*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa z powodu tej wydzieliny byłam raz na IP. I okazało się, że to po prostu zwiększona ilość normalnej wydzieliny z dróg rodnych.
I do dzisiaj czasami mam uczucie wilgoci w bieliźnie (jest tego dosyć sporo). Bądź co bądź na IP powiedzieli, że mimo wszystko dobrze jest sprawdzić bo ilość rzeczy jakie w ciąży mogą się przypałętać przyprawia o zawrót głowy.
Powiem Wam, że czasami dziecko tak mnie kopnie w pęcherz, że popuszczam. A dzisiejsza noc była tragiczna bo wstawałam co 10 minut i zasnęłam dopiero koło 3
-
Dziewczyny!!! APEL!
Prowadzę "Listę obecnych ciężarówek" od maja, czyli generalnie szmat czasu i jakoś sobie uświadamiam, że na dniach mogę rodzić, a lista nie przekazana
Czy wśród Was znajdzie się jakaś odpowiedzialna i sumienna Mamina, która będzie kontynuowała dzieło założone lata temu?
Błagam, czas goni
Wszelkie sugestie zgłaszajcie proszę na wątku "LOC",
Pozdrawiam Was Kochane! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 22:03
szpilka lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Dziewczyny mam brac 3x dziennie slow-mag b6 zapomnialm mezowi dopisac b6 i kupio zwykly slow-mag wiecie o co chodzi z tym oznaczeniem b6, obydwa maja ta sama dawke magnezu i sa dojelitowe nie wiem czy zjesc czy leciec kupic z b6
-
nick nieaktualny
-
Polaola ja sobie specjalnie kupilam ten slowmag bez b6, bo b6 mam w prenatalnych a zwykle do jednej tabletki magnezu dodaja duzo b6 w przeliczeniu na zalecane dzienne spozycie, wiec biorac 3* dziennie plus prenatalne to tego b6 wychodzi bardzo duzo, mozesz tez kupic tez ten drugi i np raz dziennie brac z b6 a dwa razy bez, generalnie sam magnez nie zaszkodzi, szczegolnie, ze slowmag jest lekiem otc czyli sprzedawanym bez recepty, ale lekiem czyli zostal przebadany a wiele wersji magnezu z b6 jest suplementem i tak naprawde cokolwiek tam dali nie maja obowiazku tego tak dokladnie zbadac jak przy lekach
polaola lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry ze szpitalnego loża
dobrze ze pojechałam ,na szczęście ktg nie wykazało skurczy ale moja szyjka skrócona plus mam podwyższone crp a jak ono osiąga zbyt wysoka wartość to niestety zaczyna wpływać na skurcze porodowe i nie wolno dopuścić do rozkręcenia akcji porodowej, badania w toku co mi sie przypaletalo
dzieki za wsparcie , mi kamień z serca spadł ze to nie skurcze porodowe 1 fazy
dobrego dnia
nix, isabelle, Chanela, Agus89, Kawa, zielarka lubią tę wiadomość
-
Aja już wstałam,zrobiłam mężowi jajeczniczkę z grzankami i mam zamiar włączyć sobie jakiś film.Mąż pojechał na uczelnię,ostatni rok już ma.A wczoraj słuchaliśmy massive attack, metallici i boney m
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7704c10ef14a.jpgGwiazdeczka27, M4DZI4, Agus89 lubią tę wiadomość
-
Jesteś w 28 tygodniu ciąży
(27 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 3
Tralala la la la
Tymi dobrze,że posłuchałaś nas a zwłaszcza swojej intuicji, i dobrze że jesteś pod obserwacją i opieką specjalistów, zajmą się tobą i doprowadzą sytuacje do normy i cię wpuszczą. Będzie dobrze.
Cholera jasna co się z tymi szyjkami wyprawia no...
Najważniejsze,że w pore zareagowałaś
Idę dalej spać, bo specjalnie wstałam aby zobaczyć dwie informacje o tobie Tymi,czy wszystko ok, i o wkroczeniu w 3 trymestr ! ! !
Malenq, Ag..., nix, Tymi, MonikaDM, isabelle, M4DZI4, Chanela, Agus89, Kawa, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry:)
Jesteś w 29 tygodniu ciąży
(28 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 7
Trymestr: 3
i teraz czas zacznie pędzić.............
miłego dzionka:)
ps. REWOLUCJA ja bym się podjęła, ale mój internet często "nie domaga" (las, wiatr, pola i internet mobilny to nie jest najlepsza "para").....
może któraś styczniówka się namyśli???M4DZI4, Chanela, Agus89, Gwiazdeczka27, Kawa lubią tę wiadomość
-
Mnie wieczorem ogarnęło przerażenie ze Znów to samo:/ znów mialam co kilka/ kilkanaście min napinki. Położyłam się spać i minęło na szczęście.
Dziś spokojnie, i nie zamierzam wstawać z łóżka. Jutro gin, nareszczie wizyta u swojego:)kasiakra lubi tę wiadomość
-
Witajcie. Tymi dobrze, że jesteś pod opieką. Olka ja tez nie mam upławów dużych. Czasami jest bardzo sucho, tylko ba początku brania luteiny w dawce 2x50 wypływała mi. Teraz biorę 100 i tym ze brudzi na biało-żółto.
Co do zgagi to mam wieczorami ale taka znośna. W szpitalu można było brać Reni i żadnych innych leków. Tam jest nawet zapis ze można w ciąży (chyba jest, ake można na pewno).
Ja juz 30 tydz!!!!
Jutro wizyta kontrolna w Bielańskim. O 12!!!Ag..., Tymi, Gwiazdeczka27, Kawa, Silatan, zielarka, olka25 lubią tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Tymi dobrze ze jednak pojechalas
Wiki czekamy na wiesci
Ag nie martw sie pewnie macicy zachcialo sie wiecej lezec i postanowila Cie zmusic
Lezaco-szpitalne mamusie trzymajcie sie mocno, kazdy kolejny dzien przybliza Was do terminu, zobaczycie, ze sie uda dotrzymac dzieciaczki w brzuszkachTymi, Wiki81, Gwiazdeczka27, polaola lubią tę wiadomość
-
Gwiazdeczko i reszta ekipy dziekuje
leżymy i odpoczywamy antybiotyk juz poszedł , wole byc tu niż stresowac sie w domku. , wszystko dla Helenki
miłej niedzieli Wam życzę u nas piekne słońce za oknem
Gwiazdeczka27, Silatan, polaola lubią tę wiadomość