Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie Alis, ale Ty jesteś przykładem ze zdiagnozowanym już podczas owulacji niskim progesteronem, z tego co pamiętam. Więc u Ciebie to wskazane i koniec. I będzie tak na pewno, że za jakiś czas jak sprawdzisz to będzie twój naturalny piękny, bo łożysko zacznie go produkować
alis132 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję serduszka
Do nowych forumowiczek, słuchajcie, nie gniewajcie się na mnie, ale nie jestem w stanie nadążyć z wpisywaniem Was na listę na pierwszej stronie. Umówmy się tak, że po serduszkowe wizycie przypomnijcie się z terminem a będę uzupełniać.
Jeśli któraś nie ma zaktualizowanych rzeczy na liście też się upomnijcie.
Wrzesień jest chyba faktycznie miesiącem, w którym rodzi się najwięcej dzieciaczków bo tyle nas!Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Morwa, ja miałam monitoring w grudniu i u mnie progesteron przed okresem jak zaczynałam już plamic miałam 2 z hakiem podczas okresu 1 z hakiem, przed owulacja 0.8 i dopiero po owulacji poszedł do góry ale zaszłam już w ciążę więc byl powyżej 33. Także u Ciebie jest mała wartość bo zaczęłaś już plamic a beta nie była wysoka a on mega szybko spada w dół. Najlepiej będziesz wiedziała jak posprawdzasz go w następnych cyklach. Ja w laboratorium byłam co tydzień a czasem nawet dwa razy. Tylko pamiętaj że ten cykl też może być trochę rozregulowaly..
-
Ona nie miała mieć koło południa tej wizyty? Długo nie daje żadnego znaku.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy