♡ Szczęśliwe forumowe Mamy ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:Hehhh Ewela to u nas tez przy wyjmowaniu z wanny jest płacz, ale staram się ja jakoś niepostrzeżenie wyjąc
U nas dziś pochmurno wiec pewnie będzie padać, od środy upały po 36 stopni
Wylewaj wode z wanny w pustej siedziec nie chce . Jest placz ale nie taki jak woda w wannie zostaje
-
Camille czasem jest ciężko, ale od września Zuzia idzie do przedszkola to będzie mi łatwiej Niestety jest różnica między posiadaniem jednego dziecka, a dwójki Ale mam nadzieję, że za rok już będzie dobrze Różnica jest 2 lata i 4 miesiące, a rocznikowo 3 lata, bo córka jest z grudnia. Myślę, że taka różnica jest ok, bo to starsze jest już dość ogarnięte, mówi, samo je i potrafi się na chwilę zająć jakąś zabawą.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ja jadę kupić coś sobie i zawsze wracam z ciuszkami dla dzieci Wczoraj byłam kupić sobie sukienkę na chrzciny, które mamy za 2 tygodnie i przy okazji wydalam sporo więcej na dzieci niż na ta sukienkę Tak już matki mają
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ja jadę kupić coś sobie i zawsze wracam z ciuszkami dla dzieci Wczoraj byłam kupić sobie sukienkę na chrzciny, które mamy za 2 tygodnie i przy okazji wydalam sporo więcej na dzieci niż na ta sukienkę Tak już matki mają
-
Witamy Kristi
Moja Nela dziś padła o 20:30 ! To chyba przez te upały, zawsze ok 21:30 zasypia, aż nie wiem ci z wieczorem robić
Bylismy u pediatry Nela wazy 8120 g i 74 cm poza tym wszystko dobrze
Milego wieczorkuCamille87, Krysti ~~>, Aguś86 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMilcia moj Kubuś urodzony 3920g teraz wazy ok 9kg a ma prawie 11 msc tez mial duzo momentow ze nie przybieral na wadze (swoja drogą choroby bo to oczywiste ale nawet jak byl zdrowy to nie przybieral ale pediatra mowila ze przez jego aktywność tak sie dzieje - jak mial 7msc zaczal raczkowac a teraz juz chodzi).
Ewelina sliczna ta Twoja córcia!! Jakoe wloski ma cudne!
Kristo hej!!
Amela Nelcia tez powoli idzie do góry z waga dobrze ze wszystko ok!! :-*
Kubus dzis w dzien mial drzemkę 40min obudził sie z placzem i potem strasznie marudzil przeszlo mu po ok 30min
Zasnal tez o 20 i po 30min obudził sie spocony, wywalilam kolderke i sama poszewka przykrylam..
Ewelina.Irl, Krysti ~~> lubią tę wiadomość
-
Krysti ~~> wrote:Witam i ja
Dziekuje Camille87
Nicola tez zaczela raczkowac przed 7 msc . Spadla nam z wagi bo na 4 msc wazyla 8,960 a na 8 msc 8,430 . No ale jak zaczela sie ruszac to i spalala .
Nicola zasnela dzis 19:30 wstala z takim placzek o 22 i dopiero zasnela . Chyba cos sie snilo .
Spokojnej nocy mamuski ,
Odezwensie jak wrocimy do domku .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 08:06
Krysti ~~> lubi tę wiadomość
-
U mnie ostatnio każda drzemka w dzień kończy się pobudka z płaczem po godzinie, wezmę na ręce ponoszę, odkladam i śpi dalej. Nie wiem czemu tak? Wieczorem podobnie jak u Ciebie Ewela pobudka z płaczem po 2h i spanie dalej.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ola to mi pełza po całym domu Zaczyna na kolanach i rękach z tyłkiem podniesionym do góry w przód i tył się bujać, więc tylko kwestia kilku dni pewnie i zacznie śmigać. Od tygodnia upodobała sobie spanie na brzuchu i nawet w wózku tak śpi na spacerze. Dzisiaj noc mieliśmy super. Zasnęła o 21.55, obudziła się o 4.23, zasnęła i dała mi pospać do 9.12. Teraz też zrobiła sobie 1,5 h drzemkę. Gotuję jej właśnie owoce i idę po zakupy.
Krysti ~~>, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Aguś86-u ciebie też szybko córa poszła Ja mojego dziś na brzuch dałam ,to nogi i ręce w ruchu, i głowa uniesiona wysoko ,a jak skubaniec się cieszył . Sam się przekręca z plecków na brzuszek ,i się cieszy piszczy aż .Tylko patrzeć jak o mój synek zacznie w 7 miesiącu raczkować. Fajnie by było .Mojej siostry jednej i drugiej ,dzieći do roku już chodziły pięknie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:15
-
Powiwm wam ze jak dziecko raczkuje oczy dookola glowy trzeba miec . Ona jak zaczela mi sie podnosic to z lawy zniklo wszytko . Jedynie jak pijemy czy jemy to stoi . z reszty nie zabieram bo jak powiem ze nie wolno to odchodzi . A w domu chodzi za mna bez przerwy
Aguś86, Krysti ~~> lubią tę wiadomość