X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szczepienia - nowa odsłona "starej" Forumowiczki :)
Odpowiedz

Szczepienia - nowa odsłona "starej" Forumowiczki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kim8 Przyjaciółka

Wysłany: 2 maja 2018, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,

miałam przyjemność dzielić się swoimi troskami i radościami na BBF od początku ciąży, wcześniej też na OF. Dzisiaj przychodzę do Was w nieco innym wydaniu i odsłonie. :) Jestem z tym forum bardzo związana.

Chciałaby Was nieśmiało, ale serdecznie zaprosić na swoją stronę internetową dotyczącą szczepień. Działam dopiero od stycznia. Z wykształcenia jestem biologiem, a ta wiedza kierunkowa zdecydowanie pomaga mi w tworzeniu treści. Niedługo staniecie same przed wyborem CZYM chcecie szczepić dziecko.

Co jest ważne? Tworząc swoją stronę opieram się wyłącznie na publikacjach naukowych, badaniach, metaanalizach.
    Moim celem jest dotarcie do jak największej grupy Mam i Tatusiów oczywiście też.

Internet przepełniony jest różnymi informacjami, które najczęściej tylko straszą rodziców, a z prawdą mają niewiele wspólnego.

Swojego syna szczepię. :)

Zapraszam.

Link do profilu na FB na nim pojawiają się też krótkie posty, których nie umieszczam na swojej głównej stronie: https://www.facebook.com/wyszczepieni/

Link do witryny: http://wyszczepieni.pl/

A na koniec, jak zwykle - życzę Wam nudnych ciąż, szczęśliwych rozwiązań i szybkich porodów! Pozdrawiam!

29cda20ec1493d2d93727d3e4822e8a0.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ