X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Waga w ciąży
Odpowiedz

Waga w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Rainbow🌈 Nowa

Wysłany: 15 lutego, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🌹 , dziś nietypowe pytanie. Czy jest tu ktoś z wagą 90/95kg udało się zajść w ciążę ?
    Ile przytyłyście jak się czułyście ?
    Pogadajmy o tym, bo nigdzie nie ma takich wątków 😢

• Doriibzh Debiutantka

Wysłany: 26 marca, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waze ponad 100kg przy 173cm, udało mi się z nowym partnerem po 3msc od wyciągnięcia implantu. Z byłym mężem który miał problemy z płodnością przez 8lat nic.

Jestem na początku ciąży, czekam na trzecią betę i USG ♥️

16/02 🩸
    21/03 ⏸️
    23/03 beta 461 😍
    25/03 beta 979
    27/03 beta 1783
    02/04 pierwsze usg 🤞🤞
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ