X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wizyta u lekarza kiedy ? Kiedy beta HCG ?
Odpowiedz

Wizyta u lekarza kiedy ? Kiedy beta HCG ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    ostatnia miesiączka 2 września, wczoraj robiłam test wyszedł pozytywny. Chcę zrobić betę i zastanawiam się czy robić jutro i powtórzyć w sobotę ( po 48h ) czy poczekać jeszcze i zrobić w poniedziałek i powtórzyć w środę ( po 48 h ) ?

Kiedy wizyta u lekarza ? Nie chcę iść za wcześnie, zastanawiam się czy może 28 październik ? Czy może warto jakoś wcześniej ?
    Nie chcę iść zbyt wcześnie, bo ostatnio poszłam w 5 tygodniu i potem chodziłam co tydzień i tylko się denerwowałam i stresowała a na końcu okazało się, że było puste jajo.

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 2 października 2019, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej iść koło 7tyg.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ