*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam po synku wózek, łóżeczko i dużo innych rzeczy. Kilka ubranek pierwszych kupię nowych. Dla synka miałam niewiele ciuszków pierwszych, dosłownie 7 kompletów i zdecydowanie wystarczyło - dlatego że mu się nie ulewało. Miałam 2 stroje wizytowe. Urodził się w czerwcu i praktycznie same body wystarczyło codziennie i pieluszka do przykrycia na dwór. Dopiero te ciuszki od pół roku kupowałam w większej ilości.
Dla nowego dzidziusia kupię jeszcze nowy kocyk- chociaż mam kilka, ale to takie słodkie:)
Teraz inaczej podchodzę do tego, ale każdą to czeka.Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
dziewczyny a czy któraś z was na " kwaśną slinę"? nie dosć ze mam jakąś dziką nadprodukcje to jeszcze ma caly czas okropny kwaśny smak:/ mycie zębów po posiłkach nie pomaga,cokolwiek zjem to caly czas mam taki sam posmak pozniej:/
czytalam cos ze w ciazy zmienia się odczyn śliny z zasadowego na kwaśny ale zastanawia mnie czy któraś z was się też z tym boryka. -
nick nieaktualnyKejti...pięknie
Dziewczyny jaka ja dziś nerwowa jestem to masakra, aż czuję drżenie brzucha i nie wiem jak się uspokoić!! Najpierw pies mnie wyprowadził mocno z równowagi późiej Pani w sądzie przez telefon a na koniec telefonicznie i mailowo ludzie z tej dziwnej firmy PGP, która w PL dostarcza przesyłki z sądu...normalnie bym się spakowała i pojechałą do tej Warszawy do ich siedziby i ich tam normalnie za łby wytargała. czujecie, ze przesyłkę nadaną przez sąd dostarczają już 1,5 miesiąca i najlepsze jest to ze nie mają takiego numeru nadawczego (podanego mi przez panią z sądu) w ich systemie?? A my przez ich niedołężność musielibyśmy zapłacić 5000,00 zł podatku gdyby nie uprzejmość Pani w urzędzie skarbowym. Normalnie co za firma???? Jakiś zaścianek normalnie.
Sorki dziewczyny za wywód i pewnie nijakie opisanie sprawy ale normalnie tak mną targa, ze moze wypisanie tego tu mi teraz pomoże. Nawet nie wiecie jakie słowa mi się cisną na usta, zeby ich zwyzywać...wstyd aż pomyśleć! -
MonikaDM wrote:Kejti...pięknie
Dziewczyny jaka ja dziś nerwowa jestem to masakra, aż czuję drżenie brzucha i nie wiem jak się uspokoić!! Najpierw pies mnie wyprowadził mocno z równowagi późiej Pani w sądzie przez telefon a na koniec telefonicznie i mailowo ludzie z tej dziwnej firmy PGP, która w PL dostarcza przesyłki z sądu...normalnie bym się spakowała i pojechałą do tej Warszawy do ich siedziby i ich tam normalnie za łby wytargała. czujecie, ze przesyłkę nadaną przez sąd dostarczają już 1,5 miesiąca i najlepsze jest to ze nie mają takiego numeru nadawczego (podanego mi przez panią z sądu) w ich systemie?? A my przez ich niedołężność musielibyśmy zapłacić 5000,00 zł podatku gdyby nie uprzejmość Pani w urzędzie skarbowym. Normalnie co za firma???? Jakiś zaścianek normalnie.
Sorki dziewczyny za wywód i pewnie nijakie opisanie sprawy ale normalnie tak mną targa, ze moze wypisanie tego tu mi teraz pomoże. Nawet nie wiecie jakie słowa mi się cisną na usta, zeby ich zwyzywać...wstyd aż pomyśleć! -
Dziewczyny zrobilam jeszcze badanie prolaktyny bo wczesniej bralam bromka na obnizenie i chcialam sprawdzic ile teraz jest. No i teraz jest 61,8 a norma do 23.
Myslicie ze prolaktyna tez sie podwyzsza w ciazy tak jak progesteron?Anutka lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Dziewczyny zrobilam jeszcze badanie prolaktyny bo wczesniej bralam bromka na obnizenie i chcialam sprawdzic ile teraz jest. No i teraz jest 61,8 a norma do 23.
Myslicie ze prolaktyna tez sie podwyzsza w ciazy tak jak progesteron? -
Kejti super betka,teraz się tylko cieszyc kropkiem a ja taka zamulona ze masakra.Rano słoneczko mocno grzało i nawet zaliczyłam spacer ale muszę posiedziec dzień w domku bo aż uczulenia dostałam na dekolcie Teraz za to była burza,szybka ale treściwa,przynajmniej powietrze takie świeże i lekkie
-
nick nieaktualnyDziewczyny mój zwariował i zamiast myśleć o zwykłym wielofunkcyjnym wózku uparł się że chce jakiś w stylu RETRO i już przeglądał oferty!
Troszkę mnie zadziwiacie tak wcześnie zakupy robić Osobiście mam na to ochote ale jeszcze nic nie zakupiłam. Mam dużo na głowie studia, sesja, obrona po tym wszystkim lece na zakupy a później bede leżeć brzuchem do góry.Anutka, Coccolina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie jeszcze nie zastanawiam kiedy będę kupować cokolwiek, choć już zdarza nam się popatrzeć np. na łóżeczka czy wózki No i te maleńkie ciuszki w sklepach jak widze to się rozczulam strasznie
Anutka wdech i wydech pomógł, a raczej seria tysiąca wdechów i wydechów
Dziewczyny jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, mam listę temtów, które musze poruszyć, ale moze podpowiedzcie prosze o co warto podpytać? Bo znając zycie pewnie później będę się głowićAnutka lubi tę wiadomość