*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUmieram ze zmęczenia ))
W pracy najlepiej pozabijałabym ludzi tacy sa irytujący!!!!! Uhhh!!!
Najgorzej ze to pewnie ja jestem irytujaca )))
W piatek usg. To bedzie 8tydz 2dz
Juz mam nadzieje cos zobaczyc.
ah i pytanko mam. jak to sie liczy... 7+1, 7+2, 7+3, 7+4, 7+5, 7+6, 8+0 ?????
Jest takie os 8+0 ???? -
Smakowe to chemia ;( Lepiej wrzuć sobie cytrynę lub mięte i popijaj jeśli musisz czuć jakiś smak;)
Co do staników, to mi się obwód klatki nie zmienia, jedynie ten w biuście...
Gdzie ta lista? Chętnie zerknę Ja mam już trochę ubranek od kuzynki, która niedawno rodziła, a zacznę wszystko kompletować, jak płeć poznam
Na łóżeczko, czy wózek czasem trzeba poczekać do miesiąca czasu, więc lepiej na ostatnią chwilę zakupów nie robić, tak jak my mamy rodzić w styczniu, a ja np niebezpiecznie w pobliżu grudnia, to nie ma co sobie na grudzień (święta) zostawiać, listopad tez pogoda kiepska... Tak sierpień październik chce zaczęć z grubej ruryAnutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jonka91 wrote:W Smyku już powoli zaczynają się wyprzedaże.. Ale większe szaleństwo będzie tuż przed wakacjami.. można czasami coś znaleźć w dobrej cenie..
Smyk to ma akurat taką przebitkę cenową, że nic się tam nie opłaca kupować bo to co na wyprzedaży niby obniżone w innym sklepie po normalnej cenie jest tańsze.
Ostatnio kupowałam karuzelę nad łóżeczko kuzynce w smyku 289, w innym sklepie 150 ta sama. nowa.
oczywiscie nie mowie ze z wszystkim tak jest ale słyszalam wiele podobych opinii że smyk dość drogi jest.jonka91 lubi tę wiadomość
-
oczywiście, że jest tam strasznie drogo, ciuchy na wyprzedaży są w ok cenach.. oczywiście na ostatnich wyprzedażach tych 50% i w miarę dobrą mają jakość, może nie wielopaki, ale reszta:). Zabawki, czy inne akcesoria lepiej kupować przez internet, czy po prostu w zwykłym markecie. Produkt ten sam, a cena duuużo korzystniejsza
-
Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie, ale myśli same przylatują gdzie postawimy łóżeczko, jak się zmieścimy, gdzie i jaką komódkę dla dziecka? nic nie poradzę ogólnie od samego początku jestem dobrej myśli, nie stresuję się, czy wszystko jest ok tylko zastanawiam się jak będzie maleństwo wyglądało na kolejnym usg. Full luz
Anutka, MonikaDM, M4DZI4, Buziulka lubią tę wiadomość
-
w moim mieście jest sporo sklepów dla dzieci, więc jest w czym wybrać Jednak ciuszki ze smyka są ok na przecenach, no i wiele dobrego słyszałam o tych z tessco, ponoć też jakościowo są dobre i można coś w przecenie fajnego dorwać
Co do sieciówek to h&m (choć różnie bywa z tymi ubrankami, bo niektóre się strasznie szybko szmacą, bynajmniej takie opinie słyszałam o np. czapeczkach ) Crocodillo, mothercare (ponoć drogo, ale NIE DO ZARCIA! ), 5,10,15 no i jeśli dziewczynka to Wojas ma śliczne sukienki
Myślę, że jak poznam płeć, to zacznę kupować ciuszki, kocyki i takie tam pierdoły
No i wózek mam zamiar kupić używany, bo jednak to duży wydatek, jeśli chce się mieć porządny sprzęt Tak za połowę ceny kupię, to będę miała na laktator, kilka butelek na godzinę w czy inne takie sprzęty no i łóżeczko jakieś porządne np bukowe, bo to też tanie nie jest no cóż...M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny