Udało sie Wam dzięki naprotechnologii?
-
Cześć dziewczyny. Tak jak w temacie czy są wśród nas dziewczyny, które są w ciąży lub mają upragnionego dzidziusia dzięki naprotechnologii? Jeśli tak to ile się staraliscie zanim trafiliście na specjalistę z dziedziny naprotechnologii? I po jakim czasie udało się Wam? My mamy około 10 cykli bezowocnych za sobą (póki co robiliśmy wszystkie badania na własną rękę)... Mamy oboje 29 lat. U mnie z podstawowych badań wynika ze wszystko jest super
i miesiaczkuje regularnie a mąż nie dawno odebrał wynik z badania nasienia i trochę poniżej normy ma ruchliwość a dokładnie to musi lekarz nam te wyniki zinterpretować i nie długo uda się do tego lekarza. Pomyśleliśmy ze chyba spróbujemy tej naprotechnoligii
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Tak, my mamy dziecko dzięki naprotechnologii. Wcześniej staraliśmy się 3 lata. W zeszłym roku w kwietniu zaczeliśmy spotkania z instruktorką i obserwacje. Pierwsza wizyta u doktora napro była 24 czerwca a synek urodził się równy rok później 25 czerwca. Więcej o leczeniu mam napisane w pamiętniku.
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Chyba też się z mężem wybiorę
. Przed ślubem poszliśmy do poradni rodzinnej i spotkania mieliśmy z Panią, która zajmuje się naprotechnologią i uczyła mnie prowadzić ten model cre... cos tam hehe i tak jakoś zainteresowałam się tym i chyba spróbujemy.
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Hej. Ja też polecam naprotechnologie. Dzięki tej metodzie mam cudowna córeczkę i synka w brzuszku. O pierwsze dziecko staraliśmy się około 5 lat, inni lekarze w klinikach leczenia niepłodności mówili że w naszym przypadku jedynie in vitro, że względu na słabe parametry nasienia męża. W 19 cyklu u naprotechnologa zaszłam w ciążę. W druga ciążę zaszłam w 29 cyklu leczenia u naprotechnologa, w drugim cyklu po laparoskopii i histeroskopii.
Dominisia883, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
również polecam napro!
udało nam sie zajść w 53 cyklu starań, 5 po laparoskopii, która chyba okazała się kluczowa
jakieś dwa lata nam zeszło na diagnostykę napro i diety... na pierwszy rzut oka wszystko było ok, nasienie bardzo ok
opróćz napro polecam nowennę pompejańską
powodzenia!Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
Właśnie słyszałam o nowennie pompejańskiej
Na pewno będę się modlić ;*. We wrześniu skorzystam z naprotechnologii. W tym cyklu będziemy jeszcze na spokojnie próbować i w następnym również bo płodne wypadną mi akurat na urlopie więc chcemy się wyluzować i jeszcze na spokojnie spróbować
i jak te dwa cykle okażą się kolejną klapą to we wrześniu na 100% naprotechnologia.
KasiaQ lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Jesteśmy młodym małżeństwem, tez mieliśmy spotkania w poradni i zalecenia, jak obserwować płodność: śluz, temperatury.. Przy moich obserwacjach od stycznia, w ostatnim cyklu się udało. Także od czerwca mąż i żona a od lipca- czekamy na maleństwo
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-