X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wodonercze- pomocy!!!
Odpowiedz

Wodonercze- pomocy!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • synuś2018 Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mam problem... Zostało u mnie wykryte wodonercze III stopnia, coraz bardziej się pogarsza.. Co w takim wypadku, gdy będzie jeszcze gorzej? Jak z porodem? Czy wywołuje się wcześniej poród albo robi cesarkę? Dodam że to 31/32 tydzień. Martwie sie, czy ktoras z was tez miala lub na problem z nerkami? Pomocy

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wodonercze u ciebie czy u dzidziusia ??

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ