*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za Was dziewczyny
Ja tak dla odmiany skoro już siedzę w domu postanowiłam codziennie ogarnąć jedno pomieszczenie, wczoraj była kuchnia, dziś łazienka, a jutro może wezmę się za segregowanie papierów...trochę się tego uzbierało...
Teraz chwilka odpoczynku dla mamusi i maleństwa, a później muszę jeszcze zamoczyć płaszczyk na niedzielne wesele i krawat męża...mam nadzieję, że plamka zejdzie bez problemu.
Potem obiadek, mały spacerek i do lekarza po skierowanie na jutrzejszą glukozęW końcu i mnie to dopadło
Jakoś ,o dziwo, leci mi ten czas na L4, a myślałam, że się będę mega nudzić...ale moze to tylko początek tak wygląda, co?
Słoneczne buziaki :*Wiki81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziu 3mam kciuki za jutro, zobaczysz swojego synka i wszystko będzie dobrze:)
Wiki cieszę się, że pozytywne wieści przynosisz...
Paula to czekamy na 15stą, ale pewnie wszystko będzie ok.
ja zdecydowałam, że za tydzień pojadę na glukozę i od razu zrobię morfologię, tsh, mocz , nie będę w związku z tym jeździć co tydzień.....
a ja jakoś nie mogłam się nigdy przekonać do świeżych soków....sokowirówka stoi i się kurzy....kiedyś próbowałam jabłkowo-buraczany - aaaaaaa fuj................... nigdy więcej:P
pozostanę przy jedzeniu jabłek, i jedzeniu buraków oddzielnie hehehehWiki81, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
hej i ja się witam. Dzisiaj tylko jak się obudziłam to ciśnienie skoczyło mi maksymalnie. Wkurzyła mnie moja teściowa bryyy jak ja bym jej coś chętnie powiedziała alle niestety muszę trzymać język za zębami ale jeszcze trochę a wybuchnę. Wredne babsko jak coś potrzebuje to potrafi być tak miła że niedługo w dupkę by wlazła ale jak coś nie pasuje to buch i nie powie tego prosto w oczy tylko będzie mówić niby tak głośno abym to ja lub mój M to usłyszeli.
Przepraszam ze tak od się żale ale mam nadzieję ze mi to ulży.
za wszystkie dziewczyny które leżą w szpitalu trzymam kciuki i za te które tego potrzebują też
M4dzi4 nie denerwuj się wszystko będzie dobrze daj koniecznie znać po wizycieM4DZI4, Wiki81 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, staram się nie martwic na zapas, przynajmniej wiem że idę do bardzo dobrej pani doktor która akurat nie prowadzi mojej ciąży ale specjalizuje się własnie w tych szczegółowych usg, nawet jedna kobietka mi ją na początku ciąży tu na forum polecała.Odezwę się jutro po południu pewnie bo wizytę niby mam na 11 ale potem jeszcze nie wracam do domku tylko na ląfry jak zwykle :p
Malenq lubi tę wiadomość
-
Izabelka88 wrote:Zielarko, soki są najlepsze na wszystko!! Ja już od dawna piję świezę soki, głównie z marchewki, selera, korzenia pietruszki, jabłek i jarmużu. A wczoraj zakupiłam też buraki i dziś kręcę sok z buraka. Tylko sok z buraka powinien odstać ok. 2 godzin, bo od razu po przyrządzeniu bardzo podnosi cukier we krwi.
No to chluśniem!!myślałam, że to witaminki
Zastanawiam się czy można zrobić sok z selera korzeniowego, jest dość suchy... -
Dzien dobry:)
wszystkim szpitalnym i mającym problemy z szyjami zycze spokoju ducha i odpoczynku:)
Wiki czekamy na wiesci po zabiegu,osobiscie bardzo mocno trzymam za Was kciuki, Mała jak widac silna kobietka,zobaczysz z wszystko bedzie dobrze:)
Co do soków ja najbardziej lubie jabłkowo marchwiowy,luz sam jablkowy,uwielbiam tez grejfrutowy,nie wspomne o czarnej porzeczce mmmmmmmmmmmm pychaa
narobiłyscie mi smaka na jaki sswiezy soczek:)
Co do wyprawki,jestem zwolenniczką artykułu;)
Które to chusteczki beda najlepsze? bo nie doczytałam
Cycki mnie bola tak ze masakra,znowu rosna czy co?juz było tak ładnie ,musze je czasem wypuscic na wolnosc choc staram sie teg nie robic bo przy takiej wielkosci jak mam ja powinno sie non stop dryłowac w staniku
U mnie piekne słonce:)
szukam po sieci zimowej kurtki ciazowej i powiem wam ze kiepsko,jakbyscie miały jakis ciekawy link djacie znac:)albo sukienki z długim rekawem ale midi nie mini;) Bede wdzieczna:)
-
No to pozdrowki z rudy slaskiej. Podłączyli mi atosiban, podobno nie ma nic mocniejszego w PL w tej chwili, wiec jak to nie pomoże to juz nic nie pomoże.
Moja szyjka ma się spoko a kostunio wazy 820g:) kawal chłopa!renia83, Ewelina88, Tymi, jonka91, Agus89, Selene, Silatan, Malenq, Chanela, MonikaDM, Kawa, szpilka, M4DZI4, kasia86 lubią tę wiadomość
-
Zielarka szyjka się skraca alenie drastycznie, aczkolwiek w badaniu jest duzo gorsza niż na usg bo miękka. Ja nie schizuje, ale skurcze co parę minut ( różne mam cykle, co 3 co 5, co 10 a nawet co 30 min) takie przy których brzuch robi się jak kamień traktowane są jako poród przedwczesny a tu mam najlepsza możliwa opiekę. Fenoterol i magnez w awce takiej ze myslalm ze wypali mi wszystkie narządy na skurcze nie pomagają. Ja myślę ze wiedza co robią, a powiedzieli mi ze jeśli atosiban nie ogarnie skurczy to jestem tu właśnie zecwzgledu na oiom wczesniakowy.
-
Ag... ściskam mocno i życzę wytrwania w dwupaku przynajmniej do grudnia
Byłam na glukozie, wszystko spoko, gdyby nie to, że dość późno się wybrałam. Bez jedzenia byłam prawie do południa
Byłam świadkiem zabawnej (dla mnie) sytuacji. Na badanie krwi przyszła matka z nastolatkiem - na oko ok. 15 lat. Myślałam początkowo że chłopak się zgrywa wydając z siebie dziwaczne jęki i stęki chodząc po punkcie pobrań. Jednak jak wyszedł z pomieszczenia żeby zawołać swoją matkę do środka a chwilę później zaczął się przeraźliwie drzeć, jakby z niego skórę zdzierano, zrozumiałam że to nie farsaNie wytrzymałam i zaczęłam się rechotać
Uwierzcie mi na słowo - małe dzieci wpadają w mniejszą histerię niż owy nastolatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:51
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny