*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry styczniowki , ostatnio moje noce wygladaja tak ze budze sie co godzine na siku , pozniej budze sie o 8 i jak corka wychodzi do szkoly to znow sie klade spac i spie do 12 jejku jakas masakra .
Dzis obudzil mnie tak mocny skurcz lydki ze boli mnie do teraz ... biore magnez a jednak te skurcze nie ustepuja .
Z baardzo bardzo dobrych wiadomosci to ciesze sie bo to juz 30 tydzien
bluegirl89, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
http://urpl.gov.pl/system/drugs/pn/charakterystyka/2013-02-25_chplwegielleczniczymicrofarmii2013.pdf
Tu masz ulotkę węgla tak dla potwierdzenia. Ja miałam raz biegunkę w ciąży wzięłam 5 tabletek i przeszło (swoja drogą dziś też tak jak bym miała). Najważniejsze to dużo pić, banany też pomagają w czasie biegunki..
A teraz niech papier będzie z nami !
Anutka całkiem pokaźny ten Twój bębenek
bluegirl89 ja mam kilka ubranek a gdzie cała reszta tego sprzętu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 14:03
Anutka, Ewelina88, MonikaDM, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
bluegirl89 wrote:A my dziś od rana pracowity dzień :p nie umiałam męża zmusić żeby wymienił cokoliki z glazury na listwy wykończeniowe więc sama zaczęłam je odkuwać
Jutro tylko wkręty dokupię i już będę musiała poprosić męża o wywiercenie kilku otworów, bo w żelbetonie to ciężko ;p Ależ jestem z siebie dumna
bluegirl89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej styczniówki...
my po wczorajszej wizycie, mamy zalecenie: OBY TAK DALEJ....
za tydzień wizyta u endo z wynikami:)
usg III trymestru mam na 17.11 ................
Anutka hejka:) cieszę się, że wróciłaś do styczniówek i śliczny brzucholek:)
Buziolki i miłego dzionka
isabelle, Anutka, lwuska55592, nix, MonikaDM, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
Anutka brzuszek taki pelny jak moj
ladny, zapasy tez pokazne masz juz.
Na rozwolnienie moze czekolada? Banan? Ja tego unikam bo mam zatwardzenia po takim jedzeniu.
Ja dzisiaj mialam krzywa cukrowa, pielegniarka nie pozwolila isc do auta sie polozyc, przelezalam dwie godziny na lezancemile te pielegniarki, czekam na wyniki, lubie slodkie ale naprawde troszke trzepie lepiej wziasc sobie cytrynke.
Ja biore duphaston 4 x dziennie po 1 tabl. tez podobno na szyjke, nie sluchajcie glupich kolezanek, chca niech same prowadza ale swoje ciaze, my pozostanmy pod opieka swoich lekarzy i ich zalecen.
Wkurza mnie jak ktos chodzi do lekarza a i tak wie lepiej pomimo ze chlop skonczyl studia i ma praktyke w tym kierunku. Nie chca sie leczyc niech nie lecza sie w ciazy i rodza z akuszerka w domu z kijem w zebach.
Ja mam dola bo do pierwszego tyg. Stycznia dlugo jeszcze, mam schiz czy wytrzymam, chcialabym miec 30 t.c. Jak ja wam zazroszczeale gonie Was jestem na koncu tego peletonu ale lece....lece....
Dzieki Ag... mam zajecie szukam rzeczy dla dzidki i wklejam linki. Mam leb jak sklep od przeliczania pieluch na sztukiitp. spraw, a co do opini gruszka aspirator czy feba to nie wiem myslalam o gruszce, ale wiadomo co z tego wyjdzie.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Hej anutka ! przeraziłaś mnie swoją wyprawką, ja nie mam jeszcze połowy z tego. No ładny masz brzuszek, jest się czym chwalić, ale nie wydaje mi się żeby wielkość brzucha miała wpływ na termin porodu.
Co do noszenia w chuście ja też się boję i nawet nie myslałam o tym, poza tym wydaje mi się że jest za słabe podparcie dla kręgosłupa??
Dzisiaj na SR rozmawiałyśmy z położną o przebiegu porodu i mieliśmy ćwiczenia na materacach i piłkach. Całkiem sympatycznie było, no i fajnie że ta oraz jeszcze jedna położna z tej SR pracuja w szpitalu gdzie będę rodzić.
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhaha u mnie parodia trwa!
Teść się obraził bo mąż miał urodziny w sobotę, (nikt mu nie przypomniał)a ten zapomniał o nich i nie złożył własnemu synowi życzeń, zresztą mama też- więc foch hahhaEwelina88, lwuska55592, renia83 lubią tę wiadomość
-
Anutka czy to Ty jesteś moją bliźniaczką ciążową?
właśnie powoli spisuję sobie co zamówić z gemini i dzisiaj rozmawiałam z kuzynką ( ma córeczkę 6 miesięcy), że frida jest za duża na nosek noworodka, ona używa jej dla starsze córki. Kurcze z taką opinią to się jeszcze nie spotkałam... No i teraz dylemat ciężarnej czy:
a) kuzynka gada głupoty
b) jej dziecko miało tak małe dziurki od nosa
c) są jakieś rozmiary fridy
hm... którą odpowiedź wybieracie
-
nick nieaktualny
-
Kawa wrote:Ahaha u mnie parodia trwa!
Teść się obraził bo mąż miał urodziny w sobotę, (nikt mu nie przypomniał)a ten zapomniał o nich i nie złożył własnemu synowi życzeń, zresztą mama też- więc foch hahhaKawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż jakoś odciągam zakupy takiej drobnicy. Ha "drobnicy" której jest dużo, a mało nie kosztuje!
W ogóle nie wiem czego mi brakuje, a co już mam.. Kołyska stoi załadowana od dołu do góry, nie mam jak ogarnąć tego.. chcę już koniec remontu..
Pożaliłam się mojemu M i poprosiłam by na pocieszenie kupił mi słoik miodu
i kupił, taki za ponad 40zł- "bo musisz jeść tylko ekologiczne, zdrowe!"MonikaDM, Ewelina88, bluegirl89, Paula44, renia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny