X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    Może, któraś chce się wybrać na warsztaty " Będę mamą". Dzisiaj ruszyły zapisy!;)

http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-rejestracja.html?submit=1#submitNotice

Bell, dzięki! Zapisałam się :)

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wierzę jestem 1 śpiochy :) chociaż raz :)

M4DZI4 lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • renia83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra to wy się budźcie a ja śmigam do sklepiku :)

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry ;))

ja się tego nie trzymam by wypić daną ilość, nie jestem w stanie, wypijam może litr nawet chyba niecały.

Szkoda że u mnie w pobliżu nie ma takich warsztatów..

Dziewczyny no gratuluję poznania płci! :) ja już odliczam czas do poniedziałku..

• Ag... Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula zapisalam się na Kato i na Krk tam gdzie bell:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś dla dziewczyn z Wawy
    http://baby-shower.pl/targi-dziecko-2014
    targi dziecięce i dla przyszłych rodziców :)

jonka91 lubi tę wiadomość

• renia83 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem już :) w sklepach masakra, jak to Polacy długi weekend = zapasy jak na wojnę, koszmar... a to tylko 1 dzień więcej i w sobotę sklepy otwarte

Kawa lubi tę wiadomość

km5sh371hvmbjx86.png
    ug37io4p8tsos5yn.png
  • Gabrysia84 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bell dzieki za info o warsztatach, zapisalam sie na bede mama. To moze sie umowimy wszystkie jakos wczesniej i pojdziemy grupa forumowa? :) Wiki gdzie dzwonilas, zeby poznac wyniki badan na konflikt plytkowy? Ja juz ponad 2 tygodnie nie mam wyniku i sie zaczynam denerwowac

1usagu9rsccneye4.png[/ur
    n59yk6nl5mxiew0c.png
    f2wliei305fu0jmo.png
  • Selene Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:13

eNortjKzUjIytDAwMVKyBlwwFXACzg,,50.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika czekamy na wieści z wizyty! :)

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa wrote:
    dobry ;))

ja się tego nie trzymam by wypić daną ilość, nie jestem w stanie, wypijam może litr nawet chyba niecały.

Szkoda że u mnie w pobliżu nie ma takich warsztatów..

Dziewczyny no gratuluję poznania płci! :) ja już odliczam czas do poniedziałku..
    Ja też mało piję, pewnie też wyjdzie niecały litr dziennie. Ciepłego mi się nie chce, samą wodę średnio lubię, a soków czy napojów to mało kupujemy.

Ale wczoraj objadłam się malin mmm pychota, jeszcze całą miche zamroziłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kot jest dobrze wychowany.. przyszedł do łazienki kiedy się malowałam, wskoczył do zlewu i zwymiotował O_o przynajmniej sprzątać po nim nie musiałam :P

jonka91, Paula44, rastafanka, Agus89, szpilka, renia83, Ewelina88, ania_29, MonikaDM, neharika lubią tę wiadomość

• magdalenka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa, no nieźle go wytresowałaś hehe

Ps. Podziwiam Cię, że chce Ci się malować w domu, ja odkad siedzę w domu nie maluję się.

Kawa lubi tę wiadomość

• rastafanka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) A ja zaczęłam dziś 5 miesiąc :D
    Co do picia wody, to mam taki 1,5 litrowy dzbanek- rano szykuję sobie wodę z cytryną i do wieczora wypijam, chyba że jestem w pracy, to wypijam butelkę wody. Do tego jeszcze ze 2 herbaty i norma wyrobiona :)

jonka91, Ewelina88, M4DZI4, neharika lubią tę wiadomość

l22ndf9hcnybk1rg.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. :)
    W nocy poszłam siusiu i to chyba obudziło naszą córkę, bo zaczęła się wiercić i nie mogłam zasnąć. :D Ale dzielny tatuś ugłaskał brzuch i Młoda chyba zrozumiała że z ojcem się nie dyskutuje i poszła dalej spać. :D

Kawa - mój jeden z kotów jak jest zima i nie chce mu się wychodzić to sika do umywalki. :D A jak był mały to robił też kupę. :D Na szczęście coraz rzadziej zdarzają się takie incydenty. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:06

jonka91, Kawa, Ewelina88, MonikaDM lubią tę wiadomość

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • bluegirl89 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dzisiaj witam radosną nowiną:

Jesteś w 18 tygodniu ciąży
    (17 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 5
    Trymestr: 2
    :D

jonka91, rastafanka, Ewelina88, zielarka, Paula44, M4DZI4, MonikaDM, neharika lubią tę wiadomość

ex2bhdgejfu72ae7.png
    km5shdgeqwm0rb9j.png[/url]
  • Melula Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamuśki!
    Kończę moje przedweekendowe porządki. Dziś ostatnie starcie - kuchnia i łazienka :)
    Jutro nad ranem wyjazd na rodzinne Mazury, więc nie drukujcie za dużo, bo w pn nie nadrobię, a mam jeszcze USG na 14.20 i może moje maleństwo się odkryje przed mamusią...
    Zakupy wstrzymane. Trzeba odkładać kasę na "grubsze" wydatki.

Jeszcze dwa dni i będzie dokładnie połowa ciąży - 140 dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 10:15

kejti91, Ewelina88, jonka91, M4DZI4 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenka wrote:
    Kawa, no nieźle go wytresowałaś hehe

Ps. Podziwiam Cię, że chce Ci się malować w domu, ja odkad siedzę w domu nie maluję się.

Już się w domu nie maluję, bo i tak mam wydziarane oczy ;)) Ale dziś mam komisję lakarską w Bielsku więc trzeba jakoś wyglądać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:

Kawa - mój jeden z kotów jak jest zima i nie chce mu się wychodzić to sika do umywalki. :D A jak był mały to robił też kupę. :D Na szczęście coraz rzadziej zdarzają się takie incydenty. :)

hah mój jak nie może wytrzymać a nikogo w pobliżu nie ma co by go puścił to też po dzień dzisiejszy idzie do wanny:) całe szczęście z wanny nie korzystamy tylko z prysznica :)

Agus89 lubi tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki! Ja od 6.00 na nogach bo pojechałam na badania krwi, przy okazji chciałam to na konflikt płytkowy zrobić ale jutro święto więc nie wyślą i będę w poniedziałek 2 raz ukłuta. :/
    Ag.. Ty chyba pisałaś, że bardzo dużo krwi pobierają więc się zapytałam bo ja mam tendencje do mdlenia, a ta babka mówi, że tyle co na normalne badanie ale rozlewają na mniejsze. Przy okazji dowiedziałam się, że miała kilka klientek ale naprawdę nie wiele. Szkoda, że lekarze tego nie proponują, przynajmniej większość.
    Bel dzięki za linki do tych warsztatów. Też się zapiszę. :) A nie pytałaś lekarza czy to może być kręgosłup? Bo bardzo to przypomina moje bóle i u mnie to był kręgosłup.
    A tak ogólnie to strasznie mnie boli w pachwinach, wiązadła dają znać o sobie.:/ Nie wyspana jestem okropnie, bo wczoraj postanowiłam wypić dużo wody i skończyło się na tym, że nie dość, że w ciągu dnia co 15 min w WC jakoś przeżyłam, to w nocy co 2 godziny pobudka. Masakra..

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
‹‹ 561 562 563 564 565 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ