Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
Odpowiedz

🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨

Oceń ten wątek:
  • Biochemiczka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za kciuki! Ja miałam dzisiaj szybki podgląd w luxmedzie - mamy 1.2 kg kawalera 😉 potem podjechałam do pracy i się trochę zagadałam z ludkami 😄

Aszin ogromne kciuki za Sanco, mam nadzieję że wyniki będziesz miała przed weekendem 🤞🍀

Paulinko też się zdziwiłam kiedy miałaś 3 prenatalne, ale one dość szybko wypadają w sumie w tym 3 trymestrze 😅 mi też termin trochę przyspieszył po prenatalnych, bo bobas trochę większy był od Twojej kruszyny 😊
    Ja codziennie odliczam do porodu 🤣 niby szybko leci, ale chcę już to mieć za sobą. Mobilizuje się też ile mogę żeby przetrwać te pierwsze miesiące.
    Zaczęliśmy jeszcze planować wielki remont domu, pewnie będę musiała wziąć wychowawczy żeby to pociągnąć, bo znając życie dopiero za jakieś 1.5 roku się zacznie.

PaulinKA, clara, Motylek93, aszin, Wyobraźnia87 lubią tę wiadomość

12/2022 42tc (cc) 🩵
    02/2025 6tc 💔
    08/2025 8tc 💔
    02/2026 10dpo ⏸️, 12dpo beta 37.6, 14dpo beta 132.0, 16dpo beta 341.0, 23dpo beta 5944, 30dpo beta 30715
    11.03 0.64cm🐞 + ❤️
    16.03 1.30cm 🐝
    26.03 2.36cm 🐌
    09.04 4.47cm 🦋
    22.04 6.74cm 🩵
    30.04 8.40cm 🐥
    11.05 130g 🦔
    25.05 254g 🐿️
    08.06 311g 🩵
    24.06 446g 🐇
    06.07 685g 🩵
    29.07 994g 🐨
    ❗️ cross-match 36,6%
    ⚠️homocysteina, MTHFR (A1298) homo, PAI-1 hetero, KIR Bx (brak 2DS3), HLA-C1

preg.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @aszin, no to odliczamy! Ale znając tempo sanco to za kilka dni bedziesz wiedziała czy byla frakcja czy trzeba powtorzyc✊️ oby te wyniki od razu zrzuciły z Twojego serca ten wielki kamień obaw!🍀✊️❤️

@biochemiczko, no ja sie nie zdziwię jak na koniec mojej ciazy nasze maluchy zrownaja sie wagą🤣 a coz to za remont bedzie ze juz planujecie start za poltora roku? Jakies wielkie przedsiewziecie!
    No i ciesze sie ze na wizycie wszystko ok, inaczej byc nie moglo!

@angela, co sie nam tu nie meldujesz?? Jak tam Twoja ciaza płynie?? Czekamy na update!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 16:08

aszin lubi tę wiadomość

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
  • a_aandzela Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA przyciągnęłaś mnie myślami! 😍😍jesteś przekochana i mam nadzieję ,że u Ciebie wszystko ok i u Was wszystkich i Waszych maluszków , tego Wam życzę i i inaczej być nie może ❣️❣️❣️ postaram się Was nadrobić ❣️napisz kochana jak się czujesz ,Ty zaraz rodzisz 🥹🥹🥹🥹upały dały się we znaki ?
    zbierałam się do Was napisać tyle razy,ale Amelka ząbkuje intensywnie,raczkuje,wstaje…. A dodatkowo wiadomo ciąża bywa różna . No i początek jej nie był bezproblemowy. Beta słabo przyrastała, co prawda pierwsza zbadałam na poziomie 1500,natomiast druga tydzień później 3000….
    Załamana ,jechałam po najgorsze,a …. ujrzałam serduszko ❣️❣️❣️
    Ten słaby przyrost bety był prawdopodobnie spowodowany licznymi małymi krwiaczkami,doktorek obstawił mnie luteina i duphastonem no i kazał dbać o siebie i nie przemęczać,wiadomo jak to z dzieckiem
    ,pewne rzeczy nie są wykonalne ;D
    Byłam tydzień później na kontroli, maluszek urósł ❣️❣️
    Teraz już czekam na wizytę comiesięczną ,bo nie kazał przyjeżdżać wcześniej. Uznał,że ciąża rozwija się prawidłowo,ja jestem obstawiona lekami,a te krwiaczki są na tyle małe,że nie powinny negatywnie wpłynąć na płód ❣️❣️
    Oczywiście ciągle się denerwuje i martwię ,czy z maluszkiem ok,ale w takich momentach przytulenie Amelci to najlepsze co mogło mnie spotkać ,jestem wdzięczna max i wierzę w to,że z drugim maluszkiem też dobrze ❣️❣️
    Wizyta 18 sierpnia także już niedługo 🥹🥹🥹🥹
    Trzymam za wszystkie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia, 16:31

PaulinKA, clara, Motylek93, Biochemiczka, aszin lubią tę wiadomość

👩‍⚖️94’ 👱‍♂️91’
    🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
    🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
    AMH 0.81❌
    suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka
    24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
    23.06.2025 330g małej kropeczki 🩷
    🩷
    7.08.2025 970g kropeczki 🩷🩷
    2.09.2025 1417g kropeczki 🩷🩷
    12.09 1970g kropeczki 🩷🩷
    6.10 2400 g kropeczki 🩷🩷
    30.10 3500 g kropeczki 🩷🩷
    5.11 3130g 55cm kropeczki 🩷🩷
    1.07.2026 - ⏸️😍🥹😍🥹

preg.png

age.png
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @angela🌸 no to trzymamy kciuki za Kropeczkę number 2🍀✊️💪 niech rosnie silna i duza ❤️ czekamy na info 🤩

Dziekuje Ci, ja czuję sie na prawde dobrze ale to chyba psychika odgrywa duza rolę bo tak obiektywnie sporo mam roznych mniejszych dolegliwosci ;)) ale to pierdoly są, tyle co mi zostało to wytrzymam choćbym musiala leżeć plackiem do października 😄 w kolejnym kroku przygotowan mam spakowanie toreb wieec to juz na prawde blisko!

@Piret, co ja widze, stuknelo 37+0 na suwaczku, ajajajajaj!! 🤩🤩🤩🤩 gratulacje!

⏳️1.2024
    🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endo i adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR

2026🙏
    preg.png

"Zes*am się, a nie dam się."
‹‹ 344 345 346 347 348
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ