W jakim wieku pierwsze dziecko?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęskniąca wrote:Dziś kończę 36 lat , wiec jak dotrwam do polnocy to urodzę jako 37-latka. Będę stara pierworódka
Nie stara pierworódka tylko dojrzała młoda mama:-)
Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 21 lat:-)Magdzia85F, Tęskniąca, Mama-Ali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś myślałam, że będę chciała zostać mamą w okolicach 30 lat... a tu taka zmiana... Troszkę mi przykro, bo mój partner jeszcze myśli o samochodach i innych głupotkach... Ja zaś jestem na ostatnim roku studiów i cóż...
Normalnie zazdroszczę dziewczynom, które są w moim wieku i mają takie szczęście przy sobie ahh.. a tu na naszym popularnym facebooku ciągle przybywa mam.. idzie zwariować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwsze dziecko mojego kochanego synka, urodziłam jak miałam 17 lat , zostałam sama z synkiem , jak odchowałam synka postanowiłam poszukać nowej miłości i tak przez ogłoszenie matrymonialne poznałam mojego obecnego męża potem w wieku 24 lat urodziłam córeczkę , potem rok później urodziłam kolejną córeczkę miałam 25 lat , no i nasze najmłodsze szczęście urodziłam jak miałam 30 lat , nie ukrywam że chcemy z mężem starać się o kolejne szczęście w tym roku będę mieć 31 lat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 16:49
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość