Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis,zgadzam się z Lami, żebyś nas ostrzegała, ja ledwo co dobiegłam do wc. Uważam, że z naszymi wrażliwymi żołądkami takie zajęcia są zbędne.
Musisz wierzyć, że będzie dobrze. Zamartwianie niestety nic nam nie da, bardzo dużo dziewczyn jest po stracie, na pewne rzeczy nie mamy wpływu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 18:00
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Dziewczyny, byłam na IP, przyjął mnie jakoś lekarz, zbadał mnie, powiedział że wszystko ok tylko się oszczędzać i że panikuje... Jak ja lubię takie komentarze od serca... Mam nadzieję że szybko mi to minie, dobrze że jutro mam wizytę u mojego lekarza...
Lami, zwichrowana, Arashe, alis132 lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguu trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i dobre wieści!
Alis, nikt się nie gniewa:)
Mnie dziś dopadły straszne mdłości, nie wiem jak ja wysiedzę jutro w pracy. Piję miętę ale średnio pomaga a Wy jak sobie radzicie z mdłościami?alis132 lubi tę wiadomość
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Aguuu wrote:Dziewczyny, byłam na IP, przyjął mnie jakoś lekarz, zbadał mnie, powiedział że wszystko ok tylko się oszczędzać i że panikuje... Jak ja lubię takie komentarze od serca... Mam nadzieję że szybko mi to minie, dobrze że jutro mam wizytę u mojego lekarza...
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Aguu myśl pozytywnie a będzie tak jak lekarz na IP powiedział wszytsko dobrze Trzymam kciuki za twoją jutrzejszą wizytę i reszty dziewczyn, ponieważ chyba kilka idzie jutro oględać serduszka. Przecudownych wrażeń dziewczyny i pięknych serduszek ! Pss ja z wtorkową grupą
m0nika lubi tę wiadomość
-
Ann.. wrote:Aguu trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i dobre wieści!
Alis, nikt się nie gniewa:)
Mnie dziś dopadły straszne mdłości, nie wiem jak ja wysiedzę jutro w pracy. Piję miętę ale średnio pomaga a Wy jak sobie radzicie z mdłościami?
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Ja teraz miałam trochę oderwania na weekendowym wyjeździe u rodziny, i ciotka patrząc na mój wzdety brzuch od razu domyśla się ciąży.
Na szczęście miałam trochę mniej mdłości, może tylko dziś trochę popołudniu mąż zrobił mi sok z imbirem i chyba trochę pomogło
Alis, nie przejmuj się, ale jeśli to plamienie się rozkręci to dla spokoju IP, tak jak zrobiła Aguu.
Powodzenia na wizytach jutro, życzę samych serduszek!alis132 lubi tę wiadomość
-
Hej melduje sie i ja po weekendzie pelnym wrazen. Mielismy weslele w sob ogolnie fajnie. Balam sie ze bedzie mnke mdlilo bo ost dni cale umieram od tych mdlosci a po poludniu to juz masakta ale o dziwo bylo ok i moglam nawet troche pojesc za to teraz leze i znowu mdli.
Mi pomagala w pierwszej ciazy cola cola na mdlosci. W tej nie probowalam bo nie kupilam.
Co do seksu to my w ten weekend tez sie odwazylismy. Ja sie balam ale w koncu dalam sie poniesc emocjom. Nie pojawilo sie zadne plamienie ani bol wiec ok. Za 11 dni wizytaspeakyourmind93, Arashe lubią tę wiadomość
-
Mój małż dzisiaj w domu, więc przejął małego, a ja przeleżałam cały dzień. Moje gadżety w postaci opasek akupresurowych, gum dla ciężarnych i imbirowych lizaków w niczym nie pomagają jak mdliło cały dzień, tak mdli. Jestem jedynie o 100 zł lżejsza
-
Inka90 wrote:Mój małż dzisiaj w domu, więc przejął małego, a ja przeleżałam cały dzień. Moje gadżety w postaci opasek akupresurowych, gum dla ciężarnych i imbirowych lizaków w niczym nie pomagają jak mdliło cały dzień, tak mdli. Jestem jedynie o 100 zł lżejsza
Oglądałam jakis poradnik (może nawet tutaj na stronce) że na mdłości polecają plasterki, które przykleja się podczas choroby lokomocyjnej. Nie wiem jednak ile w tym prawdy, ponieważ tematu nie zgłębiałam
Oby Ci trochę przeszło!
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 21:41
Inka90 lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
o rany, ale naprodukowałyście, nie dam rady doczytać, wpadło mi tylko w oko o ODPOCZYNKU z dzieckiem w domku, haha, faceci to mają dowcip; zgódź się!
btw, mój jeszcze zachomikował te dwa tygodnie na czas jak się druga dzidzia urodzi, wziął urlopu wypoczynkowego tyle, że byliśmy razem w domu pierwsze 5 tygodni po porodzie. Sajgon był. Ale wstawał dzielnie i w nocy przewijał, ja tylko karmiłam W ogóle super to było, bardzo polecam, zbliżyło nas maksymalnie, potem jak poszedł do pracy, to starał się dużo czasu spędzać z małą.
kciuki za wizyty!Córeczka 12.2017
Córeczka 08.2019 -
Nie wiem jak na mdłości ciążowe ale mojej młodszej siostrze te plasterki na nadgarstki na chorobę lokomocyjna bardzo pomagały. Mi niestety nie. Ja nie mam takich mdłosci ciążowych aż bardzo. Parę razy dziennie mam taki odruch zwłaszcza po południu i mnie zemdli ale jak narazie odbywa się to bez finiszu w toalecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 22:14
Inka90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jeśli można z chęcią bym sie dołączyła do Was staraliśmy się z mężem prawie dwa lata i po inseminacji wkoncu zobaczyłam upragnione dwie kreski:) termin porodu wychodzi na 1wrzesnia w piątek po wizycie slyszlalam serduszko i jest to 7tydz:) mam małego krwiaka wiec dostałam na mieisiac l4 wiec będę miała duzo czasu na podczytywaniu Was:)a stosunek marzy mi ale dostaliśmy celibat od doktorka aż nie wchłonie się krwiak -ciężko będzie wytrzymać
Mama_Zuzia, Lami, aranja, Ann.., speakyourmind93, Karola1988, Arashe, kark, Nagietek, k878 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny jeśli można z chęcią bym sie dołączyła do Was staraliśmy się z mężem prawie dwa lata i po inseminacji wkoncu zobaczyłam upragnione dwie kreski:) termin porodu wychodzi na 1wrzesnia w piątek po wizycie slyszlalam serduszko i jest to 7tydz:) mam małego krwiaka wiec dostałam na mieisiac l4 wiec będę miała duzo czasu na podczytywaniu Was:)a stosunek marzy mi ale dostaliśmy celibat od doktorka aż nie wchłonie się krwiak -ciężko będzie wytrzymać
Witam z nami
-
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny jeśli można z chęcią bym sie dołączyła do Was staraliśmy się z mężem prawie dwa lata i po inseminacji wkoncu zobaczyłam upragnione dwie kreski:) termin porodu wychodzi na 1wrzesnia w piątek po wizycie slyszlalam serduszko i jest to 7tydz:) mam małego krwiaka wiec dostałam na mieisiac l4 wiec będę miała duzo czasu na podczytywaniu Was:)a stosunek marzy mi ale dostaliśmy celibat od doktorka aż nie wchłonie się krwiak -ciężko będzie wytrzymać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 23:12
-
Hey ja dziś w końcu odbieram wyniki bety już doczekać się nie mogę miały być w godzinach porannych ok 10 mam przerwę więc lukne ale i tak często będę biegać do toalety hehe bo mnie ciekawość będzie męczyć
Trzymam kciuki za wizyty jeśli dziś są na razie tylko wchodzę do was sporadycznie praca dom ale z końcem lutego połowa marca będę czasu miała więcej więc nadrobię straty :*speakyourmind93, Lami lubią tę wiadomość
Victoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙