Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, był mały poślizg u lekarza. Mam wielkiego, 200 gramowego syna!!
Wszystko jest dobrze- i dzidzia i ja. Miałam dziś tez pobieraną cytologię.
Połówkowe wyznaczone na 17 kwiecień.
Jedziemy coś zjeść na miasto i poświętować. Jestem szczęśliwaMama_Zuzia, Ann.., marchev, Cyntia, Pom-pon, Mama_Staszka, cytrynówka, Bunia86, monkle, aannkka, Dori777, pola0909, miczitanka, agjot1979, Mańka, Agusia_pia, Mader, manda21, Janka0909 lubią tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
zwichrowana wrote:Hej, był mały poślizg u lekarza. Mam wielkiego, 200 gramowego syna!!
Wszystko jest dobrze- i dzidzia i ja. Miałam dziś tez pobieraną cytologię.
Połówkowe wyznaczone na 17 kwiecień.
Jedziemy coś zjeść na miasto i poświętować. Jestem szczęśliwa
Cudownie ❤️ Koniecznie wstaw nam tu jakieś zdjęcie jak masz jakieś 🥰 gratuluje siusiaka, mąż pewnie dumny jak paw ze pierworodny to syn, co?stayaway, zwichrowana lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy mnie wpisałaś
T.P.18.09
Jestem z okolic Stargardu, woj. Zachodniopomorskie.
A ja tak z innej beczki-
ŚPICIE JESZCZE NA BRZUCHU?
Ja tak ale jedną nogę mam podkuloną w kolanie co pozwala nie leżeć całym ciężarem na brzuchu, kocham tą pozycję od dziecka. -
Komunikacja24 wrote:Nie wiem czy mnie wpisałaś
T.P.18.09
A ja tak z innej beczki-
Ja tak ale jedną nogę mam podkuloną w kolanie co pozwala nie leżeć całym ciężarem na brzuchu, kocham tą pozycję od dziecka.
Ja tez tak śpię. Na samym brzuchu bym nie dała rady, ale właśnie ze zgięta jedna noga która odciąga ciężar z brzucha jak najbardziej ☺️Komunikacja24 lubi tę wiadomość
-
T.P.18.09
A ja tak z innej beczki-
Ja tak ale jedną nogę mam podkuloną w kolanie co pozwala nie leżeć całym ciężarem na brzuchu, kocham tą pozycję od dziecka.niestety od ok. 3 tygodni strasznie rwą mnie nogi w nocy, doszedł ból kolan, bioder i śpię tylko na boku z poduszką między nogami
zamówiłam jednak rogala-jutro ma być
-
Gratuluję udanuch wizyt
Amy śliczny brzuszek
Odnośnie wyluzowania i optymizmu muszę przyznać, że mi z tym ciężko. Oczywiście staram się myśleć pozytywnie, wizyty mam co miesiąc, nawet nie wariuję aż tak, nie przejmuję się też aż tak specjalnie różnymi objawami. Jednak ten dzisiejszy wyjatkowo mnie zaniepokoił. Bo jest to całkiem inny rodzaj kłucia niż te, które czuję raz na czas w różnych miejscach. Jak się uda to jednak sprawdzę to jutro, zwłaszcza że już 2 tygodnie jestem na antybiotyku (zostało jeszcze 8 dni) i to na dość dużej dawce i chcę sprawdzić czy nie ma to jakiegoś związku.
A jakie macie najdziwniejsze objawy? Ja mam takie uczucie jakby mi ktoś siedział na katce piersiowej, ale myślę że to może być od sporych i jeszcze powiększających się piersi
I od samego początku ciąży czuje jak bym miała coś w przełyku. jak cos zjem czy wypiję to mija chwila i czuje jak wszytsko podchodzi do gardła i tak sobie tam seiedzi
zwichrowana, AmyLee44 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
T.P.18.09
A ja tak z innej beczki-
Ja tak ale jedną nogę mam podkuloną w kolanie co pozwala nie leżeć całym ciężarem na brzuchu, kocham tą pozycję od dziecka.
Ja śpię na brzuchu. Uwielbiam te pozycje. Wiadomo trochę mam nogę wyżej, nie tak centralnie płasko na brzuchu ale jednak. -
Czeace dziewczyny jestem tu nowa! Znalazlam forum i sie zarejestrowalam, mozna sie do Was dolaczyc?
twrmin na 15 wg prenatalnych
obecnie leci 16 tydzień
cytrynówka, monkle, agjot1979, Agusia_pia, Lesnasarenka, marchev, Mila, Mama_Zuzia, Cyntia, manda21, Janka0909, Komunikacja24, aannkka, elvira lubią tę wiadomość
-
Mąż ma banana od ucha do ucha !
Zdjęć niestety nie mam, tzn mam ale głowy od góry i siusiora Haha.
Dzisiaj bardziej mnie lekarz badał, a dzidziuś już jest podobno za duży na fotkę całego ciała
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Ann.. wrote:Dziewczyny u części dziewczyn już wpisałam miasto/województwo i mam wielką prośbę, te które chcą żebym im tą informację dopisała, niech piszą mi to według wzoru:
data porodu- miejscowość/województwo
Nie będę musiała Was za każdym razem szukać na liście.
Gdybym którąś pominęła, proszę o ponowne wpisanieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 23:37
-
cytrynówka wrote:Karolina zapraszamy
Dziewczyny, które mają detektory tętna: jak często z nich korzystacie?
Ja różnie, zdarza mi się słuchać codziennie, ale czasem I zrobić kilka dni przerwy. Tym że ja słucham dosłownie chwilkę, wiem już gdzie szukać, przykładam i słyszę że jest i wyłączam. Planujesz zakup?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Hej. Ja mam dzis wizyte. Juz Nie moge spac
jakies mam zle przeczucia nie wiem czemu.
Dzis sie wazylam. Na wadze plus 3,5 kg od poczatku ciazy. Z synem bylo juz plus 6 kg w tym tc wiec jest ok.
Ja jestem z lubelskiego.