X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jezu jaka ja niepomysłowa jestem, oczywscie ze z cytryną albo z sokiem lepiej:) dzis wieczorem sobie zrobie po pracy. poki co męczę cisowiankę:/

kejti91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • kejti91 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoey witaj <3
    Ag... dobrze ze masz nas :D

Ag..., nix lubią tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kejti91 wrote:
    Ag... dobrze ze masz nas :D
    a żebyś wiedziała:)

kejti91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram ze zmęczenia ;)))
    W pracy najlepiej pozabijałabym ludzi tacy sa irytujący!!!!! Uhhh!!!

Najgorzej ze to pewnie ja jestem irytujaca ;))))

W piatek usg. To bedzie 8tydz 2dz ;)
    Juz mam nadzieje cos zobaczyc.

ah i pytanko mam. jak to sie liczy... 7+1, 7+2, 7+3, 7+4, 7+5, 7+6, 8+0 ?????
    Jest takie os 8+0 ????

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8+0 to juz 9 tydzien..

Anutka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smakowe to chemia ;( Lepiej wrzuć sobie cytrynę lub mięte i popijaj jeśli musisz czuć jakiś smak;)

Co do staników, to mi się obwód klatki nie zmienia, jedynie ten w biuście...

Gdzie ta lista? Chętnie zerknę ;) Ja mam już trochę ubranek od kuzynki, która niedawno rodziła, a zacznę wszystko kompletować, jak płeć poznam :)
    Na łóżeczko, czy wózek czasem trzeba poczekać do miesiąca czasu, więc lepiej na ostatnią chwilę zakupów nie robić, tak jak my mamy rodzić w styczniu, a ja np niebezpiecznie w pobliżu grudnia, to nie ma co sobie na grudzień (święta) zostawiać, listopad tez pogoda kiepska... Tak sierpień październik chce zaczęć z grubej rury :)

Anutka lubi tę wiadomość

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

[URL="https://bellybestfriend.pl/moja-lista,4.html "]Lista potrzebnych rzeczy[/URL]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 14:20

2e0KXOD.jpg2e0Kp1.pngUld9p2.pngPYdSp1.png

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agataaa ja tez tak myślę, skorzystam z letnich wyprzedaży:)

Ta lista jest w moje belly-> moje listy.

Anutka lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Smyku już powoli zaczynają się wyprzedaże.. Ale większe szaleństwo będzie tuż przed wakacjami..:) można czasami coś znaleźć w dobrej cenie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku laski szybkie jesteście...ja jeszcze nawet nie pomyślałam ani razu o ubrankach :-/

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najchetniej wzielabym karte i kupila juz wszystko:) takie urocze są te rzeczy:) ale spokojnie, dam rade:P

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe:) ja mam parę worków ubranek od szwagierki.. Jak będę miała więcej energii poprzebieram je, wypiorę, wyprasuje i zacznę układać w jakimś regaliku, komódce, której jeszcze nie mamy:P

• Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jonka91 wrote:
    W Smyku już powoli zaczynają się wyprzedaże.. Ale większe szaleństwo będzie tuż przed wakacjami..:) można czasami coś znaleźć w dobrej cenie..

Smyk to ma akurat taką przebitkę cenową, że nic się tam nie opłaca kupować bo to co na wyprzedaży niby obniżone w innym sklepie po normalnej cenie jest tańsze.
    Ostatnio kupowałam karuzelę nad łóżeczko kuzynce w smyku 289, w innym sklepie 150 ta sama. nowa.

oczywiscie nie mowie ze z wszystkim tak jest ale słyszalam wiele podobych opinii że smyk dość drogi jest.

jonka91 lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Sis Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciuszki na przecenie są tańsze w smyku niż w innych sieciówkach. Na stronie internetowej smyka są ciągle jakieś promocje. W h&m czy reserved ceny ubranek są sporo droższe..

3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g
  • Sis Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi natomiast o zabawki to w smyku nic się nie opłaca kupić :)

3i49j48a2gjt7hjd.png
    29+1, 44 cm, 1430 g
  • jonka91 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście, że jest tam strasznie drogo, ciuchy na wyprzedaży są w ok cenach.. oczywiście na ostatnich wyprzedażach tych 50%:) i w miarę dobrą mają jakość, może nie wielopaki, ale reszta:). Zabawki, czy inne akcesoria lepiej kupować przez internet, czy po prostu w zwykłym markecie. Produkt ten sam, a cena duuużo korzystniejsza :)

• Coccolina Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie, ale myśli same przylatują :) gdzie postawimy łóżeczko, jak się zmieścimy, gdzie i jaką komódkę dla dziecka? :) nic nie poradzę :) ogólnie od samego początku jestem dobrej myśli, nie stresuję się, czy wszystko jest ok tylko zastanawiam się jak będzie maleństwo wyglądało na kolejnym usg. Full luz :)

Anutka, MonikaDM, M4DZI4, Buziulka lubią tę wiadomość

85993e3kq2qy7eit.png
    f2wl3e5ey3ftig7q.png
  • Ag... Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jeśli chodzi o ciuszki to nie wiem, fakt że slyszalam o samych zabawkach.
    W takim razie odwiedzę w odpowiednim czasie i smyka:)

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Agataa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w moim mieście jest sporo sklepów dla dzieci, więc jest w czym wybrać ;) Jednak ciuszki ze smyka są ok na przecenach, no i wiele dobrego słyszałam o tych z tessco, ponoć też jakościowo są dobre i można coś w przecenie fajnego dorwać ;)
    Co do sieciówek to h&m (choć różnie bywa z tymi ubrankami, bo niektóre się strasznie szybko szmacą, bynajmniej takie opinie słyszałam o np. czapeczkach :( ) Crocodillo, mothercare (ponoć drogo, ale NIE DO ZARCIA! ), 5,10,15 no i jeśli dziewczynka to Wojas ma śliczne sukienki <3

Myślę, że jak poznam płeć, to zacznę kupować ciuszki, kocyki i takie tam pierdoły ;)

No i wózek mam zamiar kupić używany, bo jednak to duży wydatek, jeśli chce się mieć porządny sprzęt :) Tak za połowę ceny kupię, to będę miała na laktator, kilka butelek na godzinę w czy inne takie sprzęty no i łóżeczko jakieś porządne np bukowe, bo to też tanie nie jest no cóż...

M4DZI4 lubi tę wiadomość

p19u3e3kzv3sw8vu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jest cos takiego jak 8+0 ? Czy jest po 7+6 od razu 8+1?

Anutka lubi tę wiadomość

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ