X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne W czym spicie?
Odpowiedz

W czym spicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Annite Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego 2022, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam do mam x...l w czym śpicie? Ja osobiście nie lubię koszul nocnych a jak kupuje piżamę to często podwija mi się bluzka a spodnie są ok . Mam sporą nadwagę i duży biust jak urosnie mi brzuszek to chyba w nic nie wejdę

• gwzd Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2022, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdziesz. Ja śpię w starej podkoszulce. A pierwszej ciąży ważyłam do porodu 92 kg i nie byłam największą na porodówce. Teraz jest inna sytuacja, bo już prawie ważę 90kg. A jeśli nawet będziesz ważyła jeszcze więcej, w sklepach jest duży wybór piżamek oraz koszulek, również dla osób o rozmiarach nieco wiekszych niż te standardowe....

Całkiem fajne piżamki ma obecnie Tutumi :D https://tutumi.pl/kigurumi/pizama-kigurumi.html

O ile oczywiście lubisz takie śmieszne klimaty:
    2a63d35704c208af5ed171f2840fe1d8

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2022, 06:37

• Anitka48244 Nowa

Wysłany: 15 marca 2022, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam szczerze, że nie byłam przekonana do koszul nocnych, ale jednak one okazały się najwygodniejsze i już przy tym zostałam

• Nicka Znajoma

Wysłany: 29 marca 2022, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koszula nocna najlepsza

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ