Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochana lekarz wykryl na wizycie tydzien temu (a miesiac temu tez u niego bylam i nic nie widzial,wiec musial powstac w ciazy) wlasnie na szyjce macicy,gdzie dokladnie nie podpytalam bo bylam w szoku:/ Powiedzial ze bezwzględny zakaz wspolzycia bo moge plamic badz krwawic. Co w konsekwencji moze prowadzić w najgorszym wypadku do poronienia. Wiec wiesz,chuchamy na zimne.Mam nadzieje,ze dziad nie będzie sie powiekszal bo ponoc to niedobrze
-
Dziewczyny, my właśnie wczoraj się kochaliśmy i dziś mam plamienia:( czytałam że stosunek może być powodem ale zaczęłam się stresować... Jutro po południu mam wizytę u ginekologa i nie wiem czy mam jechać dziś na pogotowie czy czekać do jutra:(29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualnySpeaky. Ja mam polipa od 5 lat. Z czego raz ginka go widzi, a raz nie. Więc to nie jest tak, że na ostatniej wizycie go nie było. Poza tym... On nie zniknie, je się wycina. Więc jesteście gotowi na posuchę przez kolejne 9 miesięcy (bo po porodzie też nie można)?
Amy, jak ma już facet takie ciśnienie to może seks, ale niekoniecznie w tobie? Skoro nie chcesz do usg, to zawsze inaczej można rozładować
My w ciąży nie raz po 2msce musieliśmy mieć przerwy, mój M i tak dochodził co 2-3 dni
Same pomyślcie - staracie się przez 6msc, seks co dzień, bo a nóż przeoczycie owu, a tu nagle 2 kreski na teście i nic? Tu nawet nie chodzi o to, żeby facet był dorosły, pomyślcie o jego zdrowiu też.Lami, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Też jestem podobnego zdania jak kark. Nie trzeba strzelać goli do jednej bramki, można się pobawić inaczej z korzyścią dla obu stron, albo dla jednej:)
A od orgazmu nic się fasolce nie stanie, będzie tylko lepsze ukrwienie i lepiej będzie się wgryzać
kark, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyAguu, jaki kolor plamienia? Boli Cię brzuch?
W ciąży wszystko jest bardziej ukrwione, więc dużo łatwiej jest w środku coś przytrzeć i mieć trochę jasnej, świeżej krwi. Tak samo jak się ma nadżerki albo polipy też można plamić i jest to normalne, zarówno w ciąży jak i bez. -
Kolor czerwony, nie różowy... Od rana teraz dopiero wkładkę musiałam wymienic, ale dużo tego nie było. Brzuch boli tak jak wcześniej okresowo ale wczoraj po stosunku mocniej bolał. Myślicie że to od tego czy coś się dzieje? Jest to moja pierwsza ciąża więc nie bardzo wiem jak zareagować...29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
kark wrote:Speaky. Ja mam polipa od 5 lat. Z czego raz ginka go widzi, a raz nie. Więc to nie jest tak, że na ostatniej wizycie go nie było. Poza tym... On nie zniknie, je się wycina. Więc jesteście gotowi na posuchę przez kolejne 9 miesięcy (bo po porodzie też nie można)?
Amy, jak ma już facet takie ciśnienie to może seks, ale niekoniecznie w tobie? Skoro nie chcesz do usg, to zawsze inaczej można rozładować
My w ciąży nie raz po 2msce musieliśmy mieć przerwy, mój M i tak dochodził co 2-3 dni
Same pomyślcie - staracie się przez 6msc, seks co dzień, bo a nóż przeoczycie owu, a tu nagle 2 kreski na teście i nic? Tu nawet nie chodzi o to, żeby facet był dorosły, pomyślcie o jego zdrowiu też.
Kochana przez ten tydzien sie dostosowalam do zakazu,ale ja nie jedna z tych co sie z tego ciesza:O jutro podpytam lekarza jeszcze o to. I tak jak mowisz, znamy inne sposoby na zaspokojenie Sama mialam zajebista frajde z czestego seksu wczesniej,wiec wcale nie jest mi latwo.
I nie, nie jestesmy gotowi na posuche 9 msc i mam nadzieje, ze nie bedziemy . aczkolwiek jesli cokolwiek bedzie wskazywalo na to, ze na razie lepiej sie powstrzymać to damy sobie inaczej rade. Po mojej ostatniej stracie psychika tez robi swoje. Wierze ze uslysze jutro dobre wiesci, co odbije się na naszym zyciu i wspolzyciu
Aaa tak wogole - nie mam nadzieje, tylko MUSI byc jutro dobrze!!! Wierzę w toWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 13:35
-
Aguuu wrote:Kolor czerwony, nie różowy... Od rana teraz dopiero wkładkę musiałam wymienic, ale dużo tego nie było. Brzuch boli tak jak wcześniej okresowo ale wczoraj po stosunku mocniej bolał. Myślicie że to od tego czy coś się dzieje? Jest to moja pierwsza ciąża więc nie bardzo wiem jak zareagować...
Mialam takie bole i lekkie plamienie po stosunku w pierwszej ciazy, ale to bylo jakos ok 23tc. Moze troche za bardzo poszaleliscie,tak jak dziewczyny pisały wszystko bardziej ukrwione. -
Speaky trzymam jutro mocno kciuki o czekam na dobre wieści Też uważam , że są inne sposoby na osiągnięcie w związku korzyści i przyjemności. Ja póki co się wstrzymuje ale na szczęście mam wyrozumiałego męża Niestety pierwszą stratę bardzo przeżyłam A teraz długo się staraliśmy i dopiero po clo się udało, więc nie chciałabym mieć do siebie potem o coś żal. Zobaczę jeszcze co powie lekarz we wtorek i oczywiście czy będzie serduszko Im bliżej wizyty tym bardziej się znowu denerwuje
speakyourmind93, Lami lubią tę wiadomość
-
Mama_Zuzia wrote:Witaj Sovi dobrze ze byłaś u lekarza który od razu mógł to sprawdzić
Zaczął mi robić USG i uznał, że jednak powinnam iść siku. Ubrałam się, poszłam do toalety a tam czerwona krew. Oczywiście jak to ja:D w płacz i wracam do lekarza. Lekarz zrobił USG, pokazał serduszko, powiedział że tu nie ma nic niepokającego. Zbadał mnie potem na fotelu i orzekł, że ten czop śluzowy jest czyściutki, więc plamienie z szyjki. Nawet mówił mi dokładnie o co chodzi, ale o ile wydaje mi się, że na co dzień jestem w miarę kumata, to jeśli chodzi o sprawy ciążowe i wizyty to jestem jak cielę he he:D Po powrocie do domu miałam trochę śluzu brązowego a dziś w sumie czysto.
Też mamy zakaz współżycia (a myśleliśmy, że podziałamy po tej serduszkowej wizycie) - mówił, że po stosunku mogą się również takie plamienia zdarzać.Ale jak Cię Agau coś niepokoi, to izba przyjęć będzie dobrym rozwiązaniem. -
Alis, Speaky dobrze radzi. Obserwuj się, ale myślę że póki co nie ma powodów do zmartwień Kiedy masz wizytę i USG?
Ja dziś dziewczynki mało aktywna bo... mam takie mdłości że umieram Pije herbaty z imbirem ale pomaga na 5 min i wraca. Narzekalam kilka dni temu a tu masz Ci babo placek. I mnie dopadło. Brrr
Uściski i spokojnej, nudnej niedzieli kochane
pola0909 lubi tę wiadomość
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Alis, wiesz dobrze jaką masz sytuację, że to trochę cud, że jesteś na takim etapie z takim progesteronem. Wszystkie się boimy, wszystkie czekamy na rozpoczęcie drugiego trymestru. Wszystkie pokładamy los naszych fasolek w siłach wyższych, robimy co możemy, ale wiemy, że czasami może być wszystko idealnie, piękny progesteron, piękna beta, a i tak coś pójdzie nie tak.
Ps.Ostrzegaj nas, że zdjęcie wydzielin, bo takich rzeczy nie mam ochoty oglądać, a w ciemno, z chęcią pomocy, otwieram linka.pola0909, speakyourmind93, aannkka, m0nika, Inka90, kark lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero