*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bell dzieki za info o warsztatach, zapisalam sie na bede mama. To moze sie umowimy wszystkie jakos wczesniej i pojdziemy grupa forumowa?
Wiki gdzie dzwonilas, zeby poznac wyniki badan na konflikt plytkowy? Ja juz ponad 2 tygodnie nie mam wyniku i sie zaczynam denerwowac
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:dobry
)
ja się tego nie trzymam by wypić daną ilość, nie jestem w stanie, wypijam może litr nawet chyba niecały.
Szkoda że u mnie w pobliżu nie ma takich warsztatów..
Dziewczyny no gratuluję poznania płci!ja już odliczam czas do poniedziałku..
Ale wczoraj objadłam się malin mmm pychota, jeszcze całą miche zamroziłam. -
nick nieaktualnyMój kot jest dobrze wychowany.. przyszedł do łazienki kiedy się malowałam, wskoczył do zlewu i zwymiotował O_o przynajmniej sprzątać po nim nie musiałam
jonka91, Paula44, rastafanka, Agus89, szpilka, renia83, Ewelina88, ania_29, MonikaDM, neharika lubią tę wiadomość
-
Witam
A ja zaczęłam dziś 5 miesiąc
Co do picia wody, to mam taki 1,5 litrowy dzbanek- rano szykuję sobie wodę z cytryną i do wieczora wypijam, chyba że jestem w pracy, to wypijam butelkę wody. Do tego jeszcze ze 2 herbaty i norma wyrobionajonka91, Ewelina88, M4DZI4, neharika lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja.
W nocy poszłam siusiu i to chyba obudziło naszą córkę, bo zaczęła się wiercić i nie mogłam zasnąć.Ale dzielny tatuś ugłaskał brzuch i Młoda chyba zrozumiała że z ojcem się nie dyskutuje i poszła dalej spać.
Kawa - mój jeden z kotów jak jest zima i nie chce mu się wychodzić to sika do umywalki.A jak był mały to robił też kupę.
Na szczęście coraz rzadziej zdarzają się takie incydenty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:06
jonka91, Kawa, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamuśki!
Kończę moje przedweekendowe porządki. Dziś ostatnie starcie - kuchnia i łazienka
Jutro nad ranem wyjazd na rodzinne Mazury, więc nie drukujcie za dużo, bo w pn nie nadrobię, a mam jeszcze USG na 14.20 i może moje maleństwo się odkryje przed mamusią...
Zakupy wstrzymane. Trzeba odkładać kasę na "grubsze" wydatki.
Jeszcze dwa dni i będzie dokładnie połowa ciąży - 140 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:15
kejti91, Ewelina88, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalenka wrote:Kawa, no nieźle go wytresowałaś hehe
Ps. Podziwiam Cię, że chce Ci się malować w domu, ja odkad siedzę w domu nie maluję się.
Już się w domu nie maluję, bo i tak mam wydziarane oczy) Ale dziś mam komisję lakarską w Bielsku więc trzeba jakoś wyglądać
-
nick nieaktualnyAgus89 wrote:
Kawa - mój jeden z kotów jak jest zima i nie chce mu się wychodzić to sika do umywalki.A jak był mały to robił też kupę.
Na szczęście coraz rzadziej zdarzają się takie incydenty.
hah mój jak nie może wytrzymać a nikogo w pobliżu nie ma co by go puścił to też po dzień dzisiejszy idzie do wanny:) całe szczęście z wanny nie korzystamy tylko z prysznicaAgus89 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki! Ja od 6.00 na nogach bo pojechałam na badania krwi, przy okazji chciałam to na konflikt płytkowy zrobić ale jutro święto więc nie wyślą i będę w poniedziałek 2 raz ukłuta.
Ag.. Ty chyba pisałaś, że bardzo dużo krwi pobierają więc się zapytałam bo ja mam tendencje do mdlenia, a ta babka mówi, że tyle co na normalne badanie ale rozlewają na mniejsze. Przy okazji dowiedziałam się, że miała kilka klientek ale naprawdę nie wiele. Szkoda, że lekarze tego nie proponują, przynajmniej większość.
Bel dzięki za linki do tych warsztatów. Też się zapiszę.A nie pytałaś lekarza czy to może być kręgosłup? Bo bardzo to przypomina moje bóle i u mnie to był kręgosłup.
A tak ogólnie to strasznie mnie boli w pachwinach, wiązadła dają znać o sobie.Nie wyspana jestem okropnie, bo wczoraj postanowiłam wypić dużo wody i skończyło się na tym, że nie dość, że w ciągu dnia co 15 min w WC jakoś przeżyłam, to w nocy co 2 godziny pobudka. Masakra..