X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wózek ibebe
Odpowiedz

Wózek ibebe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Waflut Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2024, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, szukam opinii na temat wózka ibebe ICE 2w1 🙏🏻 trafiłam na super promocje od producenta i poważnie się nad nim zastanawiam, bo wydaje się leciutki, ale chciałabym zasięgnąć opinii użytkowniczek, bo opinii nie znalazłam poza jedną :(

age.png
  • nefaste Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2024, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam i bebe stop
    Na tereny miejskie super. Lekko się prowadzi, skręca, nawet jedną ręką. Natomiast ma kiepkie amortyzatory, twarde koła. Zjeżdżanie z chodników, albo droga wyboista nie dla niego 😉
    Mimo to pokochałam go za tę lekkość w prowadzeniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ