*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHah nieźle z tym chłopakiem
ale wiecie co? ja miałam sytuacje której się zupełnie nie spodziewałam po sobie samej !
Jak ktoś chce np kolczyk w nosie, pępku, brwi to robię, sterylnie przez wenflon, w rękawiczkach itp. Jeszcze nikt mi nie narzekał, igły i krew mnie nie przeraża. Chcąc kolczyk w języku udałam się do salonu kosmetycznego ponieważ sama nie byłam w stanie sobie go zrobić. Pani zamontowała mi go w ustach wstałam po torebkę, spojrzałam na igłę i powiedziałam tylko "słabo mi" w momencie kładły mnie z nogami do góry na leżance haha -
nick nieaktualnyMonia jeśli się źle u niego czujesz to ja bym go zmieniła na Twoim miejscu.. Mój pierwszy ginekolog traktował mnie jak zło konieczne, odbębniona-> NASTĘPNA!
nie chciał mi dać nawet luteiny, bo plamienia to nie wskazanie wg niego;/
Myślę że kobieta ginekolog lepiej zrozumie kobietę w ciąży. -
MonikaDM ja bym zmieniła lekarza, gdybym mu nie ufała. Jeżeli uważasz, że lekarz podejmuje złe decyzje, nie ufasz mu, lub po prostu nie lubisz gościa, to pomyśl nad zmianą. Dokumentację przebiegu ciąży pewnie masz, wystarczy pokazać ją innemu dobremu lekarzowi, zapoznać sie bliżej i byś spokojną. Wiem po sobie, mam teraz 3 lekarza. Dwóch wcześniejszych nie wzbudziło mojego zaufania, jeden był nawet ok, ale mnie dołował, nie dodawał pozytywnej energii. Więc przemyśl zmianę. Teraz nie mogę się doczekać każdej wizyty, spędzam w gabinecie ponad godzinę i za każdym razem wychodzę jak na skrzydłach.
-
Monika ja miałam taką samą sytuację ale 13-14 tydzień. Nie zgodziłam się na test PAPA który u niego kosztował 380 zł plus wizyta 180 zł. Widać, że był zdenerwowany. W tym samym dniu miał mi zrobić genetyczne, ładnie, pięknie na wizycie, że wszystko ok, że tu i tu będzie wszystko opisane. Tak się cieszyłam, że nawet nie spojrzałam na kartkę. A tam tylko obwód główki był i wzrost. Nie zrobił żadnych pomiarów. Od razu tego samego dnia zadzwoniłam do innej pani lekarz i nie zamienię jej już nigdy!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag dobrze ze tam trafiłaś!!! Trzymaj się. Ze mną na sali leż leżą dziewczyny ze skurczami w 30 tyg. Robią co mogą żeby im te skurcze powstrzymać.
Moja lala we wtorek z usg tez miała 835 g. Ale juz duza!!! Czekam niecierpliwie do jutra na wynik jej morfologii. Ok 13 oni będą mieli. Poproszę od razu żeby i mi dali.
Monika moim zdaniem jak masz możliwość i innego lekarza na oku to spokojnie zmień. Może być tak ze miał gorszy dzień ale nie za każdym razem. Idź do kogoś z polecenia. Lepiej będziesz się czuła mając lekarza, któremu będziesz ufała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:39
Ewelina88 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Monika to co opisujesz jeszcze bardziej mnie utwierdza w tym, że ten gość to mega burak. To co że 24 tc? Chcesz odbębniać wizyty za które i tak niemało płacisz? Powinnaś być traktowanie należycie. A delikatność to podstawa. To Ty jesteś pacjentką - masz prawo wymagać, pytać i decydować.
Kawo kolczyk w dziąśle? O matulu! -
nick nieaktualny
-
Monika jak by mi powiedział, że sobie chce pooglądać któryś raz z rzędu i jeszcze tyle kasy chce to powiedziałabym mu, że jak urodzę to dam mu jej w prezencie za darmo i może oglądać ile chce. Dziwny jakiś ten lekarz. Jeszcze z tą cesarką dziwna sprawa. Ja zmieniłabym lekarza nawet w 30 tygodniu.
ania_29, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Paula44 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7432ef60bfb0.jpg
Polecam Wam ubranka firmy Endo. Wzięłam na próbę śliniak i koszulkę 62 obie rzecz 100% bawełny. Zapłaciłam 20 zł. A jakość super.
Takie śliczne rzeczy za 20zł? Zdradź tajemnicę jak to zrobiłaś, bo przecież Endo nie należy do tanich sklepów...
ja ostatnio kupiłam śliczne różowe body dla córci i jeszcze jedną bluzeczkę, bo na maxmia.eu mają 50% zniżki, więc rzućcie okiem i zamawiajcie jak coś Wam się podoba. Też zapłaciłam jakieś grosze, a jakość naprawdę super. Może przymierzać w domu, a zwrot w razie czego jest darmowy, więc zero ryzyka.)
Jestem dumną mamą! -
Kejti Mysle ze spokojnie możesz iść. To zalezy tez od wymiaru dziecka. Ja np miałam to pierwsze jeszcze po z14 tyg bo wymiarowo dało sie zbadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 17:01
kejti91 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
nick nieaktualnyAnia zastanawia mnie jedna rzecz, z racji że lubujesz się w SH jak ja
Często kupujesz i wrzucasz fotki ciuszków dla malucha. Ostatnio sortowałam rzeczy i rozmyślam czy tych newborn 56-62r niby mam po 4-5sztuk ze wszystkiego (pominąwszy body bo ich mam ok15-20) czy nie za dużo? taki malec szybko rośnie, a z drugiej strony czy mi starczy, 3miesiące to dużo przebrań.. Czy kupować więcej? W jakich rozmiarach głównie bierzesz ciuszki w sh?