♡ Szczęśliwe forumowe Mamy ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej . U mnie brak czasu od kad zaczelam prace .
Nicola rosnie jak na drozdzach coraz wiecej umie . Dzis chyba jakis bunt 10 msc dziecka . Przyszlam z pracy przytulila sie poszla pochodzic . Odstawilam ja od szawki z tv polozyla sie na brzuch i zaczela machac rekoma i nogami z takim placzem . Mam nadzieje ze to bylo jednorazowe . Ja wiem ze ona wymusza ale jeszcze tak nie robila . Zaczyna stawiac kroki od kanapy do stolu . Stoi sama po pare sekund , wstaje puszcza sie i bije brawo cos mi sie wydaje ze pojdzie jeszcze przed roczkiem .
A jak u Was?
Witam nowe szczesliwe mamusie
A tak dzis w pracy sie zle czulam . Mdlilo mnie strasznie dzis i tak dziwnie w brzuchu . Ale to chyba nie mozliwe ze ciaza bo skaczyla mi sie miesiaczka . Choc znowu nie byla ona taka jak zwykle tylko bardzo skapa .
Doti gratuluje
Lece spac .
Milego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:17
-
Hej hej
przepraszam ze ostatnio rzadko się odzywam, ale sporo na głowie mamy.
Witam wszystkie nowe mamy
08.08 miałam urodzinki, a dziś Nelusia kończy roczek i kiedy to zleciało ?! w weekend imprezka urodzinkowa
upał dziś u nas straszny czekam kiedy się skończą
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Witam Kochane
Ostatnio miałam mało czasu by zajrzeć.
Amela, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla Nelki :*
Ewelina, Twoja Nicola nie przestaje mnie zadziwiać zdolna dziewczyna!
Emememsovelove witaj
Byłam wczoraj na wizycie. Z dzidzią wszystko dobrze, serduszko bije jak dzwon, mierzy 3,3 cm.
Moje wyniki są złe. Mam niedobory wit.D, żelaza, magnezu i prawdopodobnie wrócimy do l-thyroxinu bo teraz mi badali tsh.
Czekam na wynik. Wiem, że skutki niedoboru wit.D w ciąży są bardzo szkodliwe dla płodu. Jestem przerażona. Mam nadzieję, że do następnej wizyty coś podskoczy. Za 2 tygodnie mamy badania genetyczne. Z wczorajszego usg 10t2d. Termin porodu 8 marcaEwelina.Irl, amela lubią tę wiadomość
-
Anaa ona mnie zadziwia codziennie
Z dnia na dzwien potrafi coraz wiecej . Robi smieszne miny i jest straszna papuga wszystko powtarza .
Anna musi byc dobrze nie moze byc inaczej . Na nastempnej wizycie uslyszysz ze podskoczylo trzymam za to kciuki rosnijcie zdrowo .
Ja ostatnio zrobilam test bo myslalam ze wpadka bo nie staramy sie a ja juz nie chce a bynajmiej narazie pozniej mozeee.
Narazie praca , dom , Nicola i brak czasu na cokolwiek .
Lece sie kapac i spac . Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 22:36
-
Witam i ja po przerwie. U nas przed ukończeniem 8 miesiąca duże zmiany. Ola zaczęła raczkować na dobre, zaczęła ładnie sama siadać, pojawiły się dwa ząbki i zaczęła sama stawać w łóżeczku, przy meblach, przy czymkolwiek czego możecie trzymać. To wszystko w jednym tygodniu. Coś czuję, że chodzenie szybko nastąpi.
amela lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dzięki za życzonka :*
Taki teraz okres, z dnia na dzień dzieci potrafią więcej, Nela też już stawia pierwsze kroczki, papuguje wszystko co powiem
Ja jeszcze się wstrzymuje z drugą dzidzią, za szybko dla mnie, nie dałabym rady ganiać za Nela i zajmować się noworodkiem może za kilka lat
w piątek Nela miała impreze z okazji roczku, była bardzo grzeczna i zadowolona z wizyty gości, oraz prezentów
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif