X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Szykowanie wyprawki
Odpowiedz

Szykowanie wyprawki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2020, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie.
    Przychodzę z zapytaniem odnośnie prania ubranek (powoli przygotowuję wyprawkę dla maluszka).
    Otóż- wiem że pierze się ubranka i wszystkie tekstylia dla maluchów w proszkach dla nich przeznaczonych, jednak interesuje mnie zdanie na temat kul piorących. Do nich nie dodaje się żadnych detergentów aczkolwiek nigdy ich nie używałam i jestem ciekawa czy któraś z Was miała z nimi styczność.

• Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 17 kwietnia 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Używałam i są dobre ale jeśli masz ubrania jedynie lekko przybrudzone. W sensie jeśli do prania wrzucasz bluzkę, w ktorej chodziłaś jeden dzień i chciałąbys ją odświeżyć ale nie wyprać Jeśli jednak ubrania są brudne, mają plamy to takie kule raczej nie pomogą. Przetestowane :)
    Wróciłam do proszku ( chociaż teraz staram się zwracać uwagę na skład i wybieram te dla dzieci bo są delikatniejsze).

Jeśli chodzi o wyprawkę dla dzieci to sama obecnie kompletuję i mam problem z powstrzymaniem się od kupienia wielu rzeczy :D Normalnie wykupiłabym cały sklep. Zerknij sobie https://e-butydladzieci.pl/i15-Letnie-Sandaly.html,all

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2020, 12:58

• daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 4 maja 2020, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazlam swietny polski sklep z sukienkami dla malych dziewczynek https://www.fazymazy.com/ dla takich najmlodszych, pieknie wygladają

ubranka dla niemowląt
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ