Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann.. wrote:Dziewczyny u części dziewczyn już wpisałam miasto/województwo i mam wielką prośbę, te które chcą żebym im tą informację dopisała, niech piszą mi to według wzoru:
data porodu- miejscowość/województwo
Nie będę musiała Was za każdym razem szukać na liście.
Gdybym którąś pominęła, proszę o ponowne wpisanie
TP 2.09 WrocławAnn.. lubi tę wiadomość
-
Ann.. wrote:Dziewczyny u części dziewczyn już wpisałam miasto/województwo i mam wielką prośbę, te które chcą żebym im tą informację dopisała, niech piszą mi to według wzoru:
TP 2.09- Kraków -
Hej, w takim razie Ann proszę wpisz mi:
22.09 - lubuskie
A tak a propos, czy jest tu jeszcze jakaś mamuśka z Lubuskiego oprócz Mama_Staszka?
U mnie jeżeli chodzi o brzuch to praktycznie codziennie boli, ale nie tak mocno, bo nospy nie biorę, też takie kłucia bądź jak dużo się nachodze to takie ciągnięcia, ale lekarz też mnie uspokoił, że to normalne, że to więzadła, ból może się rozchodzić do krzyża i bioder, czego już doświadczam, czasem trudno chodzić...
Seks był od tsycznia kilka razy, ale w sumie libido nadal niskie, a szkoda, bo jak już dojdzie do zblizenia to jest mega, żadnego dyskomfortu, bólu, nie licząc małego strachu po czy z bobaskiem wszystko ok.
A co do Nacomi, bo ostatnio o tej firmie wspominałyście, to w Hebe jest promocja, jutro się wybiorę, może coś fajnego uda mi się upolować. A może macie jakiś fajny kosmetyk z ich firmy do polecenia?
Zwichrowana, trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę!Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
TP 04.09 Rumia -
Poszłam do lekarza z medicover bo mi nie dawala spokoju ta poniedzialkowa wizyta.
Nie jestem najlepsza w ogarnieciu tego forum. Chyba z 10min zastanawiałam sie jak wysylac prv wiadomość hihi
Ja tez ciazy nie przechodzę lekko, ale staram sie widziec cel i nie myslec o niewygodach i okropnym wyglądzie. Ani dalszym zagrożeniu.
Chyba zaczyna mi sie robic budyniowy mózg czy jak to tam nazwalyscie. Przerysowalam auto, zamówiłam w aptece nie to co trzeba, zapomniałam zaświadczenia do kadr, a zorientowałam sie przed ich drzwiami...
I mam ochote na cos, ale nie wiem co ! I mnie to meczy caly dzien. Na pewno bedzie mleko z kako bo tutaj mi ochoty narobilyscie, ale to nie jest to cos na dzisiaj))
-
nick nieaktualnyAnn.. wrote:Dziewczyny u części dziewczyn już wpisałam miasto/województwo i mam wielką prośbę, te które chcą żebym im tą informację dopisała, niech piszą mi to według wzoru:
8.09 Świnoujście ale obecnie Hel -
Mama_Staszka wrote:Planujesz poród w zielonej górze pewnie?
Jeszcze nie wiem, mam w sumie do wyboru Krosno, Zieloną, ewentualnie jeszcze Świebodzin, Żagań, Żary bo mam podobne odleglosci do każdego z tych szpitali, ale odkąd wiem, ze moja znajoma jest ginekologiem w ZG to jestem bardziej nastawiona na tamten szpital, ale jeszcze decyzji nie podjęłam. Zresztą okaże się czy będą w ogóle mieli miejsca.Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba03521b2bc7.jpg
Proszę Pań oto ja po wieczornym obzastwie 😆Mama_Zuzia, cytrynówka, VianEthel2, Lubieswieczki, klopsik, Mama_Staszka, marchev, Ann.., magda.g85, k878, pola0909, Agusia_pia, Bunia86, Cyntia, aannkka, Dori777, Mańka, Mader, manda21 lubią tę wiadomość
-
marchev wrote:Poszłam do lekarza z medicover bo mi nie dawala spokoju ta poniedzialkowa wizyta.
Nie jestem najlepsza w ogarnieciu tego forum. Chyba z 10min zastanawiałam sie jak wysylac prv wiadomość hihi
To jest wyższa szkoła jazdy
Najpierw zapraszasz daną osobę do przyjaciółek, potem wchodzisz w wiadomości i wybierasz nick z listy xDmarchev lubi tę wiadomość
-
dziewczyny z lubuskiego...przepraszam, że się wtrącę, ale czuję sentyment ponieważ mój mąż pochodzi z lubuskiego
ściągnęłam go na Pomorze kilka lat temu. sama jestem z warm-maz
i tak się bujamy od kilku lat między Mazurami, Trójmiastem, a lubuskim
Ann dobrze, że nie kupił Ci tamponówmiczitanka lubi tę wiadomość