Warszawa
-
A powiedzcie kobietki jak to jest z tym meldunku i szkoła rodzenia bo podobno trzeba mieć Warszawski meldunek żeby móc bezpłatnie z nich korzystać? Sytuacja u nas wygląda tak ze kupiliśmy z mężem dom pod Minskiem Mazowieckim i ja się tam przemeldowalam ale mąż nadal ma warszawski meldunek i moje pytanie brzmi czy w takiej sytuacji możemy korzystać bezpłatnie w stolicy ze szkół rodzenia?
-
nick nieaktualny
-
W Orlowskiego od 25 tygodnia. Jak nie meldunek to podatki musisz tu placic. Ja poki co jestem zadowolona. Na ich stronce jest plan i numer telefonu do poloznej ( dzwon na komórkę). Sorki ze nie wklejam linka ale pisze z telefonu. Jak nie znajdziesz to potem Ci wysle
AnnS lubi tę wiadomość
-
rybka33 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia.Czy mogę chodzić bezpłatnie skoro nie jestem zameldowana w stolicy a mąż jest zameldowany?
Dokładnie jestem w takiej samej sytuacji. Zastanawiam się czy nie będzie prościej zadzwonić do wybranych szkół i się dopytac, chociaż liczyłam ze może kgoras z dziewczyn była w podobnej sytuacji i może coś powiedzieć -