Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny
Mąż mi kupił maszynę na święta i stwierdził, że będę mogła szyć dla malucha
Tak nad wyrost kupił a w wigilię zaszłam w ciążę
Więc prorok normalnie.
Ja szyję sama dla siebieW sensie dla malucha zaczęłam, wcześniej jakieś tam poszewki. I mam zamiar się rozkręcać, dla znajomych coś poszyć bo też oczekują malucha
Jak któraś coś kiedyś będzie potrzebowała to mogę uszyć i wysłaćale to muszę pozamawiać materiały
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyalex0806 wrote:Dzięki dziewczyny
Mąż mi kupił maszynę na święta i stwierdził, że będę mogła szyć dla malucha
Tak nad wyrost kupił a w wigilię zaszłam w ciążę
Więc prorok normalnie.
Ja szyję sama dla siebieW sensie dla malucha zaczęłam, wcześniej jakieś tam poszewki. I mam zamiar się rozkręcać, dla znajomych coś poszyć bo też oczekują malucha
Jak któraś coś kiedyś będzie potrzebowała to mogę uszyć i wysłaćale to muszę pozamawiać materiały
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Hej hej ledwo co was dzisiaj nadczytałam, zaszalałyscie
Gratuluję dzisiejszych wizyt i maluszków !!!
Jeśli chodzi o politykę i Social to lepiej o tym nie dyskutować , cieszmy się naszymi maluszkami
A mam do was pytanie , mój gin kazał mi odstawić duphoston do pt biorę po 3 dziennie i potem stop. Czy nie powinnam stopniowo zmniejszać dawki ? Nie zapytałam a teraz mnie to zastanawia, czy macie jakieś doświadczenia ? Powiem wam, że tak ogólnie to w ogóle boję się odstawić, jak biorę to jakoś tak bezpiecznie się czułam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:17
-
Lami wrote:Pola, zmniejsz dla własnego zdrowia psychicznego stopniowo. Dwa dni po 2 bierz, później kilka po jednej. Ta jedna to już pewnie samo placebo. Ale po co masz się denerwować.
-
Ja stopniowo zeszlam wlasnie dla swojego spokoju z duphastonu i wszystko bylo w porzadku. Jak dzidzia dobrze rosnie, usg ladne to nic sie nie bedzie dzialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:25
pola0909 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
A no to na spokojnie, ale zostaw sobie kilka tabletek. Moja mi tak podpowiedziała po fakcie, czyli już po mojej wizycie wtedy na IP, że w razie bólu brzucha kilka dni sobie wziąć duphaston. Więc trzymam w razie w 10 tabletek.
pola0909 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Pola nie odstawiaj od razu dupka
Schodź powoli, możesz co 3-4 dni odstawiać po jednej tabletce
Wizytę mam we wtorek, może jakoś doczekam. Choć nie powiem, ale trochę się tym denerwuje zwłaszcza, że przed 30 minutami to samo. Nie wiem czy możliwe żeby w ciągu 3 tygodni pojawił się problem z cukrem? Za każdym razem jak mam taki zjazd i zjem dużą ilość ciastek to po 20 minutach wracam do siebie
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
pola0909 wrote:Hej hej ledwo co was dzisiaj nadczytałam, zaszalałyscie
Gratuluję dzisiejszych wizyt i maluszków !!!
Jeśli chodzi o politykę i Social to lepiej o tym nie dyskutować , cieszmy się naszymi maluszkami
A mam do was pytanie , mój gin kazał mi odstawić duphoston do pt biorę po 3 dziennie i potem stop. Czy nie powinnam stopniowo zmniejszać dawki ? Nie zapytałam a teraz mnie to zastanawia, czy macie jakieś doświadczenia ? Powiem wam, że tak ogólnie to w ogóle boję się odstawić, jak biorę to jakoś tak bezpiecznie się czułam.
-
Ciekawe z tym dupkiem
Ja np. biorę odkąd wyszła sprawa z krwiakiem i gin wspominała, że mam go brać do 16 tygodnia a potem luteinę. Chyba nic nie szkodzi, że tak zapobiegawczo mi to przepisuje
BhCG:
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
m0nika wrote:Pola nie odstawiaj od razu dupka
Wizytę mam we wtorek, może jakoś doczekam. Choć nie powiem, ale trochę się tym denerwuje zwłaszcza, że przed 30 minutami to samo. Nie wiem czy możliwe żeby w ciągu 3 tygodni pojawił się problem z cukrem? Za każdym razem jak mam taki zjazd i zjem dużą ilość ciastek to po 20 minutach wracam do siebie
Oczywiście ze możesz mieć problem z cukrem. Rób mniejsze odstępy między posiłkami i miej zawsze przy sobie coś co może cukier szybko podbić, nawet jabłko -
m0nika wrote:Pola nie odstawiaj od razu dupka
jeśli masz glukometr to zbadaj cukier podczas takiej "jazdy". ja mam całe życie hipoglikemię, która się teraz nasiliła i cukier spada mi do 43 w ciągu dnia. muszę często jeśćlepiej nie jedz tych ciastek tylko coś innego. ciastkami tylko to nakręcisz bo to są produkty o wysokim ig. ja np. noszę przy sobie śliwki suszone, banana, migdały. w skrajnych przypadkach to oczywiście trzeba czymś szybko to podnieść a najlepiej to często jeść. lekarz zalecił mi produkty właśnie z niskim ig.
-
magda.g85 wrote:jeśli masz glukometr to zbadaj cukier podczas takiej "jazdy". ja mam całe życie hipoglikemię, która się teraz nasiliła i cukier spada mi do 43 w ciągu dnia. muszę często jeść
lepiej nie jedz tych ciastek tylko coś innego. ciastkami tylko to nakręcisz bo to są produkty o wysokim ig. ja np. noszę przy sobie śliwki suszone, banana, migdały. w skrajnych przypadkach to oczywiście trzeba czymś szybko to podnieść a najlepiej to często jeść. lekarz zalecił mi produkty właśnie z niskim ig.
A faktycznie przydałoby się zmierzyć poziom cukru jak mam taki zjazd. Dziękuję za cenne uwagi co do zjedzenia czegoś na szybko
Muszę w takim razie obłożyć się bananami i jabłkami i przetrwać jakoś czas przynajmniej do wtorkowej wizyty.
Jeszcze raz dziękuję !
BhCG:
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00