Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jutro wieczorem wizytę. Prenatalne mam umówione na 9 marca Ale nie wiem czy nie będę przekładać na wcześniejszy termin. Zobaczymy co jutro powie lekarz. Nie mogę się już doczekać
mnie nadal strasznie męczą mdłości. Dziś to już jakieś apogeum. Nawet po małym lyku wody zwracam kilka razy
przez to mam tak kiepskie samopoczucie że sama ze sobą nie mogę wytrzymać
Powiedzcie mi czy robicie sobie kąpiel w wannie? Czy tylko szybki prysznic?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny gratulacje!! Piękne zdjęcia maluszków !
U mnie tez prenetalne i pappa wyszło bardzo dobrze. Bobo ma już 7 cm i 7 mm .
Lekarz robiąc mi usg przez brzuch powiedział, że na bank dziewczyna. Wszedł przez pochwę i że na 100% chłopak Haha
Podsumował, że to na 100% chłopak i na 100% dziewczyna i że powie mi za miesiąc hihi ^^
Zdjęć mam masę, ale na ani jednym nie ma ładnego dzidziusia tylko głowy, ręce i inne części ciała
Fajnie takie sprawdzenie, mogę spać spokojnie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 20:46
Mama_Zuzia, Agusia_pia, Janka0909, pola0909, miczitanka, Ann.., kark, k878, monkle, Looka91, Arashe lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
zwichrowana wrote:Dziewczyny gratulacje!! Piękne zdjęcia maluszków !
Lekarz robiąc mi usg przez brzuch powiedział, że na bank dziewczyna. Wszedł przez pochwę i że na 100% chłopak Haha
Podsumował, że to na 100% chłopak i na 100% dziewczyna i że powie mi za miesiąc hihi ^^
Zdjęć mam masę, ale na ani jednym nie ma ładnego dzidziusia tylko głowy, ręce i inne części ciała
Super ze wszystko dobrze ❤️ Najważniejsze ze zdrowe a co będzie to już kwestia drugorzędna! Gratulacje -
nick nieaktualnyzwichrowana wrote:Dziewczyny gratulacje!! Piękne zdjęcia maluszków !
Świetna wiadomość!!
W którym tygodniu dokładnie miałaś robione prenatalne? -
Hej kochane.
Ale piękne maluszki
Ja mam wizytę jutro na 15:00 i już nie mogę się doczekać jak podejrzymy maleństwo.
A 5 marca mam prenatalne,zapytam czy mogę płytę dokupić
Kto ma jutro wizytę to trzymam kciuki.zwichrowana lubi tę wiadomość
-
Ja mam jutro na 12:00, mam nadzieje, że podglądniemy dzidziusia, ale nie wiem jak to na nfz czy robią tak często.
Prenatalne dopiero 19 marca, tak podobno wychodzi najlepszy czas, ale zobaczymy, bo wg usg maluszek młodszy, a wg tego mi kazali ustalać.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Janka0909 wrote:Świetna wiadomość
!!
W którym tygodniu dokładnie miałaś robione prenatalne?
Hej chyba pomyliłam nazewnictwo prenetalne z genetycznymi bo koniec końców to do tej pory nie wiem, czym to się różni.
Miałam dziś sprawdzaną przezierność karku dziecka i te podobne bajery.
Według om u mojego lekarza to 13+1.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 22:00
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Bunia86 wrote:Powiedzcie mi czy robicie sobie kąpiel w wannie? Czy tylko szybki prysznic?
Ja robię czasem kąpiele, ale ciepłe, nie mogą być za gorące żeby się nie przegrzewac. Jak już bardzo źle się czułam albo wszytsko mnie bolało to kąpiel.pomagala idealnie.Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Hej. Kciuki za dzisiejsze wizyty a razem z Wami dzis ja
Dzis mam fajny dzien bo synus zostaje z babcia a ja zachacze o pare sklepow. Moze kupie sobie botki na wiosneibupoluje jeszcze bluzke ciazowa w lidlu
-
nick nieaktualny