*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Orientujecie się, czy Nospę i Scopolan można stosować zamiennie? Oba leki są rozkurczowe, zostało mi kilka tabletek Scopolanu i zastanawiam się, czy powinnam na wszelki wypadek kupić Nospę, czy jakby coś się z brzuchem działo to mogę łyknąć Scopolan?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:51
-
nick nieaktualnyPaula fajne zakupy i widzę MOJE pieluszki z krecikiem
mogłaś je z allegro wziąć są tam po 2,95, nie wiem jak u Ciebie w pepco ale u mnie te same kolorowe były po 5,70 (jakoś tak)
Powiedz mi czy ten pajac brązowy a la miś był w innym kolorze?? i w jakiej cenie? -
U mnie badanie glukozy kosztowało 27zł. Sama glukoza w aptece - 5zł
Z tego co mi się udało zobaczyć w ciuszkach to 3 koszulki z krótkim rękawkiem mam w rozmiarze 74, więc by się zgadzało z tym co napisała isabelle - na pół roczku powinny być w sam raz. Mam też jedno malutkie body i piżamkę w r.50 - te są najmniejsze ze wszystkim łaszków. Wychodzi na to, że cała reszta jest w rozmiarach 56-68
Paula ładne, zwłaszcza ten pasiak z lwem
Z ubranek muszę jeszcze dokupić jakieś sweterki/bluzy, skarpetki, rajstopki i czapeczki, bo body i pajaców mam chyba na dwójkę dzieciMalenq, Paula44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula duży chłopak juz
dobrze ze wszystko wporzadku
wiecie co ale ja mam fazę teraz na nabiał masakra zakadowalam dzis lodówkę jogurtamu rożnego rodzaju mlekiem i białym serem , chyba brakuje mi wapnia , postanowiłam poczytać i co sie okazuje ze w tych tyg od 26 wzmacniają sie kości dziecka i warto zwiekszyć wapń w diecie to juz wiem skąd moje nabialowe zachcianki
a Wy macie teraz na cos fazę ?
Paula44 lubi tę wiadomość
-
Ja od początku ciąży mam fazę na mleko, w kontekście tego wapnia idealnie
Zachcianek specjalnych nie mam, chociaż kupuję w sklepie tylko to, na co mam ochotę - a niestety na niewiele rzeczy mam ochotę i czasem stoję przed lodówką w sklepie i nic kompletnie mi nie podchodzi.
-
Cześć Dziewczyny
nie pisałam dawno, ale często Was podczytuje.
Wiem że niektóre z nas mają ciężkie chwile i dlatego postanowiłam Wam to wysłać.
http://podaj.to/post/644,4,lekarze-nie-dawali-jej-synowi-zbyt-duych-szans-ona-jednak-wierzya-ten-film-wzrusza-do-ez.html
Mam nadzieje że ten filmik podniesie nas wszystkie na duchu. Trzymam mocno kciuki za każdą i tak samo ściskam, Buziaki :* -
nick nieaktualnyKawa wrote:Paula fajne zakupy i widzę MOJE pieluszki z krecikiem
mogłaś je z allegro wziąć są tam po 2,95, nie wiem jak u Ciebie w pepco ale u mnie te same kolorowe były po 5,70 (jakoś tak)
Powiedz mi czy ten pajac brązowy a la miś był w innym kolorze?? i w jakiej cenie?
Pieluchy są z allegro! Po 2, 95 właśnie.
Pajac jest po 29 zl. Wcześniej w Bielsku kupiłam kurteczke. Tak. Był jeszcze w kolorze zielonym - ale dziwny taki.Kawa lubi tę wiadomość
-
Świadczy to o tym ze masz predyspozycje do cukrzycy ciążowej, albo po ciąży możesz miec. Tyle wiem od lekarki, sama nie zagłębiałam sie w tym temacie. Tymi ma rację. Będą ti na pewno powtarzać.
Pół nocy nie spałam. Myślałam ze jestem silniejsza psychicznie, a ja całą noc myślałam tylko o tym co sie dzisiaj wydarzy.
No i oczywiście tęskni za chłopakami. Nigdy ich jeszcze nie zostawiałam na tak długo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 06:24
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Wiki bo jesteś silna !!!! Mądra!!! Dojrzała!!!! Opanowana !!!! Ale nawet tacy ludzie mogą miec chwile słabości wiec czasem musisz sobie na nie pozwolić
całe forum wysyła Ci mnóstwo dobrych myśli i życzeń , jesteśmy z Toba , odwagi Wiki weź tego byka za rogi , przywoluj tylko DOBRE myśli !!!! Sciskam
Wiki81, MonikaDM, Ewelina88, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry.........
Wiki kobietki rację mają - silna jesteś!!!!!!!!!!!!!
Paula hehehehe lepiej żeby tego myszy z mojego strychu nie widziały hehahahahahah.......
aaaaaaaaaaa ja sobie na olx siedzę i kombinezonów szukam:)
Wieści o materacu: już nie "śmierdzi", chyba to było to co Kawa pisałaś, musiał długo leżeć w tym opakowaniu gumowo-plastikowym...............ale już jest ok:)
Miłego dnia
Ps. Madziu 3mam kciuki, daj znać po wizycie:)Wiki81, Kawa, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Agataa taki wynik wg mnie wskazuje na cukrzycę, ale tylko lekarz może to stwierdzić. Skoro takie wskazanie masz po 50g, to tym większe byłoby po 75g, więc nie wiem czy jest powód by badanie powtarzać. Możesz już teraz wprowadzić trochę zmian w swojej diecie. Najprawdopodobniej będziesz skierowana do diabetologa i tam Ci wszystko wytłumaczą.
Wiki jesteś bardzo dzielna. Jeszcze troszkę i będziesz to mieć za sobą. Trzymam kciuki!Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgataa wrote:Cześć Dziewczyny
Problem mam... Dziś byłam na krzywej cukrowej z 50g
Wyniki: na czczo 83,8 mg/dl po godzinie 150,8 mg/dl
Co o tym sadzicie, któraś tak miała? Wizyta dopiero za dwa tygodnie
Właśnie odebrałam swoje wyniki i wg mojej diagnostyki (zakresu referencyjnego )masz nieprawidłową tolerancję glukozy..
Dziewczyny męczy mnie przeziębienie, możecie mi podać skład tabletek ISLA-bo mam w domu z porostu islandzkiego a jak wpisuję w googl to wyskakuje isla ?