Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje przepraszam że się nie odzywam. Załamałam się totalnie. Przeryczalam ostatnią noc. Czuję że objawy mijają. Piersi się zmniejszają, chociaż żyłki widać i są obolałe. Dzisiaj byłam na USG konczacym. Lekarz od początku powiedział że jak na ten czas nie wygląda to dobrze. Obraz jak na 5 tydzień z groszem i........ Biją dwa serduszka :0 biją wolno (tydzień temu ich nie było ) , ale mieszczą się w normie. Lekarz powiedział że dzieciaczki są malutkie ale walczą. Że on by ich nie skreślał jeszcze przez tydzień.zostawil by malutki promyczek nadziei. Jeśli nie dojdzie do poronienia to żebym brała duphaston dalej i przyszła za tydzień. Jeśli nie potroja swojej wielkości to nic z tego nie będzie. A do tego jeszcze są razem w jednym pecherzyku i narazie nie ma błony między nimi. To będzie kolejne zagrożenie jeśli przeżyją a ona się nie wytworzy.
W takim razie jak to lekarz powiedział to jest nie możliwe żeby lekarka widziała serduszko 7.01.
No i na tej wizycie 17.01 też mówiła że na początku widzi. Dopiero jak zaczęłam dopytywać to stwierdziła że sama nie wie, że zanika czasem. Wtedy wysłała mnie do lekarza który stwierdził że jest dwójka i że serduszko nie bije u żadnego. Że są za małe.
A teraz takie coś. Szanse są nikłe. Jak to powiedział promyczek nadziei.
Zastanawia mnie tylko że skoro to byłby 5 tydzień z groszem, a 31.12 beta miała już 14000 to jak szybko ona musiałaby się podnosić do tej pory. Czy w ogóle to jest możliwe.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Kochane moje przepraszam że się nie odzywam. Załamałam się totalnie. Przeryczalam ostatnią noc. Czuję że objawy mijają. Piersi się zmniejszają, chociaż żyłki widać i są obolałe. Dzisiaj byłam na USG konczacym. Lekarz od początku powiedział że jak na ten czas nie wygląda to dobrze. Obraz jak na 5 tydzień z groszem i........ Biją dwa serduszka :0 biją wolno (tydzień temu ich nie było ) , ale mieszczą się w normie. Lekarz powiedział że dzieciaczki są malutkie ale walczą. Że on by ich nie skreślał jeszcze przez tydzień.zostawil by malutki promyczek nadziei. Jeśli nie dojdzie do poronienia to żebym brała duphaston dalej i przyszła za tydzień. Jeśli nie potroja swojej wielkości to nic z tego nie będzie. A do tego jeszcze są razem w jednym pecherzyku i narazie nie ma błony między nimi. To będzie kolejne zagrożenie jeśli przeżyją a ona się nie wytworzy.
W takim razie jak to lekarz powiedział to jest nie możliwe żeby lekarka widziała serduszko 7.01.
No i na tej wizycie 17.01 też mówiła że na początku widzi. Dopiero jak zaczęłam dopytywać to stwierdziła że sama nie wie, że zanika czasem. Wtedy wysłała mnie do lekarza który stwierdził że jest dwójka i że serduszko nie bije u żadnego. Że są za małe.
A teraz takie coś. Szanse są nikłe. Jak to powiedział promyczek nadziei.
Zastanawia mnie tylko że skoro to byłby 5 tydzień z groszem, a 31.12 beta miała już 14000 to jak szybko ona musiałaby się podnosić do tej pory. Czy w ogóle to jest możliwe.
Moje! Ale sa, te dwa male okruszki sa I walcza, popatrz, tydzien temu nie bylo jeszcze zadnego serduszka a dzisiaj juz dwa. Nawet nie wiesz jak mocno trymam za Was kciuki!! Uwierz ze bedzie wszystko dobrze. Usg wskazuje mniejszy tydzien bo musialo dojsc do podzialu I wiecej czasu dzieciaczki potrebowaly.
-
MOJE póki jest nadzieja to trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Sam lekarz mówi, żeby dzieciaczków nie skreślać! Kiedy masz kolejną wizytę? Trzymam mocno kciuki za Ciebie i maluszki!
alis132 lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Dziękuję za wsparcie. Pójdę za tydzień o ile dotrwam. Dziwne to wszystko jest bardzo. Trochę wyluzowałam. Nie nakręcam się bo sytuacja jest bardzo trudna ale wiem że serduszka biją i teraz nie mam na to wpływu.
Dziękuję wam za miłe slowa. Bardzo dużo mi pomagacie w tym trudnym czasie.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE kochana maluszki żyją i walczą :* to najważniejsze. Trzeba żyć nawet ostatnią iskrą nadziei!!! Teraz musi być tylko lepiej, nie ma wyjścia. Kochana mi od 12 dpo do 20 dpo wzrosła wartość bety mniej więcej do tego samego poziomu. Może owulację miałaś później niż przypuszczasz? Nawet kilka dni robi dużą różnicę. Wierzę w to, że okruszki teraz przyspieszą!!! Musi tak być. Ty teraz odpoczywaj, bierz Duphaston i walcz o swoje szczęścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 18:49
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
MOJE, kochana, odpoczywaj teraz dużo. Te dwa bąbelki walczą dla Ciebie! Czasami wystarczy iskra, żeby rozpalił się wielki płomień.
Mocno wierzę, że wywalczycie Wasze wspólne dobro :*
Zapisuję dwa serdusia, z dzisiejszą prawdziwą datą. Teraz wszystkie pozostałe serduszka będą je wspierać.
Tulę mocno :*Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Moje będzie dobrze masz iskierkę a nawet dwie które dzielnie walczą i trwają Więcbork ty Wałcz póki ta iskierka się pali trzymam za was kciuki kochana :*Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Doczekałam się serduszka w 6w1d ciąży.
Następna wizytę mam dopiero w połowie lutego i już nie mogę się doczekać. Termin wg wyliczeń kalendarzy 10.09Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 19:24
Finezja19, Lami, Patrycja05, kark, Mamadwojki, Arashe lubią tę wiadomość
-
MOJE super ze sa dwa serduszka. Blizniaki sa zawsze mniejsze i rosna wolniej wiec spokojnie :* odpoczywaj mysl pozytywnie. Maluszki czuja stres!
Uff uspilam malego szatana
Wczoraj cala noc spal ze mna. Masakra. Wcale sie nie wyspalam. Zaraz ide pod prysznic i szybko spac. Oby dzis spal cala noc.
Dostalalam sms przypominajacego o wizycie. To za jakies 46,5 godz! Jest juz stress...