Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Zuzia wrote:Ja tym razem będę szła w dobre materiały, oddychające i przyjazne maluchowi- w pierwszej ciąży nie miałam takiej wiedzy i możliwości finansowych bo wtedy mieliśmy sytuacje kiepska ale teraz wole mniej a dobre kupić i tak jak sobie to wyobraziłam, ale ja nie wiem czy kiedyś będziemy mieć jeszcze jedno dziecko, czy na tym będzie koniec, wiec mam inne podejście
zreszta widzę po synu ze te dobre jakościowo i gatunkowo rzeczy starczają na długo i później można je nawet odsprzedać bez problemu
mówisz o ubrankach? Jakie firmy polecasz? -
My już po researchu wózkowym
Upatrzyliśmy sobie 2 modele. Zależało nam głównie na tym, żeby się mocno składał (mamy mały samochód na razie) i żeby miał pompowane koła. Jest tego multum i tak naprawdę w większości różnią się ceną jedynie plus marką
Skłaniamy się ku temu modelowi z Baby Design Husky. Super się składa, ma dodatkowy taki stabilizator z tyłu na krzywe podłoże, super się prowadzi, pięknie się składa i jest lekkiNo i super wyposażenie ma, akurat takie jesienno/zimowe (mufka, śpiworek).
https://zakupydladzieci.pl/pl/p/Baby-design-husky-wozek-2w1-kolor-17/7516
Ten drugi na pierwszy rzut oka spoko, ale wydaje mi się że jest słabiej wykonany.
https://zakupydladzieci.pl/pl/p/Bebetto-Luca-PRO-wozek-2w1-kolor-03/7879
Ostatecznie muszę poczytać opinie i sprawdzić. W czerwcu max. trzeba zamówić, bo później lipiec/sierpień fabryki mają przestoje i może nie być dostępności albo dłużej się będzie czekało.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
VianEthel2 wrote:Karmazynowa napisz na kiedy termin i czy chlopiec czy dziewczynka, mozesz tez podac miejwcowosc jesi chcesz. Napisze do ann zeby uzupełniła.
Dzięki.
Termin 25.09 chłopiec Arek. Sosnowiec
Dzięki Ann właśnie doczytalam, że mnie wpisałasWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 13:19
VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
cytrynówka wrote:mówisz o ubrankach? Jakie firmy polecasz?
Wiesz co tak naprawdę mówię i o ubrankach i o rzeczach typu kocyki, pościele itp.
Ja akurat preferuje jakość firm h&m (można w normalnych cenach kupić dobre jakościowo rzeczy), kappahl, next, zara (tutaj już niestety trzeba patrzeć na konkretne rzeczy i drożej). Nie sa to absolutnie najtańsze rzeczy na rynku, ale tak jak mówię ja osobiście sie z tym liczę- rzeczy np. Z pepco sa dla mnie tak plastikowe mimo ze ładne, ze niestety ale niektóre aż kopia prądem jak ich dotykam. Nie wypowiem się ale słyszałam dobre opinie o lupilu z lidla (ja nie mam po prostu nerwów stać w kolejkach w naszym lidlu) i smyku oraz f&f z Tesco (ja mam akurat daleko bardzo Tesco i tam nie jeżdżę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 13:37
-
Zara jest dobra jakościowo?? No proszę... To może ją zawsze pecha miałam. Owszem des ign mają ładny ale jak dla mnie to szmaty a płaci się za markę... Najbardziej wytrzymałe i jakościowo dobre na smyk ale niestety ceny poza wyprzedażą zabijają.
Ja majteczki, getry i skarpetki kupuje córce w pepco bo nawet jak zedrze ma placu zabaw to nie szkoda.
No ale to każdy robi inaczej. -
animka899 wrote:Zara jest dobra jakościowo?? No proszę... To może ją zawsze pecha miałam. Owszem des ign mają ładny ale jak dla mnie to szmaty a płaci się za markę... Najbardziej wytrzymałe i jakościowo dobre na smyk ale niestety ceny poza wyprzedażą zabijają.
Ja majteczki, getry i skarpetki kupuje córce w pepco bo nawet jak zedrze ma placu zabaw to nie szkoda.
No ale to każdy robi inaczej.
Dlatego napisałam ze trzeba patrzeć na konkretne rzeczy- większość to szmaty, ale są również rzeczy które starczają na bardzo długo i maja dobre składy . No i zaznaczyłam, ze nie wymieniam tanich firm, tylko te z którymi mam dobre doświadczenia.
U mnie syn getrów nie nosi bo nie lubi, bokserki kupujemy w zestawach, skarpetki tak samoi tutaj zgadzam się ze nie musza być to drogie rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:06
-
Popieram Pinokio, next, H&m maja fajna jakosc. Z pepco kupuje rzeczy typowe do zdarcia na dworze, placu zabaw, do przedszkola też w niektórych dość długo pochodzi, a część po praniu jest zmechacona lub zniszczona. Ja polecam jeszcze jakość z endo (sklep internetowy)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie ZUZIA ♥
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/766e9c3d8866.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 16:29
Ann.., Gomerka, kark zakamuflowany na maksa, VianEthel2, cytrynówka, elvira, pola0909, alex0806, Pom-pon, Karmazynova, Mańka, aannkka, monkle, Komunikacja24, AmyLee44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my szczerze mówiąc nie rozmawiamy o imieniu, myśle ze pod koniec się wyklaruje tak jak było z synem, kompletnie nie mam na to spiny bo wiem ze w końcu musi mieć jakieś imię hahah
Mańka lubi tę wiadomość