Wrzesień 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MOJE wrote:Inna. W innym miejscu. Ona miała słaby ten aparat. Skoro nawet wielkości dziecka nie mogła zmierzyć. Tym się pocieszam i czekam.
Skoro słaby sprzęt to naprawdę staraj się nie denerwować. Serduszko na początku musi się przecież tez rozruszać -
MOJE wrote:Inna. W innym miejscu. Ona miała słaby ten aparat. Skoro nawet wielkości dziecka nie mogła zmierzyć. Tym się pocieszam i czekam.
-
Myślę, że wszystko przez słaby sprzęt. Staraj się nie denerwować, zaraz zobaczysz swoje serduszko
4.03. 6,67 cm szczęścia, 175u/min
BhCG:
31.12.2018 | 12 dpo 179,50
02.01.2019 | 14 dpo 693,20
04.01.2019 | 16 dpo 2028,00
08.01.2019 | 20 dpo 11931,00 -
Mama_Zuzia wrote:Konflikt serologiczny może zaistnieć tylko wtedy, gdy matka dziecka ma krew RH-, a ojciec RH+. I oczywiście, gdy płód odziedziczy czynnik RH po ojcu (dzieje się tak w 60 proc. przypadków). Wtedy podawane przed porodem są tzw immunoglobulinyVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
27.01.2018 aniołek 5tc (*)
27.09.2018 aniołki 6tc(*)
Franuś 💙
-
Mamadwojki wrote:I tu bym się kłóciła kochana ja mam - mąż + starsza córka + immuglobine anty dostałam po porodzie by kolejne ciążę rozwijały się dobrze natomiast druga córka ma moja krew czyli minus i nic nie dostałam dopiero po poronieniu we wrześniu otrzymałam znów imunoglobine i ciąża na razie rozwija się prawidłowo
Tak później dopisałam ze po porodzie również otrzymuje sięMamadwojki lubi tę wiadomość
-
Generalnie kobiety które mają grupę krwi - chyba z założenia dostają zastrzyk anty. Ja po poronieniu w szpitalu też dostałam a nikt nie pytal wtedy o grupę krwi partnera. Po prostu ja mam minus no to podają zastrzyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 16:51
-
Ann.. wrote:Dziewczyny u mnie na 99%puste jajo
-
Trzymam kciuki za wizyte Ann nie chce mi się wierzyć że masz puste jajo gdyż ja przy pustym jajau w 5t3 d miałam betę 616.8 w 5t5d miałam przyrost ale ma 770 a potem po 3 dobach na 880 więc tutaj mi gin powiedział że to na sto procent jest puste jajo za piękny przyrost masz idź do innego lekarzaVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
Ann, leć jutro do jakiejś kliniki niepłodności, oni mają bardzo dobre USG. Kochana, może wolniej się ujawniać wnętrze pęcherzyka. Tak mocno trzymam kciuki :*
MOJE, serduszko na pewno ładnie bije, potrzebny lepszy sprzęt.
My zobaczyliśmy właśnie 9 mm człowieczka i serduszko. Pani doktor zrobiła nam dwa zdjęcia z napisem przy bąbelku Dla Babci i Dziadka. Były łzy.Mamadwojki, m0nika, speakyourmind93, Lubieswieczki, pola0909, kark, Karola1988, Arashe, aranja, makowa, Lucy lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Moja dr długo szukała, wiec wiem, że na bank nie ma zarodka. Jestem w 6t6 wiec już powinno być coś widać. Zrobilam hcg i progesteron dla formalności. W poniedziałek idę do niej do szpitala na usg i mamy podjąć decyzję..pewnie będziemy wywoływać. Tyle dobrego, że mogę od razu się starać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 17:06
Miłosz 30.07.2019 cc
48cm 2700 gram szczęścia 💙
-
Moje nadal czekamy na wieści.
Ann dziewczyny dobrze radzą. Skonsultuj to z jeszcze jednym lekarzem i najlepiej tak gdzieś za tydzień (wiem, to będzie najgorszy czas oczekiwania...), ale przy tak rosnącej becie to aż nie możliwe, że puste jajo... U mnie dzidzia też się schowała przy samej ściance pęcherzyka. Gin musiała naprawdę się nagimnastykować żeby się w końcu pokazał.
A co z pozostałymi dziewczynami?? Czekamy na wieści z wizyt
BhCG:
Lami wrote:Ann, leć jutro do jakiejś kliniki niepłodności, oni mają bardzo dobre USG. Kochana, może wolniej się ujawniać wnętrze pęcherzyka. Tak mocno trzymam kciuki :*
My zobaczyliśmy właśnie 9 mm człowieczka i serduszko. Pani doktor zrobiła nam dwa zdjęcia z napisem przy bąbelku Dla Babci i Dziadka. Były łzy.Lami lubi tę wiadomość
BhCG:
Dziwna sytuacja dla mnie że beta taka duża i tak rosła a tu niby puste jajo bo u mnie ta beta rosła powoli i zaraz 14 miałam plamienia gdyby nie duphastan poronilabym od razu bo jajo puste i nie rosło tak jak wasze miało 8mm i tak zostało
Ja bym poszła do innego lekarza sprawdzićVictoria 10.11.2013r
Pola 08.11.2015r
Franuś 💙
-
Lami wrote:Ann, leć jutro do jakiejś kliniki niepłodności, oni mają bardzo dobre USG. Kochana, może wolniej się ujawniać wnętrze pęcherzyka. Tak mocno trzymam kciuki :*
My zobaczyliśmy właśnie 9 mm człowieczka i serduszko. Pani doktor zrobiła nam dwa zdjęcia z napisem przy bąbelku Dla Babci i Dziadka. Były łzy.
Kochana cudownie!!!!!!! :*Lami lubi tę wiadomość
-
m0nika wrote:Moje nadal czekamy na wieści.
Ann dziewczyny dobrze radzą. Skonsultuj to z jeszcze jednym lekarzem i najlepiej tak gdzieś za tydzień (wiem, to będzie najgorszy czas oczekiwania...), ale przy tak rosnącej becie to aż nie możliwe, że puste jajo... U mnie dzidzia też się schowała przy samej ściance pęcherzyka. Gin musiała naprawdę się nagimnastykować żeby się w końcu pokazał.
A co z pozostałymi dziewczynami?? Czekamy na wieści z wizyt
U mnie było to samo, na pierwszy rzut oka na usg nie widać nic, dopiero jak się przyjrzę to na samym rogu pęcherzyka jest mały bąbelek.
Ann Więc oby do poniedziałku pokazał się zarodek. Trzymam kciuki. -
My zobaczyliśmy właśnie 9 mm człowieczka i serduszko. Pani doktor zrobiła nam dwa zdjęcia z napisem przy bąbelku Dla Babci i Dziadka. Były łzy.
Gratulacje kochana!! ❤️Lami lubi tę wiadomość
-
RudaAnna wrote:Hej dziewczyny ! Mam pytanie jutro mam kontrolna wizytę u stomatologa i gdyby było coś do robienia i chciałabym znieczulenie to nie zaszkodzi dzidziusiowi ?to moja pierwsza ciąża i nie mam nic doświadczenia w tym temacie
Z tego co wiem można normalnie korzystać ze znieczulenia w ciąży, ale uprzedź dentyste i dopytaj. -
My zobaczyliśmy właśnie 9 mm człowieczka i serduszko. Pani doktor zrobiła nam dwa zdjęcia z napisem przy bąbelku Dla Babci i Dziadka. Były łzy.Lami lubi tę wiadomość