WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne *~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
Odpowiedz

*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z powodu tej wydzieliny byłam raz na IP. I okazało się, że to po prostu zwiększona ilość normalnej wydzieliny z dróg rodnych. :-) I do dzisiaj czasami mam uczucie wilgoci w bieliźnie (jest tego dosyć sporo). Bądź co bądź na IP powiedzieli, że mimo wszystko dobrze jest sprawdzić bo ilość rzeczy jakie w ciąży mogą się przypałętać przyprawia o zawrót głowy. :-) Powiem Wam, że czasami dziecko tak mnie kopnie w pęcherz, że popuszczam. A dzisiejsza noc była tragiczna bo wstawałam co 10 minut i zasnęłam dopiero koło 3 :-(

• zielarka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :D jestem mega! Upiekłam szarlotkę, pachnie na całą chałupę, ale nie zjem z niej ani kawałka :D taka tortura, wiecie ;) trzymam się :) już trzeci dzień :)

Ag... lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • A.loth Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielarka, podziwiam silną wolę :)

o14815nmahj2bgg1.png
  • Agus89 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zjadłabym szarlotkę. :D
    No ale staram się ograniczać wszystko co słodkie.
    Idę zjeść jabłko. :P

43kt9vvj5d2sqlej.png
  • Ewelina88 Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj w nocy zebrało na nią ale mąż pewnie zły byłyby że o 2.00robię ją a dziś nie miałam czasu więc jutro zrobię. Ale ją zjem połowę przynajmniej! :-)

zplX18SyZp.gif
    https://www.maluchy.pl/li-70300.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!!! APEL!

Prowadzę "Listę obecnych ciężarówek" od maja, czyli generalnie szmat czasu i jakoś sobie uświadamiam, że na dniach mogę rodzić, a lista nie przekazana ;)

Czy wśród Was znajdzie się jakaś odpowiedzialna i sumienna Mamina, która będzie kontynuowała dzieło założone lata temu?

Błagam, czas goni :D
    Wszelkie sugestie zgłaszajcie proszę na wątku "LOC",

Pozdrawiam Was Kochane! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:03

szpilka lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • polaola Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam brac 3x dziennie slow-mag b6 zapomnialm mezowi dopisac b6 i kupio zwykly slow-mag wiecie o co chodzi z tym oznaczeniem b6, obydwa maja ta sama dawke magnezu i sa dojelitowe nie wiem czy zjesc czy leciec kupic z b6

relgtv734oc66rli.png
    https://www.suwaczki.com/tickers/relgtv734oc66rli.png
  • zielarka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B6 to witamina, która zwiększa wchłanianie magnezu.
    Zjedz to co masz, przy jedzeniu 3x dziennie szybko kupisz nowe opakowanie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:32

polaola lubi tę wiadomość

FITop1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi - jedź.

Ja dziś w obwodzie 102! :)
    Zielarka - też mam duzo białego i wodnistego.

Dobrej nocki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:36

• szpilka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polaola ja sobie specjalnie kupilam ten slowmag bez b6, bo b6 mam w prenatalnych a zwykle do jednej tabletki magnezu dodaja duzo b6 w przeliczeniu na zalecane dzienne spozycie, wiec biorac 3* dziennie plus prenatalne to tego b6 wychodzi bardzo duzo, mozesz tez kupic tez ten drugi i np raz dziennie brac z b6 a dwa razy bez, generalnie sam magnez nie zaszkodzi, szczegolnie, ze slowmag jest lekiem otc czyli sprzedawanym bez recepty, ale lekiem czyli zostal przebadany a wiele wersji magnezu z b6 jest suplementem i tak naprawde cokolwiek tam dali nie maja obowiazku tego tak dokladnie zbadac jak przy lekach

polaola lubi tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ze szpitalnego loża :/ dobrze ze pojechałam ,na szczęście ktg nie wykazało skurczy ale moja szyjka skrócona plus mam podwyższone crp a jak ono osiąga zbyt wysoka wartość to niestety zaczyna wpływać na skurcze porodowe i nie wolno dopuścić do rozkręcenia akcji porodowej, badania w toku co mi sie przypaletalo :/ dzieki za wsparcie , mi kamień z serca spadł ze to nie skurcze porodowe 1 fazy ;) dobrego dnia ;)

nix, isabelle, Chanela, Agus89, Kawa, zielarka lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • MartaKD Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja już wstałam,zrobiłam mężowi jajeczniczkę z grzankami i mam zamiar włączyć sobie jakiś film.Mąż pojechał na uczelnię,ostatni rok już ma.A wczoraj słuchaliśmy massive attack, metallici i boney m :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7704c10ef14a.jpg

Gwiazdeczka27, M4DZI4, Agus89 lubią tę wiadomość

ug37df9hvpghw3yg.png
  • Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jesteś w 28 tygodniu ciąży
    (27 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 7
    Trymestr: 3

Tralala la la la 369322uh1uxktzse.gif

Tymi dobrze,że posłuchałaś nas a zwłaszcza swojej intuicji, i dobrze że jesteś pod obserwacją i opieką specjalistów, zajmą się tobą i doprowadzą sytuacje do normy i cię wpuszczą. Będzie dobrze.
    Cholera jasna co się z tymi szyjkami wyprawia no...
    Najważniejsze,że w pore zareagowałaś :-)

Idę dalej spać, bo specjalnie wstałam aby zobaczyć dwie informacje o tobie Tymi,czy wszystko ok, i o wkroczeniu w 3 trymestr ! ! !

Malenq, Ag..., nix, Tymi, MonikaDM, isabelle, M4DZI4, Chanela, Agus89, Kawa, zielarka lubią tę wiadomość

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Jesteś w 29 tygodniu ciąży
    (28 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 7
    Trymestr: 3

i teraz czas zacznie pędzić.............

miłego dzionka:)

ps. REWOLUCJA ja bym się podjęła, ale mój internet często "nie domaga" (las, wiatr, pola i internet mobilny to nie jest najlepsza "para").....

może któraś styczniówka się namyśli???

M4DZI4, Chanela, Agus89, Gwiazdeczka27, Kawa lubią tę wiadomość

• Ag... Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wieczorem ogarnęło przerażenie ze Znów to samo:/ znów mialam co kilka/ kilkanaście min napinki. Położyłam się spać i minęło na szczęście.
    Dziś spokojnie, i nie zamierzam wstawać z łóżka. Jutro gin, nareszczie wizyta u swojego:)

kasiakra lubi tę wiadomość

dqprhdgeyewjk8qy.png
  • Wiki81 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Tymi dobrze, że jesteś pod opieką. Olka ja tez nie mam upławów dużych. Czasami jest bardzo sucho, tylko ba początku brania luteiny w dawce 2x50 wypływała mi. Teraz biorę 100 i tym ze brudzi na biało-żółto.
    Co do zgagi to mam wieczorami ale taka znośna. W szpitalu można było brać Reni i żadnych innych leków. Tam jest nawet zapis ze można w ciąży (chyba jest, ake można na pewno).
    Ja juz 30 tydz!!!!

Jutro wizyta kontrolna w Bielańskim. O 12!!!

Ag..., Tymi, Gwiazdeczka27, Kawa, Silatan, zielarka, olka25 lubią tę wiadomość

www.styczniowki2015.phorum.pl
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam sie w 7 miesiacu wg Belly, wg "w oczekiwaniu na dziecko" mam jeszcze tydzien w 6 :) ale i tak juz blizej niz dalej

nix, Chanela, Gwiazdeczka27, zielarka lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymi dobrze ze jednak pojechalas

Wiki czekamy na wiesci

Ag nie martw sie pewnie macicy zachcialo sie wiecej lezec i postanowila Cie zmusic

Lezaco-szpitalne mamusie trzymajcie sie mocno, kazdy kolejny dzien przybliza Was do terminu, zobaczycie, ze sie uda dotrzymac dzieciaczki w brzuszkach

Tymi, Wiki81, Gwiazdeczka27, polaola lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • Tymi Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gwiazdeczko i reszta ekipy dziekuje :) leżymy i odpoczywamy antybiotyk juz poszedł , wole byc tu niż stresowac sie w domku. , wszystko dla Helenki :) miłej niedzieli Wam życzę u nas piekne słońce za oknem ;)

Gwiazdeczka27, Silatan, polaola lubią tę wiadomość

l22nhdge0qqepa6e.png
  • blador Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy mamusie :)

tak rennie można i na ulotce jest napisane, że można stosować w okresie ciąży, niestety na moją smoczą zgagę nie zawsze działa :(

dużo siły dla leżących :*

relgh3718o9n8rtv.png
‹‹ 979 980 981 982 983 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ