W jakim wieku zaszłyście w pierwszą ciążę ? :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
Chciałam dowiedzieć się w jakim wieku zaszłyście w ciążę, ponieważ sama czuję, że już mogłabym zostać mamusią... ale jest jedno ALE ....
Czy nie jestem za młoda ??? Mój partner pracuje za granicą .. mielibyśmy gdzie mieszkać .... a w tym roku bronię się z pracy licencjackiej, zostało mi 2 lata studiów, aby być magistrem... Sama nie wiem Doradźcie coś ... Podpowiedzcie ..
Z koleżankami nie chcę rozmawiać na takie tematy, gdyż boję się, że pomyślą , że najzwyczajniej jestem niedojrzała ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak by nie było ...
Wykształcenie zdobyte mam Może i licencjat, ale jednak. (Będzie )
Cieszy mnie, to że odpowiadacie na moje pytanie
Jestem bardzo wdzięczna ...
Nie chciałabym pochopnie zaczynać tematu z moim partnerem, bo może pomyśleć, że jestem szalona hihi
Dziękuję :* -
nick nieaktualnyKłosia wrote:Jak zaszłam miałam 24 a rodze w maju mając już 25 dla mnie wiek idealny, studia zrobiony licencjat dalej nie szłam wiec luz, praca na umowę wiec mam gdzie wracać
No widzisz skonczylas na licencjacie ... czyli licencjat to nie koniec swiata pod wzgledem pracy
A licencjat można powiedzieć, że już mamKłosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxmilkax33333 wrote:Nie chciałabym pochopnie zaczynać tematu z moim partnerem, bo może pomyśleć, że jestem szalona hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 21:44
-
kark wrote:Najważniejsze, żeby on czuł i chciał tego co ty. Bo patrząc na niektórych znajomych to widzę, że czasem lepiej facetowi dać czas, żeby dojrzał do dziecka niż go stawiać przed faktem prawie dokonanym.
Oj tak. Znam parę, która walczy z niepłodnością...a mąż do żony "to ty chciałaś tego dziecka"... szok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zaszlam jak mialam 27, urodze w wieku 28. Jestem 3lata po slubie, lacznie 10 lat razem. Zwlekalismy, bo wiadomo studia, praca itd. No ale teraz mamy ustabiluzowana sytuacje materialno-bytowa i czas przyszedl na dzidziusia. Zaszlam bardzo szybko, bo w 1 cyklu:)