X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabki moje kochane, a podeślijcie jakieś linki co kupowałyście, pieluchy tetrowe, może pościel, może macie i polecacie jakiegoś sprzedawcę......
    wypłata wpłynęła, więc muszę nadrobić zaległości w kupowaniu.....;)

ps. jakich rozmiarów pieluchy tetrowe kupowałyście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:57

• Tymi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy możecie dać mi linka do sklepu gdzie znajdę paski które sprawdzają czy sączą sie wody , będę wdzięczna

l22nhdge0qqepa6e.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sporo kupiłam od uzytkownika GR-AN
    i też sporo od dana24online

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:00

Malenq lubi tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:54

Malenq, Wiki81, renia83 lubią tę wiadomość

• Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wiki trzymaj się! Dasz radę i na pewno wszystko będzie dobrze. :)

To te pieluchy mają różne rozmiary??? Jejku... A myślałam, że jeden.:)
    W weekend też muszę posprawdzać co mam i domawiać bo to już końcówka września!

Wiki81 lubi tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:54

Ewelina88, Malenq lubią tę wiadomość

• Agus89 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja przed chwilą się dowiedziałam, że mój mąż jest od wczoraj w szpitalu. Ryczałam jak głupia jak rozmawiałam z nim przez telefon. :( Ehh.. mam dosyć tej rozłąki. Najbardziej dobija mnie fakt że nie mogę być teraz przy nim.

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jedne większe drugie mniejsze. Czekam jeszcze na przesyłkę od sprzedawcy, o którym wspomniała Marta.

A nam padło sprzęgło w aucie. .... 2500 zl wymiana! Ja pie*****dziele.

Boli mnie głowa. Rano puściła mi się krew z nosa znowu. Spadl poziom hormonów tarczycy. Znowu jestem zatkana na dole. Mały brykał w nocy i rano.

Jestem strasznie zmęczona jakoś.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:49

• marrtka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomóżcie, bo zaczynam lekko schizować. Wczoraj wieczorem podbrzusze bolało mnie jak na okres, ale brzuch nie był twardy. W nocy obudziło mnie mocne kłucie w środku i to nie był raczej pęcherz. Dziecko się ruszało i teraz nie wiem, czy mnie tak mocno dziabnęło czy co :(

dxomkrhms4puy6o2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 wrote:
    Hej. Ja przed chwilą się dowiedziałam, że mój mąż jest od wczoraj w szpitalu. Ryczałam jak głupia jak rozmawiałam z nim przez telefon. :( Ehh.. mam dosyć tej rozłąki. Najbardziej dobija mnie fakt że nie mogę być teraz przy nim.

Co się stało ???????.??

• isabelle Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Dziewczyny, pomóżcie, bo zaczynam lekko schizować. Wczoraj wieczorem podbrzusze bolało mnie jak na okres, ale brzuch nie był twardy. W nocy obudziło mnie mocne kłucie w środku i to nie był raczej pęcherz. Dziecko się ruszało i teraz nie wiem, czy mnie tak mocno dziabnęło czy co :(

Marrtka, ja też czuję kłucia, tyle, że jakby w szyjce i martwię się, czy to normalne. Dwa tygodnie temu szyjka była zamknięta i twarda.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus89 co się stało?

Dziewczyny ja też czuję dziwne bóle, kłucia itp. Mam się nie przemęczać, ale dalej mogę pracować. Z dzidzią ok, szyjka ok. W poniedziałek jeszcze będziemy to sprawdzać. Wydaję mi się, że jak kilka z nas tak ma to norma ale lepiej skontaktować z ginem jak się martwicie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:56

isabelle, Paula44 lubią tę wiadomość

zplX18SyZp.gif
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    isabelle wrote:
    Marrtka, ja też czuję kłucia, tyle, że jakby w szyjce i martwię się, czy to normalne. Dwa tygodnie temu szyjka była zamknięta i twarda.

Isabelle, no właśnie ja też w szyjce. Jakby ktoś szpikulec wbijał. Wizyta w środę dopiero, mam nadzieję, że ją zbada.

Paula44 lubi tę wiadomość

dxomkrhms4puy6o2.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrtka wrote:
    Isabelle, no właśnie ja też w szyjce. Jakby ktoś szpikulec wbijał. Wizyta w środę dopiero, mam nadzieję, że ją zbada.

Koniecznie się tego domagaj na wizycie. Ja dzisiaj zostałam w domu i leżę. Martwię się, że przez siedzenie przed komputerem w pracy i dojazdy do niej (jestem ok. 11 godzin poza domem) bardzo obciążam sobie szyjkę.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • isabelle Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina88 wrote:
    Dziewczyny ja też czuję dziwne bóle, kłucia itp. Mam się nie przemęczać, ale dalej mogę pracować. Z dzidzią ok, szyjka ok. W poniedziałek jeszcze będziemy to sprawdzać. Wydaję mi się, że jak kilka z nas tak ma to norma ale lepiej skontaktować z ginem jak się martwicie.

Ja nawet wczoraj się zastanawiałam czy nie jechać na IP, ale wróciłam z pracy i położyłam się od razu - było lepiej. Musimy więcej odpoczywać.

0d1yskjom1pl8rx5.png
    mhsvrl68zjjdct5d.png
  • marrtka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się położę, zobaczymy, co będzie dalej. W sobotę idziemy na wesele cholercia. Żebyście widziały moje szpile :/ może je sobie daruję.

dxomkrhms4puy6o2.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz spróbowałam założyć wyższy obcas. Nie mogłam utrzymać równowagi.:P Chodzę teraz na płaskim.
    Dziewczyny a wróciły którejś poranne mdłości? Ja od paru dni mam. Nie wymiotuje ale niedobrze mi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:09

zplX18SyZp.gif
  • ania_29 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina też mi jest czasami niedobrze

A ja wczoraj ubrałam buciki na obcasie i ledwo dodreptałam do domu. 7cm to za dużo na szwendanie się po mieście. Zaczęły mnie parzyć stopy, do dzisiaj mnie bolą :p

201501145565.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja popylam na koturnach:) całe lato w sandałkach,a teraz półbuty na konurnach.buty firmy Fly London sa mega wygodne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:27

ug37df9hvpghw3yg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ja codziennie rano wymiotuję. Wróciło mi i zostało tak już od 3 tygodni. Ale lepiej rano niż cały dzień jak przedtem.

Co do bólu podbrzusza jak na okres. Bolał mnie tak brzuch dzisiaj całą noc. Teraz jest super. Szyjka w poniedziałek była twarda, długa i zamknięta. Pociesza mnie fakt, że koleżanka w 30 tyg. ciąży powiedziała, że odczuwała takie bóle i kłucia do 28 tygodnia. Teraz jest trochę lepiej a nic u niej się nie dzieje. Oczywiście wszystko sobie na bieżąco konsultuje z prowadzącą doktor, ale też łapała schiza. Może to pobolewanie okresowe to rozciąganie się macicy. Sama nie wiem. Kolejną wizytę mam 6 października a potem 9 u prowadzącego. Dopytam się co i jak, jeżeli będzie mi się powtarzać.

‹‹ 845 846 847 848 849 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ