ubranka z pepco, buciki h&m
Zdjęcie nr 5 - półśpiochy z przeceny w Smyku po 12 zł za sztukę
Zdjęcie nr 6 - komplet ze Smyka, chyba 24 zł
-
znow wpadam tylko na chwile, moze jutro bedzie lepiej
już myslalam ze nie przebrne przez dzisiejsze wpisy
Izabelka nie miej skrupułów ja miałam i nie wyszłam na tym dobrze, nie chciałam zachodzić zaraz po śłubie pracujac 3 rok w tej samej szkole, żeby nie robic złego wrazenia, w kolejnym roku gdy ryzyko mojego zajscia w ciaze wzrosło mialam zmniejszony etat a wczesniej i tak umowa co roku na rok, teraz zmienilam prace i mam umowe na zastepstwo bez okreslonego czasu ale za konkretnego pracownika, jezeli babka wroci to bede na przelomie 7/8 miesiaca i marze teraz po pierwsze, zeby wzieła wychowawczy przynajmniej do polowy lutego, żebym dostala macierzynski
po drugie jak wroci, żebym znalazła kogos kto zgodzi się mnie zatrudnic na umowe zlecenie na lewo, że dam mu kase na skladki za grudzien styczen i luty jesli do konca stycznia nie urodze
a pracuje teraz w miejscu srednio przyjaznym ciezarnym (gimnazjum) no i wracam 22 do pracy i musze szefa o ciazy poinformowac
co do picia to dla mnie tez najczesciej meka jest wypic 1,5 litra plynow dziennie a licze wszystko w plynie, zasami sie uda wiecej no i czasem gratis w postaci winogron lub mandarynki (duzo soku) ale nie dodaje do ogolnej sumy