Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨
Odpowiedz

🐺 Wilcze Dzieciątka🤰🏼✨

Oceń ten wątek:
  • Piret Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Myślę, że to było moje pierwsze i ostatnie SN 😂 zdziwiłam się m, że zzo nie działało na tył… „uczucie wychodzącego 🍉 oczkiem kakaowym” było dla mnie największym szokiem tego porodu 🤣 dobrego wieczoru kochane ✌️ cieszę się z Waszych dobrych informacji i wizyt, odpisze niebawem 💚

Paulinko mocne kciuki ! ✊✊

clara, Biochemiczka, PaulinKA lubią tę wiadomość

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔 2x cb 💔

✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 SonoHsg; fragmentacja DNA 6% ✔️
    ❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III, 06-09.25 r. walka z e.coli. ~ monitorowane cykle

21.12 ⏸️ 🌟 ktoś tu chce być 🥹
    9dpo beta 53, prog 37, 11dpo beta 179, prog 47, 13dpo beta 461, 21dpo beta 13682 🌱prog. 40
    7.01- jest🐣 CRL 0,4 cm i bije❤️
    27.01 - 2,40 cm Gumisia 🧸
    20.02 - 5,90 cm wiercipiętka 👣
    3.03 - prawie 8 cm szczęścia 🐥
    31.03 - ok. 230 g bobaska 😍
    17.04 - połówkowe, 310 g 💚
    26.05 - 780 g cudu 🥹
    25.06 - 1,5 kg zdrowej dzidzi 🙏
    21.07 - 2,2 kg słodkości 🥥
    11.08 - 2,9 kg skarbu 💟
    25.08 - 3,2 kg bobaska 👶🏼
    2.09 - ktg ok 👍

preg.png
‹‹ 363 364 365 366 367
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ