*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się w III trymestrze, dumna mnie rozpiera
Suplementujecie kwas DHA? W jakiej dawce? Ja od tygodnia biorę jedną kapsułkę MamaDHA a właśnie spojrzałam na opakowanie, że zaleca się dwie kapsułki dziennie, czyli dawkę 0,800g DHA.
zielarka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyn.
Tymi dobrze że pojechałaś na IP. Będzie dobrze.
Ag może to tylko chwilowe. Mąż przyjechał, dużo emocji. Też na pewno będzie dobrze.
Ja już po spacerze z psem, po zakupach, bo brakowało mi parę rzeczy do obiadu. Rosół gotowy, szarlotka się pieczę a ja się na chwile położyłam z mężem bo bidok ma kaca bo brat u niego był. Myślałam że jak taka ładna pogoda to pojedziemy gdzieś ale odpada.
Miłego dnia dziewczyny.Tymi lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Witamy się w III trymestrze, dumna mnie rozpiera
Suplementujecie kwas DHA? W jakiej dawce? Ja od tygodnia biorę jedną kapsułkę MamaDHA a właśnie spojrzałam na opakowanie, że zaleca się dwie kapsułki dziennie, czyli dawkę 0,800g DHA.
Ja biorę kwas DHA. Jedną kapsułkę dziennie czyli 200mg.
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś intensywnie pracuję... z łóżka oczywiście bo jak tylko wstanę dostaje ochrzan od męża.
Postanowilam zająć się ( o zgrozo w końcu) organizacją papierów domowych, ktore lezą wyciągniete w tym celu od kwietnia i zagracają mi garderobę.
Zrobiłam plan dokumentacji, zamowilam niezbędne art biurowe i jak tylko przyjdzie kurier ruszam z tym.
Oczywiscie rozpoczęłam tez organizowanie wyprawki maluchowej- co wiele z was ma zapewne juz ukończone:)
Mój wczorajszy chwilowy wybryk macicy to widac był jednorazowy kaprys więc dzis na pełnym luzie:)
Rewolucja a nie lepiej przekazac listę komuś " mlodszemu ciążowo"? my tez zaraz bedziemy na wylocie, a i tak na glowie teraz sporo na tej końcowce.
Milej niedzieli!Chanela lubi tę wiadomość
-
a ja spedzilam wiekszosc tego pieknego dnia w lozku, zle spalam i jak pojechalismy do kosciola to mi jakos slabo bylo, wiec nawet do 30 minut nie dotrwalam tylko ewakuacja do domu, powiesilismy jeszcze pranie i zaraz je zdejme i tyle mojego korzystania z tego pieknego dnia
-
Chanela przechodziłam to samo z teściową. Też często nie wiedziałam o co chodzi. Nie odzywała się a ja się mogłam domyślać o co chodzi. Jak się wyprowadzicie to stosunki się polepszą. Może nie dzwonimy do siebie poplotkować ale nie ma takich niejasności, albo mam to gdzieś. Mam swoje życie, ale wiele mnie to kosztowało i dużo przepłakałam.
Szpilka ja chodziłam regularnie do Kościoła, ale przez ostatni miesiąc nie chodzę bo mi ciężko tak wysiedzieć.
Ag jak Twoje porządki w dokumentach? Uporałaś się z tym?www.styczniowki2015.phorum.pl -
Ja dzisiaj mam przeprowadzke do Tatusia
koniec dobrego i opieki meza w domu co dobre szybko sie konczy, maz jedzie do DAnii wroci moze w piatek to znowu na wekend w domu.
Balkon cudnie ze go mamwchodzenie po schodach na drugie pietro dzisiaj mnie powalilo, jak ja wozek wniose
zaraz po porodzie cwiczenia jakies trzeba robic, bo brak ruchu od 1 czerwca daje o sobie znac.
Tymi szacun ze pojechalas wiem ile to kosztuje nerwow. Odpoczywaj czarnulko
Milej niedzieli. -
Wiki81 wrote:
Ag jak Twoje porządki w dokumentach? Uporałaś się z tym?
Wiki, nieee... narazie zamowilam segregatory, przekladki. Zrobilam indeksy i plan.
Teraz czekam na kuriera i bede dzialac. W miedzyczasie zrobilam inwentaryzacje ubranek dzieciowych i oddalam je mamie do prania i prasowania.
Po wpisaniu w liste co mam i ilosci potrzebnych rzeczy teraz buszuje po smyku i innych sklepach przystosowanych do osób uziemionych ( brak online H&M to dyskryminacja:( )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 16:57
-
To milsze niż porządkowanie dokumentacji. Ja od rana nie mogę się zabrać za zrobienie raportu z ankietyzacji i hospitacji. Co do H&M to też tak myślę. I jestem zdziwiona, że w reserved nie ma kolekcji dla niemowlaków. 5 10 15 też ma ubogo. Ja byłam osobiście w H&M i super rzeczy tam kupiłam, bedę chciała się tam zaopatrywać, ale w moim mieście jeszcze go nie ma. Pod koniec roku będzie dopiero.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Wiki moja szpitalna wspolokatorka mowila ze H&M ma bardzo dobrej jakosci rzeczy dla dzieci. No ja niby mam H&Mów jak mrówków wokół ale jak zaproponowalam chocby przejazd do pepco 3 min od domu to dostalam reprymende ze juz po sklepach bym biegala wiec juz o H&M nawet nie pytam. co prawda uslyszalam ze moze pozniej ale to ja juz wole kupic i miec.
no i wez tu wytrzymaj, jak nie wiezienie w szpialu to w domu:/
Jutro masz Wawe to sie obkupisz w stolicy:DWiki81 lubi tę wiadomość
-
Ag, wiem co czujesz
Ja jeszcze cierpię z powodu braku sklepu internetowego Mothercare - były przez kilka tygodni obniżki i można było się zaopatrzyć w pajace z niedrapkami, no i Ikea. Pochodziłabym przy okazji zakupu komód i łóżeczka, potrzebuję paru drobiazgów - mąż tego nie zrozumie, nawet jak będzie miał na liście
Ale jutro z rana wymknę się do apteki pod blokiem po luteinę, a obok jest SH i jutro dostawa.
Poszperaj w Smyku, w piątek przyszły mi 5-paki body - mają ładne wzory i jakość też jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 17:30
Ag... lubi tę wiadomość