X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne ♡ Szczęśliwe forumowe Mamy ♡
Odpowiedz

♡ Szczęśliwe forumowe Mamy ♡

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dawno nie bylo :)
    Szymek w piatek konczy juz pol roku! Na razie turla sie we wszystkie strony i zaczyna pelzac. Zabkow na razie brak, ale się nie martwie, bo Zuzi pierwsze dwa wyszly w 9 miesiacu.
    Od początku września- odkad Zuzia jest w przedszkolu chorujemy :( Dzis zaczelismy czwarty tydzirn chorob. Zuzi to juz trzecia, Szymon miał dwie, a my z mezem po jednej. Jest porazka! Jutro znowu z Zuzia do lekarza, bo ma katar, kaszel i goraczke. Dzieeczyny kiedy to minie? :(

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś współczuje tych chorób :( teraz zaczął się najgorszy okres zachorowan. Mela jeszcze nie była przeziębiona więc nie pomoge :(

Ząbki pewnie wyjdą tak jak siostrzyczce więc spoko ;) My się borykamy z wyżynającymi się czwórkami..noce słabe, je mało :(

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mamusie :) dawno mnie nie było, ale mój Syn ma niekończące pokłady energii :)
    Ma już 5 ząbków, chodzi za rączki i przy pchaczu, potrafi bawić się w akuku i w chowanego, pokazuje "sroczkę", bije brawo, robi kosi kosi, pokazuje palcem jak coś chce, robi papa, daje cześć, przybija piątkę, mówi mama, tata i baba.
    Codziennie nas zaskakuje czymś nowym. Jest bardzo aktywnym dzieckiem.
    Od wczoraj odzwyczajamy nocnego karmienia - oszukujemy wodą i póki co udało się. Mam nadzieję, że z jakiś tydzień, góra dwa i może zacznie przesypiać noce.
    Ostatnio chorował, miał wirusówkę i zapalenie obustronne uszu. Tydzień na antybiotykach. Dwie wizyty w szpitalu, wymioty, gorączka. Masakra.. ale już jest dobrze.
    Ja już w połowie ciąży. Ale to zleciało. Dwa tygodnie temu miałam wizytę i pochwalę się, że tym razem będzie CÓRCIA :) <3
    Jesteśmy przeszczęśliwi!
    Ciężko jest ogarnąć małego rozrabiaka w domu będąc w ciąży, ale cóż :) daję radę :) mąż pomaga więc nie narzekam.
    To tyle u nas. Pozdrawiamy serdecznie!

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 22 października 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję córci Anaaa :) Super ze będziesz miała parke :)

U nas tfu od 3 tygodni spokój z chorobami. Zuzia chodzi do przedszkola, a Szymon był na szczepieniu na pneumo.

amela lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje córki :)

U nas wczoraj wyszły 3 ząbki na raz: prawa górna jedynka i obie górne dwójki. Teraz mamy już 6 zębów.

Ola też chodzi już za jedną rączkę, wchodzi na wszystko co jej odpowiada wzrostowo, Kosi kosi robi od ponad miesiąca, papa też pokazuje. mamy obecnie jedną pobudkę w nocy na 15 minut na cyca i butlę. Już niedługo roczek nas czeka. Czas szybko leci.

amela lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamy!
    Założyłam grupe na fb tak jestrsmy z kilkoma dziewczynami codziennie! Jak macie ochote dolaczyc to pi szcie w wiadomosci wasze dane to Was zaprosze. Latwiej jest nam sie tam kontaktowac :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo?? :)

ex2btrd8qii9i9cu.png
‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ