Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
91 wrote:Ja już po wizycie wszystko w porządku z maluszkiem 160g ssało kciuka:-) płci nie wiemy bo pępowina zasłaniała
Super gratulacje ❤️ Wstydliwe to Wasze maleństwo! A czujesz ze kto u Ciebie mieszka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny strasznie dużo piszecie, nie nadążam
Ja mam już 6 letniego synka, obecnie chory i siedzimy w domu... A w brzuchu jeszcze nie wiadomo. 3.04 mam wizytę.
Większość z Was ma chyba termin na początek września więc jesteście 4 tyg do przodu. Zazdroszczę.
Także śpię jeszcze na brzuchu. Później pewnie będzie mi niewygodnie.
Pokazujcie Szkraby z wizyt. Uwielbiam oglądać
To i ja poproszę dopisanie do tabelki. Tp na 29.09 a jestem z Olsztyna tego na Warmii -
Kaska wrote:Dziewczyny strasznie dużo piszecie, nie nadążam
Ja mam już 6 letniego synka, obecnie chory i siedzimy w domu... A w brzuchu jeszcze nie wiadomo. 3.04 mam wizytę.
Większość z Was ma chyba termin na początek września więc jesteście 4 tyg do przodu. Zazdroszczę.
Także śpię jeszcze na brzuchu. Później pewnie będzie mi niewygodnie.
Pokazujcie Szkraby z wizyt. Uwielbiam oglądać
To i ja poproszę dopisanie do tabelki. Tp na 29.09 a jestem z Olsztyna tego na Warmii
Ustaw sobie najlepiej suwaczek w podpisie :* wiesz jak?
Zdrowka dla synka!
Marchev a Ty masz synka w brzuchu no nie? Trzeba zmienić na pierwszej strony bo tam masz niespodziankę
W ogole zastanawiałam się czy najlepiej osób które sa nieaktywne „przekleić” jakoś z nickami na dół pod ta listę dziewczyn które się udzielają? Oczywiście jakby ktoś powrócił to zawsze można wtedy przekleić z powrotem, a tak to listę mamy bardzo długa ale dużo nieaktywnych -
Ja wrzuce zdjecia z poniedzialkowej sesji:
szalu nie ma, bo gin mowil ze usg jest dobre tylko nie dbaja o glowice i jest porysowana, w ogole jak na nfz szalenstwo z iloscia zdjecwidac raczke na ostatnim ktora namietnie jadlo. Plci mi nie powiedzial, ale on nie mowi jak nie jest pewny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 11:48
Agucha90s, Kaska, VianEthel2, palma, marchev, Ann.., miczitanka, Cyntia, cytrynówka, Lubieswieczki, Mader, pola0909, zwichrowana, Mańka lubią tę wiadomość
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Dzień dobry dziewczyny 😊
Ja tez uwielbiam spać na brzuchu ale już staram się unikać tej pozycji bo boje się ze zgniotę malucha 😂
U mnie teraz czas odpieluchowania córy i jak tak dalej pójdzie to jeszcze dluuuugo nam się zejdzie 😔 a chciałabym żeby przed pojawieniem się drugiego bobasa już ładnie korzystała z toalety 🙂 no nic musimy się spiąć i powoli przekonywać do nocnika lub nakładki na sedes 🤪aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)