*~*~* STYCZNIÓWKI 2015 - łączmy się ;) *~*~*
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Anutka - nie wiem czy namieszałaś, cyz to było tylko cos w rodzaju "niezgodnosci poglądów" hihi
Ja tam nic nie pamiętam, ciąża wyżarła mi pół mózgu. Jak dla mnie masz czystą kartę, więc opowiadaj, co tam słychać, jak twoja wyprawka?
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
isabelle wrote:Ania, byłaś na kursie chustonoszenia?
No i nie mam chusty na wiązanie. Na początek mam taką kieszonkę
a później pomyślę, bo nie wiem czy będzie przydatna. Raczej będę się z niunią przemieszczać wózkiem
Moje koty niestety/stety pchają się na łóżko. Nad ranem budzi mnie szturchanie mokrym noskiem mojego łaciatego diabła. Przeważnie jednak koty śpią w nogach, ograniczając tym samym manewrowanie kołdrą i zmianę pozycji spaniaagnesik, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane czy sa na sali dziewczyny które biorą luteine cała ciaze ? Co myślicie na temat pomoc jej szkodliwości bo wlasnie dzwoniła kumpela i kurna mnie tylko podirytowals , ja wierze ze moj lekarz wie co robi i ze mojej córce to nie zaszkodzi
-
Dziewczyny ratujcie!!
Jak nie urok to sraczka! I to dosłownie. Co w ciąży można brać na biegunkę? Wczoraj zjadłam całą bitą śmietanę bo taką miałam ochotę i są tego skutki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:29
-
Jestem i melduję się po wizycie najpierw. Kacper ma 1577g
rośnie sobie ładnie. Szyjka się lekko wydłużyła, szew trzyma i jest ok.
Co do biegunki - może węgiel? A z naturalnych sposobów jagody i dużo pij żeby się nie odwodnić.
Tymi - ja biorę prawie całą ciąże luteinę z niewielką przerwą, dzięki niej szyjka jeszcze się jakoś trzyma. Gin powiedziała dziś że luteinę odstawi mi napewno po 34 a może nawet po 35 tygodniu.
Anutka - witaj witajania_29, jonka91, Ewelina88, Paula44, Anutka, Tymi, Agus89, Wiki81, zielarka, M4DZI4 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/20ff3d916153.jpg
Musieliśmy upamiętnić jakoś te 100 dni do terminu porodu
Czekamy Szymonku!Ewelina88, lwuska55592, jonka91, rastafanka, waszka88, bluegirl89, marrtka, isabelle, Tymi, Agus89, nix, MonikaDM, Silatan, kasiakra, zielarka, M4DZI4, Becia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina, jak to po śmietanie - to nie zatrucie, wiec wysraj się spokojnie (Przepraszam za dosłowność) i pij dużo.
Węgla z tego co mi wiadomo też nie można.
Nie podrażniaj jelit. Zjedz sucharki i pij!Ewelina88, polaola, Agus89, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Ewelina88 wrote:Dziewczyny ratujcie!!
Jak nie urok to sraczka! I to dosłownie. Co w ciąży można brać na biegunkę? Wczoraj zjadłam całą bitą śmietanę bo taką miałam ochotę i są tego skutki!
Węgiel na pewno można;)
Ponoć smecte również
najlepiej wyślij kogoś do apteki i farmaceuta poradziWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:47
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
Paula44 wrote:Ewelina, jak to po śmietanie - to nie zatrucie, wiec wysraj się spokojnie (Przepraszam za dosłowność) i pij dużo.
Węgla z tego co mi wiadomo też nie można.
Nie podrażniaj jelit. Zjedz sucharki i pij!jagody, marchewka
Ewelina88 lubi tę wiadomość
-
A my dziś od rana pracowity dzień :p nie umiałam męża zmusić żeby wymienił cokoliki z glazury na listwy wykończeniowe więc sama zaczęłam je odkuwać
Jutro tylko wkręty dokupię i już będę musiała poprosić męża o wywiercenie kilku otworów, bo w żelbetonie to ciężko ;p Ależ jestem z siebie dumna
Teraz obiadek i zasłużony odpoczynek...
Przerażacie mnie trochę z iloscią skompletowanej juz wyprawki...my nadal mamy tylko jedne śpioszki ;pAnutka lubi tę wiadomość