Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
Odpowiedz

🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨

Oceń ten wątek:
  • Babsi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 też brałam Teosia pod uwagę, ale miesiąc wcześniej urodził nam się Teos w rodzinie.
    Ja przed porodem zafiksowałam się na Fryderyka i teraz tak troszeczkę żałuję,że nie uparlam się na Fryderyka.
    Mimo wszystko widzę już w moim dziecku Leosia 😍

Dziewczyny, czytam u Waszych ciążach i marzy mi się znowu być w ciąży. Dziwne uczucie, z jednej strony chcę się w 100% skoncentrować na Leonie, a drugiej chciałabym jeszcze raz przeżyć bycie w ciąży🤭 ale wiem ,że to nie jest dobry pomysł. Człowiek ma dziwną naturę, zamiast być tu i teraz to zawszę wymyśla coś nowego.

A skąd wiecie, że Slava urodziła ?

👨‍🦲49 👱‍♀️ 44 🐶🐱

28.07.2024 ⏸️
    28.07.2024 jest serduszko
    26.09.2024 12+4 💔
    17.03.2025 CB
    09.04.2025 -⏸️
    16.04.2025 USG piersi 👍
    18.04.2025 - diagnoza Hashimoto - Euthyrox 100
    💊
    30.04.2025 - jest ❤️

Będzie chłopczyk 💙

Leon urodził się 20.12.2025 roku
  • Migotka96 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava jeśli to czytasz to ogromne gratulacje ❤️ doczekałaś tego pięknego cudu 🥹🥹🫶🏼 rośnijcie teraz zdrowo i tulcie się ile się da !

Babsi o Slavie doniosła nam Jaszczureczka🤭
    Co do kruszynek to masz racje że 10 centyla jest jeszcze normą, mnie lekarz tez nie straszy tylko uspokaja bardziej tym bardziej ze z pomiarów wszystko proporcjonalne i przepływy w porządku 😊 Jeju Leoś ma już 2,5 miesiąca 🙈🙈 dopiero co rodziłaś 🥰
    Dużo mamy tutaj kruszynek widzę 🤭

Paulinka kciuki za panoramę 🤞🏼🙏🏼🥰
    Będzie dobrze !😘😘

Ja właśnie wczoraj widziałam się z przyjaciółkami i jak poszły to przypomniałam sobie ze nie mamy ani jednego zdjęcia razem z okresu w ciąży, gdzie moja jedna przyjaciółka tez z brzuszkiem i fajna pamiątkę byśmy miały 🙈 może nam się uda jeszcze spotkać ale co do zdjęć to szczerze mówiąc mam bardzo malutko z okresu ciąży, choć starałam się robić z tabliczka co 4 tygodnie regularnie 🙈
    Ostatni miesiąc na nadrobienie zdjęć brzuszkowy mi został wiec muszę zagłębić się w inspiracje z Pinteresta 🤭🤭

👱🏼‍♀️ 30 lat
    🆘 Endometrioza (laparoskopia 03.2025)
    ❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
    ❌ USG piersi BIRADS-3 (10.2025)
    ❌ KIR BX (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)

17cs (Accofil, acard, heparyna)
    28.07 ⏸️ beta 32.10, prog. 31.14
    30.07 beta 54.60, prog. 36.52
    01.08 beta 98.30, prog. 38.50
    05.08 beta 827,30
    06.08 pęcherzyk 2,8mm 🥹
    11.08 beta 9380,90
    20.08 CRL 0,69 cm z ❤️
    04.09 CRL 2,1 cm 🥹
    29.09 CRL 6 cm 🐻(prenatalne, ryzyka niskie)
    07.11 222g córeczki 🩷
    24.11 badania połówkowe - 335g
    03.02 III prenatalne - 1400g
    Jesteś tam maluszku ❤️🙏🏼
    preg.png
‹‹ 253 254 255 256 257
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ