X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabki moje kochane, a podeślijcie jakieś linki co kupowałyście, pieluchy tetrowe, może pościel, może macie i polecacie jakiegoś sprzedawcę......
    wypłata wpłynęła, więc muszę nadrobić zaległości w kupowaniu.....;)

ps. jakich rozmiarów pieluchy tetrowe kupowałyście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:57

• Tymi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy możecie dać mi linka do sklepu gdzie znajdę paski które sprawdzają czy sączą sie wody , będę wdzięczna

l22nhdge0qqepa6e.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sporo kupiłam od uzytkownika GR-AN
    i też sporo od dana24online

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:00

Malenq lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:54

Malenq, Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wiki trzymaj się! Dasz radę i na pewno wszystko będzie dobrze. :)

To te pieluchy mają różne rozmiary??? Jejku... A myślałam, że jeden.:)
    W weekend też muszę posprawdzać co mam i domawiać bo to już końcówka września!

Wiki81 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:54

Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja przed chwilą się dowiedziałam, że mój mąż jest od wczoraj w szpitalu. Ryczałam jak głupia jak rozmawiałam z nim przez telefon. :( Ehh.. mam dosyć tej rozłąki. Najbardziej dobija mnie fakt że nie mogę być teraz przy nim.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedne większe drugie mniejsze. Czekam jeszcze na przesyłkę od sprzedawcy, o którym wspomniała Marta.

A nam padło sprzęgło w aucie. .... 2500 zl wymiana! Ja pie*****dziele.

Boli mnie głowa. Rano puściła mi się krew z nosa znowu. Spadl poziom hormonów tarczycy. Znowu jestem zatkana na dole. Mały brykał w nocy i rano.

Jestem strasznie zmęczona jakoś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:49

• marrtka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomóżcie, bo zaczynam lekko schizować. Wczoraj wieczorem podbrzusze bolało mnie jak na okres, ale brzuch nie był twardy. W nocy obudziło mnie mocne kłucie w środku i to nie był raczej pęcherz. Dziecko się ruszało i teraz nie wiem, czy mnie tak mocno dziabnęło czy co :(

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Hej. Ja przed chwilą się dowiedziałam, że mój mąż jest od wczoraj w szpitalu. Ryczałam jak głupia jak rozmawiałam z nim przez telefon. :( Ehh.. mam dosyć tej rozłąki. Najbardziej dobija mnie fakt że nie mogę być teraz przy nim.

Co się stało ???????.??

• isabelle Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Dziewczyny, pomóżcie, bo zaczynam lekko schizować. Wczoraj wieczorem podbrzusze bolało mnie jak na okres, ale brzuch nie był twardy. W nocy obudziło mnie mocne kłucie w środku i to nie był raczej pęcherz. Dziecko się ruszało i teraz nie wiem, czy mnie tak mocno dziabnęło czy co :(

Marrtka, ja też czuję kłucia, tyle, że jakby w szyjce i martwię się, czy to normalne. Dwa tygodnie temu szyjka była zamknięta i twarda.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 co się stało?

Dziewczyny ja też czuję dziwne bóle, kłucia itp. Mam się nie przemęczać, ale dalej mogę pracować. Z dzidzią ok, szyjka ok. W poniedziałek jeszcze będziemy to sprawdzać. Wydaję mi się, że jak kilka z nas tak ma to norma ale lepiej skontaktować z ginem jak się martwicie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:56

isabelle, Paula44 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Marrtka, ja też czuję kłucia, tyle, że jakby w szyjce i martwię się, czy to normalne. Dwa tygodnie temu szyjka była zamknięta i twarda.

Isabelle, no właśnie ja też w szyjce. Jakby ktoś szpikulec wbijał. Wizyta w środę dopiero, mam nadzieję, że ją zbada.

Paula44 lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Isabelle, no właśnie ja też w szyjce. Jakby ktoś szpikulec wbijał. Wizyta w środę dopiero, mam nadzieję, że ją zbada.

Koniecznie się tego domagaj na wizycie. Ja dzisiaj zostałam w domu i leżę. Martwię się, że przez siedzenie przed komputerem w pracy i dojazdy do niej (jestem ok. 11 godzin poza domem) bardzo obciążam sobie szyjkę.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Dziewczyny ja też czuję dziwne bóle, kłucia itp. Mam się nie przemęczać, ale dalej mogę pracować. Z dzidzią ok, szyjka ok. W poniedziałek jeszcze będziemy to sprawdzać. Wydaję mi się, że jak kilka z nas tak ma to norma ale lepiej skontaktować z ginem jak się martwicie.

Ja nawet wczoraj się zastanawiałam czy nie jechać na IP, ale wróciłam z pracy i położyłam się od razu - było lepiej. Musimy więcej odpoczywać.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się położę, zobaczymy, co będzie dalej. W sobotę idziemy na wesele cholercia. Żebyście widziały moje szpile :/ może je sobie daruję.

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz spróbowałam założyć wyższy obcas. Nie mogłam utrzymać równowagi.:P Chodzę teraz na płaskim.
    Dziewczyny a wróciły którejś poranne mdłości? Ja od paru dni mam. Nie wymiotuje ale niedobrze mi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:09

zplX18SyZp.gif
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina też mi jest czasami niedobrze

A ja wczoraj ubrałam buciki na obcasie i ledwo dodreptałam do domu. 7cm to za dużo na szwendanie się po mieście. Zaczęły mnie parzyć stopy, do dzisiaj mnie bolą :p

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja popylam na koturnach:) całe lato w sandałkach,a teraz półbuty na konurnach.buty firmy Fly London sa mega wygodne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:27

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ja codziennie rano wymiotuję. Wróciło mi i zostało tak już od 3 tygodni. Ale lepiej rano niż cały dzień jak przedtem.

Co do bólu podbrzusza jak na okres. Bolał mnie tak brzuch dzisiaj całą noc. Teraz jest super. Szyjka w poniedziałek była twarda, długa i zamknięta. Pociesza mnie fakt, że koleżanka w 30 tyg. ciąży powiedziała, że odczuwała takie bóle i kłucia do 28 tygodnia. Teraz jest trochę lepiej a nic u niej się nie dzieje. Oczywiście wszystko sobie na bieżąco konsultuje z prowadzącą doktor, ale też łapała schiza. Może to pobolewanie okresowe to rozciąganie się macicy. Sama nie wiem. Kolejną wizytę mam 6 października a potem 9 u prowadzącego. Dopytam się co i jak, jeżeli będzie mi się powtarzać.

‹‹ 845 846 847 848 849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ