X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne UBRANIA CIĄŻOWE - kupię/sprzedam
Odpowiedz

UBRANIA CIĄŻOWE - kupię/sprzedam

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • foxylady Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) zaczynam powoli rozglądać się za odzieżą ciążową i trochę mam z tym kłopot. Nowe ubrania ciążowe są dla mnie trochę zbyt drogie, a na tych stronach, które ja przeglądam, nie ma za bardzo w czym wybierać w ubraniach używanych. Jest tu nas spora ekipa, również mam, które już urodziły :) może macie coś w swoich szafach co chciałybyście sprzedać? Być może nie jestem sama i inne przyszłe mamy tez skorzystają.. :) ja jestem zainteresowana rozmiarem 38/40

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 09:29

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e2d7a9e5c6e1ae27med.jpg
    sukienka ciązowa, kolor limonka, rozmiar 38/40, z tyłu zameczek, rozciąga się i dopasowywuje do brzuszka:)

Dł całkowita - 85cm
    szer pod pachami- 43 cm
    szer na dole- 45cm

Cena 20 zł:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:20

foxylady lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • GRANAT Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy zerknij na Bazarek, dziewczyny założyły taki temat gdzie sprzedają sobie różne rzeczy związane z ciążą i dzieciaczkami. A zaglądałaś do secondhandów ja mam wiele bardzo fajnych rzeczy z takich sklepów, HM ma teraz też wyprzedaże w tym odzieży ciążowej.

Tym razem udało się!!!
    niemowle.gif
    Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g. ;D
  • foxylady Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam parę razy w secondhandach ale zawsze po pracy, a o tej godzinie zazwyczaj wszystko poprzebierane i ciężko trafić na coś fajnego. Dzięki Granatku, idę pobuszować na bazarku :)

Nikoludek <3
    27.12.2016 r., 4180g
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ