Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel2 wrote:Dziewczyny z Krakowa gdzie planujecie rodzić?
Ja planuje na Kopernika- tam rodziłam syna i byłam bardzo zadowolona.
E.mila- kciuki są jutrzejsze badania, napisz nam po nich co i jak. Śliczne imię ma Twój synek, mój tez się nazywa Tomekmonkle lubi tę wiadomość
-
E.mila, Mama_Zuzia - łączę się w zacnym gronie mam mających synów o imieniu Tomek. Dla mnie imię super, zdrobnień masa, w każdym wieku dobrze brzmi, nie jest mega popularne, nieudziwnione - same plusy, minusów nie widzę
I jako że Dzień Kobiet już zapasem - życzę Wam wszystkim samych spokojnych i radosnych dni przez najbliższe miesiące, dużo uśmiechu, szybkich i bezproblemowych porodów w okolicach września i zdrowych dzieciaczków, które będą się pięknie i szczęśliwie w Waszych domkach chować
Spełnienia marzeń kobitki :*manda21, Komunikacja24, Mama_Zuzia lubią tę wiadomość
Tomuś 06.12.2017r, 37t6d, 2400g szczęścia, SN.
Bartuś 08.09.2019r, 38t2d, 3430g szczęścia, SN.
12.2016 [*] pamiętam Aniołku. -
Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji naszego święta !!! Obyśmy wszystkie ze spokojem i nudą doczekały szczęśliwego rozwiązania i cieszyły się we wrześniu naszymi kochanymi cudami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 06:00
Komunikacja24, Janka0909, Agucha90s, monkle, k878, Karola9316 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim panion wszystkiego najlepszego
Syn spi a ja juz nie... Mam pewien problem ktory spedza mi troche sen z powiek natury finansowej... Ehh...monkle, Karola9316 lubią tę wiadomość
-
Agajot amylee to my jak sąsiadki bo ja mieszkałam na błoniach bydgoskich nawet w białych błotach pracowałam
ale ogólnie pochodzę z okolic Szubina
ten świat jest mały hehe
Ja ogólnie wspaniale wspominam poród w MSWiA i tam dlatego chcę rodzić opieka cudowna położna fantastyczna i pyszne posiłkiVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego nie tylko dzisiaj ale i na codzień oraz uściski dla małych kobietek w brzuszka h :*
Agusia- jak chcesz to pisz o co chodzi, może akurat w czymś pomożemyco tyle głów to nie jedna!
Trzymam mocne kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj!pola0909, Agucha90s, monkle, Karola9316 lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Ja planuje na Kopernika- tam rodziłam syna i byłam bardzo zadowolona.
E.mila- kciuki są jutrzejsze badania, napisz nam po nich co i jak. Śliczne imię ma Twój synek, mój tez się nazywa Tomek
A planujesz też tam chodzić do szkoły rodzenia?Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
nick nieaktualny
-
Gomerka wrote:Ja też planuje na Kopernika, miałam tam terminacje i mimo okropnych wspomnień uważam, że opieką super. Poza tym na południu nie ma szpitali, tam mam najbliżej, a na Hutę całkiem nie po drodze
A planujesz też tam chodzić do szkoły rodzenia?
Tez uważam, ze opieka jest super no i jednak najlepszy szpital dla maluszka w razie w. Wiesz co powiem Ci, ze nie wiem czy nie odpuszczę sobie szkoły rodzenia- w pierwszej ciąży nie chodziłam i teraz tez nie wiem czy jest mi to potrzebne. A Ty będziesz tam chodzić? -
Najlepsze życzenia z okazji Naszego Święta, kciuki za wizytujące, dajcie znać szybciutko!
Pola ja się wybieram do szkoły rodzenia, tylko muszę się rozejrzeć co, gdzie i jak. Ale jest jeszcze trochę czasu.
Proszę o kciuki za męża- zdaje dziś praktyczny na prawo jazdy, za 15 minut. 😊Mama_Zuzia, monkle, pola0909 lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
VianEthel2 wrote:Najlepsze życzenia z okazji Naszego Święta, kciuki za wizytujące, dajcie znać szybciutko!
Pola ja się wybieram do szkoły rodzenia, tylko muszę się rozejrzeć co, gdzie i jak. Ale jest jeszcze trochę czasu.
Proszę o kciuki za męża- zdaje dziś praktyczny na prawo jazdy, za 15 minut. 😊
VianEthel- to kciuki duże za męża i niech szybko wraca z papierkiem „egzamin zaliczony” i jakimś bukietem kwiatów dla Ciebie
Pamietam jak ja zdawałam prawo jazdy- byłam w 28tyg ciąży i oprócz tego ze bardzo się stresowałam to zdałam -
Dziękuję Mama Zuzia. Mnie też to niedługo czeka, bo zawiesiłam jazdy ze względu na ciążę a bardziej na dolegliwości. W pewnym momencie nie byłam w stanie wsiąść ani do samochodu ani do autousu bo zaraz mdłości. Także egzamin też będę zdawać z brzuszkiem 😊
Mama_Zuzia lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Wszystkiego najlepszego, dziewczyny
Imię Tomek wśród dzieci jest ostatnio bardzo na topie, co rusz słyszę, że dziecko ma tak na imię. Osobiście nie przepadam, ale mam męża Tomka
VianEtel trzymam kciuki za męża!
Pola ja w pierwszej ciąży nie chodziłam, teraz też nie zamierzam. -
Tak, ja planuję chodzić do szkoły przy szpitalu. Wiem, że to wcześnie, ale tam lipiec-sierpien nie ma zajęć, więc planujemy maj-czerwiec, chyba w wersji weekend, bo tak to miesiąc 2 razy w tygodniu, a mój mąż nie ma tyle czasu.Z 👧🏼09.2019😍 P 👶🏻10.2021 😍
04.2017 (') 12.2017 (')
-
pola0909 wrote:Właśnie dziewczyny poruszyłyście temat, o który miałam zapytać czy warto zapisać się i chodzić do szkoły rodzenia ? Będę wdzięczna za opinie.
pola0909 lubi tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Lami wrote:Która z Was idzie ze mną od następnego tygodnia na aquaaerobic? Szukam kompana do motywacji, nawet tej internetowej
Wszystkiego najlepszego kobitki ! donoszonych i zdrowych ciąż życzę
Nie pisałam wczoraj, bo nie miałam na tyle czasu, ale miałam wizytę i serduszko ładnie biło (bez problemu znalazła detektorem). Za miesiąc mam się umówić na połówkowemonkle lubi tę wiadomość