♡ Szczęśliwe forumowe Mamy ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mnie dawno nie bylo
Szymek w piatek konczy juz pol roku! Na razie turla sie we wszystkie strony i zaczyna pelzac. Zabkow na razie brak, ale się nie martwie, bo Zuzi pierwsze dwa wyszly w 9 miesiacu.
Od początku września- odkad Zuzia jest w przedszkolu chorujemy Dzis zaczelismy czwarty tydzirn chorob. Zuzi to juz trzecia, Szymon miał dwie, a my z mezem po jednej. Jest porazka! Jutro znowu z Zuzia do lekarza, bo ma katar, kaszel i goraczke. Dzieeczyny kiedy to minie? -
Aguś współczuje tych chorób teraz zaczął się najgorszy okres zachorowan. Mela jeszcze nie była przeziębiona więc nie pomoge
Ząbki pewnie wyjdą tak jak siostrzyczce więc spoko My się borykamy z wyżynającymi się czwórkami..noce słabe, je mało
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej Mamusie dawno mnie nie było, ale mój Syn ma niekończące pokłady energii
Ma już 5 ząbków, chodzi za rączki i przy pchaczu, potrafi bawić się w akuku i w chowanego, pokazuje "sroczkę", bije brawo, robi kosi kosi, pokazuje palcem jak coś chce, robi papa, daje cześć, przybija piątkę, mówi mama, tata i baba.
Codziennie nas zaskakuje czymś nowym. Jest bardzo aktywnym dzieckiem.
Od wczoraj odzwyczajamy nocnego karmienia - oszukujemy wodą i póki co udało się. Mam nadzieję, że z jakiś tydzień, góra dwa i może zacznie przesypiać noce.
Ostatnio chorował, miał wirusówkę i zapalenie obustronne uszu. Tydzień na antybiotykach. Dwie wizyty w szpitalu, wymioty, gorączka. Masakra.. ale już jest dobrze.
Ja już w połowie ciąży. Ale to zleciało. Dwa tygodnie temu miałam wizytę i pochwalę się, że tym razem będzie CÓRCIA
Jesteśmy przeszczęśliwi!
Ciężko jest ogarnąć małego rozrabiaka w domu będąc w ciąży, ale cóż daję radę mąż pomaga więc nie narzekam.
To tyle u nas. Pozdrawiamy serdecznie! -
Gratulacje córki
U nas wczoraj wyszły 3 ząbki na raz: prawa górna jedynka i obie górne dwójki. Teraz mamy już 6 zębów.
Ola też chodzi już za jedną rączkę, wchodzi na wszystko co jej odpowiada wzrostowo, Kosi kosi robi od ponad miesiąca, papa też pokazuje. mamy obecnie jedną pobudkę w nocy na 15 minut na cyca i butlę. Już niedługo roczek nas czeka. Czas szybko leci.amela lubi tę wiadomość
-
Hej mamy!
Założyłam grupe na fb tak jestrsmy z kilkoma dziewczynami codziennie! Jak macie ochote dolaczyc to pi szcie w wiadomosci wasze dane to Was zaprosze. Latwiej jest nam sie tam kontaktowac
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -