*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA.loth trzymajcie się. Dużo siły dla ciebie i maleństwa!
I my dzisiaj witamy się w 3 trymestrze.Jak ten czas leci. Chociaż ostatnio u nas tyle roboty w domu i zakupów i biegania po uczelni, że szybciej czas leci niż na początku.
Paula44, A.loth, zielarka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula44 wrote:A.loth - głowa do góry! ( w sumie podobno w takiej sytuacji ma być ala nietoperek a nogi wyżej) ale to metafora przecież. Będzie ok! Tylko się nie stresuj. A towarzystwo na sali ok?
haha, wlasnie A.loth:) dupa do gory, głowa w dól:)A.loth, Paula44 lubią tę wiadomość
-
Kopnijcie mnie w dupę prosze , wczoraj miałam mega twardnienia brzucha w ciągi godziny koło 10 potem przeszło noc spokojna i znowu sie kurwa zaczyna a ja boje sie jechać na oddział zeby mnie za schizolke nie wzieli , wzięłam nospe i juz drugi raz dawkę magnezu ale dziwnie sie jakoś czuje moze to podświadomość nie wiem kurcze , u nas jest tak ze od razu sie trzeba przyjąć , A.loth jak często miałas te cholery ? Dodam ze we wtorek byłam na wizycie i szyjka sie skraca plus robi wew rozwarcie, czy ja aby nie schizuje ? Do teściów jeszcze nie pojechałam , nie wiem czy jechać w ogóle jak cały czas leżę , do nich 30 km,czy szyjka mogłaby sie skrócić przez 4 dni ? Kurwa czasem mam dość sory za słownictwo ale nie ma juz sił sie stresowac
-
tymi przedwszystkim wyluzuj bo wiesz pewnie sama ze stres tylko te skurcze nasila a nie im zapobiega, taki sam wplyw ma na szyjke.
Nospa to pic na wode tak naprawde- dziala na podswiadomosc ze cos wzielysmy bo na skurcze macicy to akurat wplywu nie ma. Mowilo mi to kilku lekarzy.
Poczekaj chwile, poloz sie na boku ( bo wtedy mniej sie napina) i jesli beda sie nasilac albo beda caly czas to moze lepiej jedz.
Skurcze maja duzy wplyw na szyjke jednak. Nie ma co, ze sie nie chce jechac bo sama wiesz ze to czasem mniejsze zlo. moze zbadaja tylko i wypuszczą.
a tymczasem do lezenia! i wody pij duzo!!! -
Aniu dzis jak te projekty otworzyłam na kopie to jeszcze fajniej sie na to patrzy, nie w sensie, że tak super wymysliłam tylko w sensie, że widzę jak to wygląda, teraz bawię się tym w paincie i zmieniam kolorki, bo probowalam otorzyc w tym programie do projektowania, ale niestety niezgodny plik czy coś tam, jak super mieć takie zdolności
ogromn e wyrazy uznania
Chanela moj wtedy mało, że był uparty to jeszcze zmęczony bo po pracy zaczynał remont, gonił nas czas i kasa
a bez odkrecania regipsow tez sie nie obyło jak mu narysowalam jak krowie na rowie gdzie kontakty baterie etc a on zle dziury na kontakt nad pralkę i odpływ zrobił, bo mu nad wanna wyszło, mało, że mówiłam, to wiedzac ze pewnie w natłoku rzeczy do zrobienia moze zapomniec to mu na scianach pod regipsami narysowałąm -
Tymi wrote:Kopnijcie mnie w dupę prosze , wczoraj miałam mega twardnienia brzucha w ciągi godziny koło 10 potem przeszło noc spokojna i znowu sie kurwa zaczyna a ja boje sie jechać na oddział zeby mnie za schizolke nie wzieli , wzięłam nospe i juz drugi raz dawkę magnezu ale dziwnie sie jakoś czuje moze to podświadomość nie wiem kurcze , u nas jest tak ze od razu sie trzeba przyjąć , A.loth jak często miałas te cholery ? Dodam ze we wtorek byłam na wizycie i szyjka sie skraca plus robi wew rozwarcie, czy ja aby nie schizuje ? Do teściów jeszcze nie pojechałam , nie wiem czy jechać w ogóle jak cały czas leżę , do nich 30 km,czy szyjka mogłaby sie skrócić przez 4 dni ? Kurwa czasem mam dość sory za słownictwo ale nie ma juz sił sie stresowac
Kochanie KONIECZNIE jedź na IP! Lepiej to sprawdzić, mi mimo leżenia plackiem szyjka skróciła się w ciągu dwóch dni z 2 cm do 1 cm i pojawiło się wewnętrzne rozwarcie i wylądowałam w szpitalu- na tym etapie to już na serio jak nas coś niepokoi nie ma co gdybać, czy bać się, że ktoś pomyśli że panikujemy.
Dodatkowo twardnienia brzucha świadczą o skurczach a to również jest przyczyną skracania się szyjki.
Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło. -
szpilko widzę że Twój mężczyzna jest trudniejszy od mojego w kwestiach remontowych
Co prawda nie ma tak, że realizuje wszystko co mi się uwidzi, musi być wszystko zaakceptowane, ale przeważnie wystarczy jakaś wizualizacja albo przykładowe zdjęcie :)Nie zawsze da się wszystko przemyśleć, więc i przeróbki się często zdarzały
Pliku graficznego w tym programie nie otworzyszMogłabym Ci przesłać projekt, ale bez skopiowania pewnych plików też by Ci to nic nie dało...
Tymi w ciąży masz prawo jechać na IP gdy czujesz niepokojące objawy. Nikt za wariatkę nie powinien Ciebie wziąć...
Byłam dzisiaj na zakupachKupiłam mamie torebkę, bo ma jutro imieniny a po drodze wstąpiłam do szmateksu i wyhaczyłam taką oto grafikę
Miałam dla siebie zatrzymać, ale chyba ostatecznie dam mamie. Z 1985 roku, mój rocznikWiki81, szpilka lubią tę wiadomość
-
Selen ja mam podobnie od wczoraj , wieczorem mala mocno napierala mi na pecherz
nawet kopniaki jakby w strone pecherza takie bolesna . A dzis tylko takie pukniecia
delikatne , nie wiem czy zmienila pozycje bo ja mam dzis wrazenia jakby kopala mnie w wewnetrzna strone - dziwnie jakos .
Myslalam ze to czkawka ale to jej delikante ruchy
-
Tymi, jedź na IP. Brzmi podobnie jak u mnie. Ja momentami miałam skurcze co 3-4 minuty, ale nie cały czas. Gorzej było wieczorami.
Dziękuję za wszelkie słowa wsparciaNie martwię się tak bardzo, bo wiem, że mam tu dobrą opiekę. Wygląda na to, że magnez daje radę. Nie miałam już żadnego skurczu, a kroplówka się powoli kończy.
A w temacie łazienek - my też będziemy mieli kafle nie na wszystkich ścianach i nie do sufitu. Jedna ściana będzie cała pomalowana na kolor różowy i z przyklejoną na części fototapetą z magnolią (pasuje do kafli).szpilka lubi tę wiadomość