*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamuśki
Gratuluje udanych wizyt! Trzymam kciuki za kolejne
Śliczne te wasze ubranka, a jeszcze za takie ceny!tez sie wybiore na jakies łowy, ale to dopiero jak poznam plec. Mam nadzieje ze juz na nastepnej wizycie- czwartek w przyszlym tyg
Bell patrzylam na to forum gender ale niestety z moich zdjec nic a nic nie wynika
-
nick nieaktualnyZapisałam się na te szczegółowe badanie połówkowe mam je w za tydzień w poniedziałek o 16.00 koszt badania 270zł 2d, 370zł 3d niewiem skąd aż taka różnica przecież to tylko przełączenie jednego guzika
Tym razem powiem że chce dowodu na płeć mam NADZIEJĘ że w końcu się dowiem BOZIU.... co ja mam z tym moim BąbelkiemEwelina88, marrtka lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Witam mamuśki
Śliczne te wasze ubranka, a jeszcze za takie ceny!tez sie wybiore na jakies łowy, ale to dopiero jak poznam plec. Mam nadzieje ze juz na nastepnej wizycie- czwartek w przyszlym tyg
Bell patrzylam na to forum gender ale niestety z moich zdjec nic a nic nie wynika
kejti91 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Izabelka88 wrote:Wiki, a ile masz wzrostu?
Ja też jakoś puchnę, chociaz wcale nie jem jakoś dużo. W pierwszym trymestrze jadłam więcej, ale teraz już się uspokoiłam. Palce mi puchną i często ściągam obrączkę i pierścionki.
Ja mam 170 cm wzrostu. Pierścionki nosze cały czas i nie puchnę. Spodnie też raczej 36/38 np z orsaya. Ale po udach i pupie widzę. No i biust!! Ale przede wszystkim brzuch!!!www.styczniowki2015.phorum.pl -
kejti91 wrote:Witam mamuśki
[*] 2014 i 2016 -
ja też podczytywałam karoolii pamiętnik, tak fajnie prowadzony, ze zdjęciami itp. A tu takie zmartwienie
belldandy a ta biedna dziewczyna z grudniówek to miała jakieś objawy zbliżającego się porodu przedwczesnego, czy nagle to wszystko się stało? Kurcze co za tragedie , biedne dziewczyny , biedne maleństwa
marrtka ja też jakoś w 17 tygodniu zaczęłam znowu siusiu robić bardzo często, załatwiłam się i po krótkim czasie znowu do toalety, albo to hormony albo macica uciska na pęcherz moczowy, ona potem się podniesie trochę i już nie powinno być z tym problemu większego. To normalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:49
-
Dziewczyny!!! Mam pytanie! Czy zdarzyło Wam się umówić do lekarza przed terminem następnej wizyty tylko dlatego, żeby się uspokoić, bo np się denerwowałyście??? Ja mam następną wizytę 10.09 i to jeszcze tyle czasu... w sumie nic mi się nie dzieje, ale jestem jakaś taka niespokojna, chciałabym, aby lekarz zajrzał do maleństwa czy wszystko ok. Chcę iść do innego niż mój prowadzący, bo on jest na urlopie. Myślicie, że mnie nie wyśmieje???
-
Sandra89 wrote:belldandy, nie wiedzialam ze juz taka historia byla. Masakra az czlowiek sie boi. Co to sie teraz dzieje, najlepiej odpoczywac i miec wszystko w nosie byle dotrwac do terminu porodu.
Hej. Uwierz mi że jak juz dotrwa się do porodu, to później człowiek boi sie jeszcze bardziej. Czy noworodek mam wszystkie odruchy, czy na czas podnosi główkę, czy dobry ma słuch i wzrok... a w szkole tez się o niego codziennie trzeba bać. Tak juz będzie zawsze.ania_29 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Dzięki Gwiazdeczka ;* Boję się jeszcze cukrzycy ciążowej, mam niedoczynność tarczycy, to kto wie, co się może przypałętać. Lepiej nie będę krakać. Kawy już prawie nie słodzę, fee
Wizytę u gin mam za 2 tyg, ale już w ten piątek pójdę zrobić mocz i morfologię, bo nie wytrzymie
-
nick nieaktualnyaswariatka wrote:Dziewczyny!!! Mam pytanie! Czy zdarzyło Wam się umówić do lekarza przed terminem następnej wizyty tylko dlatego, żeby się uspokoić, bo np się denerwowałyście??? Ja mam następną wizytę 10.09 i to jeszcze tyle czasu... w sumie nic mi się nie dzieje, ale jestem jakaś taka niespokojna, chciałabym, aby lekarz zajrzał do maleństwa czy wszystko ok. Chcę iść do innego niż mój prowadzący, bo on jest na urlopie. Myślicie, że mnie nie wyśmieje???
Jak masz jakiekolwiek obawy to idź i sprawdźja jestem egoistką i zapisałam się dodatkowo na za tydzień(mimo że miałam wczoraj wizyte prv) tylko dlatego że chcę znać już płeć a moja gin się śpieszyła i mnie zbyła..
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
aswariatka wrote:Dziewczyny!!! Mam pytanie! Czy zdarzyło Wam się umówić do lekarza przed terminem następnej wizyty tylko dlatego, żeby się uspokoić, bo np się denerwowałyście??? Ja mam następną wizytę 10.09 i to jeszcze tyle czasu... w sumie nic mi się nie dzieje, ale jestem jakaś taka niespokojna, chciałabym, aby lekarz zajrzał do maleństwa czy wszystko ok. Chcę iść do innego niż mój prowadzący, bo on jest na urlopie. Myślicie, że mnie nie wyśmieje???
-
aswariatka wrote:Dziewczyny!!! Mam pytanie! Czy zdarzyło Wam się umówić do lekarza przed terminem następnej wizyty tylko dlatego, żeby się uspokoić, bo np się denerwowałyście??? Ja mam następną wizytę 10.09 i to jeszcze tyle czasu... w sumie nic mi się nie dzieje, ale jestem jakaś taka niespokojna, chciałabym, aby lekarz zajrzał do maleństwa czy wszystko ok. Chcę iść do innego niż mój prowadzący, bo on jest na urlopie. Myślicie, że mnie nie wyśmieje???
Silatan lubi tę wiadomość
-
Gwiazdeczka27 wrote:ja też podczytywałam karoolii pamiętnik, tak fajnie prowadzony, ze zdjęciami itp. A tu takie zmartwienie
belldandy a ta biedna dziewczyna z grudniówek to miała jakieś objawy zbliżającego się porodu przedwczesnego, czy nagle to wszystko się stało? Kurcze co za tragedie , biedne dziewczyny , biedne maleństwa
marrtka ja też jakoś w 17 tygodniu zaczęłam znowu siusiu robić bardzo często, załatwiłam się i po krótkim czasie znowu do toalety, albo to hormony albo macica uciska na pęcherz moczowy, ona potem się podniesie trochę i już nie powinno być z tym problemu większego. To normalne
Pisała, że miała uczucie, że brzuch się obniża, że ciągnie do dołu i ruchy czuła bardzo nisko. Dodatkowo mówiła, że miała wrażenie, że coś jej ciagle leci i pojechała na IP, a tam się okazało, że pęcherz w kanale rodnym, rozwarcie na jeden palec, sączące się wody płodowe.. Teraz pęcherz niestety pękł, wody ciekną nadal..Ale mały jest silny, fika, bryka, serce ładnie bije 160 u/ minute. Dostała sterydy na rozwój płuc, ale niestety w szpitalu przyjmują skrajne wcześniaki od 24 tc, a ona jest chyba w 21.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:18
[*] 2014 i 2016 -
Właśnie przeczytalam na grudniówkach.Dziewczyny, wyciągnijmy z tej historii nauke,żeby zwracac uwagę na ciagnięcie brzucha w dół i mokre majtki,że tak powiem,ale proszę Was,nie myślmy o tym za duzo.Jest tyle przypadków niefortunnych,ale nas to nie musi spotkać.
-
Z całym szacunkiem do Was Kochane ale nie jestem za tym zeby pisać tu o takich przypadkach jak któraś to ciekawi niech sobie wejdzie i poczyta jej pamiętnik , współczuje jej ale takie wiadomości schizuja niepotrzebnie i nie wprowadzają dobrej atmosfery , za chwile co druga bedzie niespokojna bo 1) bedzie jej sie wydawało ze czuje nisko ruchy2 ) bo ma za mokro i to pewnie wody itd itd , sama zeschizowalam a za godz wizyta i po co to???? Wspieramy sie ale omijający tskie tematy , co innego nasza Agnb6
także mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam tym co napisałam , a wyprzedzając twierdzenie co niektórych ze moze nam to pomoc cos rozpoznać odpowiem - nie nie pomoże każda z nas ma na tyle silna intuicje i zna swoje ciało ze od razu byśmy reagowaly
)))
MartaKD, zielarka, Ewelina88, bluegirl89, Kawa lubią tę wiadomość
-
Tymi wrote:Z całym szacunkiem do Was Kochane ale nie jestem za tym zeby pisać tu o takich przypadkach jak któraś to ciekawi niech sobie wejdzie i poczyta jej pamiętnik , współczuje jej ale takie wiadomości schizuja niepotrzebnie i nie wprowadzają dobrej atmosfery , za chwile co druga bedzie niespokojna bo 1) bedzie jej sie wydawało ze czuje nisko ruchy2 ) bo ma za mokro i to pewnie wody itd itd , sama zeschizowalam a za godz wizyta i po co to???? Wspieramy sie ale omijający tskie tematy , co innego nasza Agnb6
także mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam tym co napisałam , a wyprzedzając twierdzenie co niektórych ze moze nam to pomoc cos rozpoznać odpowiem - nie nie pomoże każda z nas ma na tyle silna intuicje i zna swoje ciało ze od razu byśmy reagowaly
)))
Tymi lubi tę wiadomość