Wrocławskie ciężarówki
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuuziia wrote:A gdzie chcesz rodzić ?Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
26.09 transfer 2 zarodków 8A
8 dpt beta 19,37, 10dpt 51,88 13 dpt 198,7 17dpt 833,9
-
Hej dziewczyny! Podpinam sie niesmialo pod watek:) Ja chodze do dr Grodzinskiej poki co. Ale tez chce sie zabezpieczyc kims z Borowskiej. A jest ktos we Wro kto u kogo mozna rodzic w Olesnicy?
Zuuziia, zohasamoha lubią tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Mnie ta Borowska trochę przeraża może dlatego, że dużo się złego nasłuchałam..
Dużo moich znajomych ostatnio rodzi na Klinikach..
Trudno będzie się zdecydować
Ale pytanie z innej beczki czy któraś z Was wybiera się do szkoły rodzenia? Szukała już lub ma swój typ ?
25.07.2018 🦊
-
Hej Mumb:) moja Przyjaciółka rodzila w Oleśnicy- nie chodziła tam do lekarza, ale będę mieć namiar na prywatna położna- kosztuje 800 lub 1000 zl, ale przyjeżdża przed porodem, w trakcie i po porodzie 2 razy do chaty,a rodzisz częściowo w domu:-) potem masz pokój do porodu rodzinnego i jest opieka poporodowa super:-)
Ja do szkoły rodzenia idę w przyszłym tyg na NFZ do Mama i ja na Rajskiej - dam znać po:-)Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
W pierwszej ciąży chodziłam do bacianka na klinikach i później tam rodziłam,teraz nie idę do szkoły.Bocianka wspominam dobrze,słyszałam że jest szkoła rodzenia gdzieś na inzynierskiej,chyba mama gaja i dziewczyny często piszą że jadą na zajęcia a tu zamknięte i nikt ich nie uprzedził.src="https://pomagam.pl/a3r9fk/widget/large/"></iframe>
-
O mama gaja słyszałam, ze nie za bardzo.. Bardzo krótki kurs, położna chce, być środowiskową położna,a potem nie ma z nią kontaktu jak potrzebujesz...
Przy szpitalu na Kamińskiego podobno jest sajgon przy zapisach, bo mało miejsc iv trzeba kilka godzin wcześniej stać, ale podobno warto... Wszystko ze słyszenia wiem, nie na własnym doświadczeniu piszęCzynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
malinka201666 wrote:W pierwszej ciąży chodziłam do bacianka na klinikach i później tam rodziłam,teraz nie idę do szkoły.Bocianka wspominam dobrze,słyszałam że jest szkoła rodzenia gdzieś na inzynierskiej,chyba mama gaja i dziewczyny często piszą że jadą na zajęcia a tu zamknięte i nikt ich nie uprzedził.Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
zohasamoha wrote:Hej Mumb:) moja Przyjaciółka rodzila w Oleśnicy- nie chodziła tam do lekarza, ale będę mieć namiar na prywatna położna- kosztuje 800 lub 1000 zl, ale przyjeżdża przed porodem, w trakcie i po porodzie 2 razy do chaty,a rodzisz częściowo w domu:-) potem masz pokój do porodu rodzinnego i jest opieka poporodowa super:-)
Ja do szkoły rodzenia idę w przyszłym tyg na NFZ do Mama i ja na Rajskiej - dam znać po:-)Corka - 2018
Syn - 2021 -
Nie, nie trzeba mieć skierowania:) po prostu dzwonisz i położna Cię umawia na termin. Przyjmują od skończonego 20 tyg- raz w tyg, a po 32 tygodniu chodzi się 2 razy w tygodniu. Opinie są różne na temat tej szkoły, ale mam blisko;)Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
zohasamoha wrote:Nie, nie trzeba mieć skierowania:) po prostu dzwonisz i położna Cię umawia na termin. Przyjmują od skończonego 20 tyg- raz w tyg, a po 32 tygodniu chodzi się 2 razy w tygodniu. Opinie są różne na temat tej szkoły, ale mam blisko;)Corka - 2018
Syn - 2021 -
zohasamoha wrote:Malinka,a mogę zapytać, dlaczego teraz idziesz znowu do szkoły rodzenia? Zawsze mi się wydawało, ze tylko w pierwszej ciąży, bo potem się już wszytko wie?src="https://pomagam.pl/a3r9fk/widget/large/"></iframe>
-
Jednak co ślepe, to ślepe...Malinka, przeczytałam, że chcesz chodzić do szkoły rodzenia jeszcze raz i się dziwiłam...Czynnik męski - mała ruchliwość, morfologia 3%
-
Hej Widzę, że wątek mało rozhulany ale może ktoś dołączy jeszcze z Wrocławia?
Mum2b, Zuuziia lubią tę wiadomość
-
Ja mieszkam blisko kamieńskiego... Ale do lekarza chodzę prywatnie, gdzie przyjmuje na klinikach i sama nie wiem Jestem na początku drogi